Nakliye problemi için mantıklı bir önerim var !

• İkariam sakinleri herkesin katılıp bastırması lazım birleşme oldu bu neden olmasın önerim ;

Kendi şehirleri arası kaynakta bir güncellenme isteyen oyuncu sayısı çok fazla 1 kişi bile istemem demiyor sadece dile getirilmiyor.

Ama bu bedelsiz de olmamalı tabiki de , Mucit atölyesinde geliştirilebilir olmasını öneriyorum

Misal:

(Sadece kendi şehirleriniz arası geçerlidir , yağma ve diğer oyuncularda sabittir)

Gemi kapasitesi +500 : 500.000 Kristal Cam (1. Seviye) [Burada toplam 1 gemi 1.000 taşıyor]

Gemi kapasitesi +500 : 1.000.000 Kristal Cam (2. Seviye) [Burada toplam 1 gemi 1.500 taşıyor]

Gemi kapasitesi +500 : 2.000.000 Kristal Cam (3. Seviye) [Burada toplam 1 gemi 2.000 taşıyor]

220 gemisi olan bir oyuncu 110.000 kaynak tek seferde gönderirken ''Kendi Şehirlerine'' 3. seviye tamamladıktan sonra tek seferde 440.000 kaynak taşıyacak.

Tenker Facultus

• Bunu gerçekten birlik olup mesaj üstüne mesaj atarak yaptırmalıyız. Bu sorun çok ciddi bir sorun ömürden ömür gidiyor. Yani Sürekli bekle bekle bekle. Ayrıca premium özellikte inşa listesi oluşturabildiğimiz gibi en azından gemilerin sırayla hangi şehirden hangisine gideceğini de listeye ekleyebilsek güzel olur...

• Eskiden oyun kurallarında "Gemi kapasitesi hakkında öneri bulunması yapılmaz falan yazıyordu." hala o kural var mı bilmem ama yapılsa güzel olur tabi, oyunun kendini geliştirmesi lazım 2008 de değiliz...

• benim rütbem düşük Beginner :D pek dikkate alınmaz diye öyle dedim ciddi bi seferberlik başlatılmalı çok yoruldum aşırı derecede yorucu oluyor nakliyeler

Sen rütbeye takılma o kısımda. :D Sanırım İspanya'da herkes Taverna bölümünde birbirine like verip durduğundan orada rütbeler "galaksi" seviyesinde.

Resim.png

• benim rütbem düşük Beginner :D pek dikkate alınmaz diye öyle dedim ciddi bi seferberlik başlatılmalı çok yoruldum aşırı derecede yorucu oluyor nakliyeler

Sen rütbeye takılma o kısımda. :D Sanırım İspanya'da herkes Taverna bölümünde birbirine like verip durduğundan orada rütbeler "galaksi" seviyesinde.

Pekana kadar çok çalışman lazım like alman için ^^

9cj9lE.jpg