Im Discord auf #GB-en hat badidol einen Thread #Trade Ships eröffnet.
Nakliye sıkıntısı artık çözülmeli
-
- Question
- TR
- Aeneas
- Tenker Facultus
-
-
bence sadece kendi şehirlerimize nakliye için değil yağma için de gerekli
hatta 1000-2000 falan değil en az 10-20 katına çıkıp gemi başına 5000 falan olmalı ki bir şeye benzesin
nakliye açısından bakarsak güncel bina seviyeleri isterlerini karşılamak için maden aktarmak yıllar sürecek

yağma açısından da artmalı ki yağma atmanın bir amacı olsun
suan yağma atmak hiç mantıklı bir iş değil
kendi şehrimize nakliye yapmaktan fırsat kalmıyor bile
kaldı ki 90k kapasite ile kaç asker götürüp kaç sorti yağma çekilebilir.
kendimden örnek vereyim
biri beni yağmalasa 10 sortide en fazla 800-900k maden alır 10 sorti için de çok uğraşır
bir de benim reaksiyon verdiğimi düşünürsek sorma gitsin.. işi işi
yağmalayacağı 700-800k maden için ne masraflar yapacak -gemi asker getiri götür vs-
bir sürü zaman harcayacak -10 sorti için min 8-10 saat-
ben ise bir günde yine 1m üreteceğim
dokunmayacak bile
yağma atma çok değersizleşti vesselam
-
En çok kapasite bir oyuncunun kendi şehirleri arasında olması en mantıklısı diğer oyunculara karşı aynı kalsada olur yağmadada belli bi iyileştirme olabilir ama kendi şehirleri arasındaki kadar olursa yağmada o da çok büyük sıkıntı getirir umuyorum güzel bi iyileştirme olacak bence
-
Yaw arkadaş! sizlerde ki nasıl işsizlik böyle.. Bırakın çözümü tasayı, oynayın geçin, başka derdiniz yok mu sizlerin, oturup yaptığınız hesaplara bakın.. /
-
Yaw arkadaş! sizlerde ki nasıl işsizlik böyle.. Bırakın çözümü tasayı, oynayın geçin, başka derdiniz yok mu sizlerin, oturup yaptığınız hesaplara bakın.. /
Hiç diğer forumlara baktın mı?

Çünkü onlar daha "işsiz".

-
Bizim Türk oyuncular, kahvehanelerde ülkeyi kurtaran yurttaşlar gibi.
Diğer ülke oyuncuları adamları sıkıştırıp duruyor talepler doğrultusunda.
Umarım aynı ülke oyuncuları bu gemi işinde de bastırırlar, yapılacak değişiklik netleşmiş olur.
-
badidol başta olmak üzere yetkili bi abinin tr forumunda bulunduğunu yada yazdığını ben görmedim daha
ingiltere yada almanya forumda oluyorlar oralarda sıkıştırabilirsiniz arkadaşları 
-
Millet bu mal nasıl birikecek demiyor direk yok yağma yok kapasite demiş. Kamplariniz artık 50 üstü olmalı ki oynayabilir seviyeye gelesiniz. Kampları ateşe vermelisiniz ilk bu düşünülmeli.
-
badidol başta olmak üzere yetkili bi abinin tr forumunda bulunduğunu yada yazdığını ben görmedim daha
ingiltere yada almanya forumda oluyorlar oralarda sıkıştırabilirsiniz arkadaşları 
Çünkü badidol İngiltere ve Almanya CoMa'sı.

-
ummm
-
Allah kabul etsin . İnşallah dediğin gibi sıradaki güncelleme o olur hocam

"Adamlar yapmış."

Yeni versiyon ile 4 bina daha yapabilmenin yanında toplam 180+40 olan gemi sayısını 380+80 yapmışlar.
Yani eskiden 90k (Ambrosia varsa 110k) olan toplam taşıma kapasitesi 190k (Ambrosia varsa 230k) oldu.
-
Çözüldü
-
Çözüldü
İngiltere/Almanya'da şimdi millet "Altın Madeni" veya "Banka" istiyor.

Ayrıca oraya ne geleceğini bilmeye çalışıyor.
-
bi önceki versiyonda bu şekil orman tarafında vardı sanırım. buna bi anlam yüklemek ne kadar doğru olur bilemiyorum. ama altın madeni gelirse güzel olur
-
Ehli İman akllı, darısı bize

-
Display More
Çözüldü

TOKİ yapalım 😄
-
beyler az önce rüyamda gördüm adalar 32 şehir oluyordu

-

33

-

33

Premiumu dolduracak arkadaş nasılda biliyor

-