Az felfedező barlangja

 • Először is, hi.


  A javaslat fő tulajdonosa a német forum. Én csak egy hírnök vagyok.


  Fordítással próbáltam lefordítani. Remélem nincs probléma.


  Az épület bemutatása


  Név: Felfedező -barlang


  Helyszín: Az a hely, ahol a hegy a Kalóz erődtől jobbra van.


  " Állampolgáraink felfedezői, furcsa városlakók szerint. Ezért élnek egy kicsit a városon kívül."


  Megjelenés


  Egy barlang szája jelenik meg a hegyen. Néhány függőágy, halászháló, rekesz, bor hordó mellett. 2 felfedező ül a tábortűz szélén a barlang előtt, és kipróbálják a kezüket. A barlang előtt van egy kis móló, amely a kis homokos strand felé halad (csak a hegytől balra). Van egy felderítő hajó a dokkban.


  Egységek


  Felfedezők: A kutatók a nyersanyagok barlangjában képezhetők. Az Rejtekhely hasonlóan összesen 32 egység és 1 épületfrissítés állítható elő. Minél több felfedező a felfedező, annál nagyobb eséllyel talál valamit. A felfedezők a város lakói, amelyeket nyilvánvalóan elhanyagoltak. A tengerben eltöltött idő miatt nagyon hosszú szakállú bukóknak tűnnek.


  Felderítő hajó: Háromféle hajó van. Kis horgászcsónak, vitorlás hajó, nagy kocsi. A 11. szintig legfeljebb 11 felfedező és alacsonyabb sikerteljesítmény állítható elő. A 12-es szintre 20 vitorlás hajó állítható elő és sikeressége magasabb. Ha a szint 21, akkor gyors kis vitorláshajó készíthető, amely akár 32 felfedezőt is igénybe vehet, és sikeressége még magasabb. Egy várostól (városonként) csak egy barlangot lehet előállítani.


  Függvény


  Ez az épület felderíthető. A játékosok kiválaszthatják azt a pontot, ahová a feltáró hajó a világtérképen utazik. Kiválasztja a fedélzeten tartózkodó felfedezők számát is. A hajó megy a térkép pontjára és visszatér. A hajó 1 napot vár, mielőtt a városba indul, és a felfedezők pihennek.


  Haszon


  Találhat hajókat, aranyat és nyersanyagokat. Ritkán található Ambrosiaban. Megtalálható az elsüllyedt hajó, az elsüllyedt város, az üzenet a palackban vagy a siker. De a hajó is elkapható a viharban, a Kraken támadásának alávetve, örvénybe vonva, vagy ok nélkül elvesztve. Néha egy felderítő hajó soha nem jön vissza, vagy nem jön vissza néhány felfedezővel. Néha üres kezeket kapnak.


  Technika


  Valószínűségek


  Siker


  Az 1 halászhajó sikeressége 10% (Alapvető valószínűség). Ahogy a felfedezők száma nő, az arány növekszik. A halászhajó esetében 0,2%, vitorlás hajó esetében 0,4%, gyors kis vitorláshajó esetében 0,6%. Ezenkívül a Vitorlás 6% -os bónuszt és 12% -os bónuszt biztosít a gyors kis vitorláshajó -on. Más szóval, a hajó típusa és a felfedezők száma szerint az arány 10-40,6%.


  3 Példák


  5 felfedező és halászhajó = 10% Alapvető + 0% hajóbónusz + 0,8% feltárók [(5-1) x% 0,2] = 10,8% -os sikerarány


  18 felfedező és vitorlás hajó = 10% Alapvető + 6% hajóbónusz + 6,8% felfedezők [(18-1) x% 0.4] = 22,8% -os sikerarány


  2 felfedező és gyors kis vitorláshajó = 10% Alapvető + 12% hajóbónusz + 0,6% felfedezők [(2-1) x 0,6%] = 22,6% -os sikerarány


  Kudarc


  A felfedező hajó nem talál semmit. Lehetnek veszteségeik is. Az 1 felfedező halászhajó meghibásodási aránya 30% (alapvető valószínűség). Ahogy a felfedezők száma nő, az arány csökken. Ez 0,1% a halászhajón, 0,2% a vitorlás hajón és 0,3% a gyors kis vitorláshajónél. Emellett a vitorlás 3% -os bónuszt és 6% -os bónuszt biztosít a gyors kis vitorláshajóen. Más szóval, a hajó típusa és a felfedezők száma szerint a hiba aránya 30-14,7%.


  3 Példák


  5 felfedező és halászhajó = 30% bázis - 0% hajóbónusz - 0,4% feltárók [(5-1) x 0,1%] = 29,6% -os hibaarány


  18 felfedező és vitorlás hajó = 30% bázis - 3% hajóbónusz - 3,4% feltárók [(18-1) x% 0,2] = 23,6% -os hibaarány


  2 felfedező és gyors kis vitorláshajó = 30% Alapvető - 6% hajóbónusz - 0,3% felfedezők [(2-1) x% 0,3] = 23,7% -os hibaarány


  Semleges esemény


  2 lehetőség nélkül a flotta vissza fog térni. A realizáció mértéke 44,7-60%.


  3 Példák


  5 felfedező és halászhajó = 100% - 10,8% -os siker - 29,6% hiba = 59,6% semleges esemény arány


  18 felfedező és vitorlázó = 100% - 22,8% siker - 23,6% hiba = 53,6% semleges esemény arány


  2 felfedező és gyors kis vitorláshajó = 100% - 22,6% siker - 23,7% hiba = 53,7% semleges esemény arány


  Nyereség / veszteség  A sikerhez több nyereség érhető el.


  Jövedelmi lehetőségek


  Ambrosia: Igen, az is lehetséges, hogy megtaláljuk az Ambrosia kis lehetőségét. A sikeres felfedezések valószínűsége 1 és 14% között van.


  Felfedező: Ha a fedélzeten üres hely van, új felfedező található.


  Állampolgár: Ha vannak üres házak a városban, új polgárok találhatók.


  Katona: Előfordulhat, hogy „száműzöttek” lesznek, akik örömmel fogják megmenteni.


  Hajó: A száműzött szárazföldi egységek mellett szétszórt flotta-pályák is megtalálhatók.


  Siker: Új eredmények és véletlenszerűen elérhető címek.


  Jelvény: A harci szerverhez hasonlóan lehet, hogy később egy városhoz rendelt jelvényt kap.


  Nyersanyagok: Minden erőforrás kombinációjának kincsei találhatók.


  Arany: Az erőforrások mellett egy kincset is meg lehet tölteni aranyból.


  A játék védelme és a többértékű pontozási rendszer (magas pontszám) elkerülése érdekében nem lesz ilyen részlet. A csapatokban és hajókban nem minden egység van hozzárendelve minden kutatóhajóhoz. Ez azt jelenti, hogy nem ad drága és erőteljes egységeket a kis játékosoknak (a kis játékosok még nem tartják a magas építési szinteket).


  Veszteség


  Kétféle veszteség létezik. A felfedezők egy részének elvesztése és a hajó teljes elvesztése. Teljes veszteség esetén figyelembe kell venni a hajó újjáépítéséhez használt nyersanyagot. A hajó méretének növelése természetesen a részleges és teljes veszteség valószínűségének növekedéséhez vezet. Ez talán nincs értelme (több felfedező, erősebb hajó). Természetesen minden újjáépítése sokkal rosszabb a kis játékos számára, és kisebb, mint amennyit megtalálnak. Emiatt a rendszert újra meg kell vizsgálni.


  Egyéb dolgok


  Mit lehet tenni Ambrosiaval? (A siker valószínűségének 10% -os növekedése.)


  Mi történik a feltáró hajóval, amikor az épület magasabb? (Például, ha az épület 11-től 12-ig terjed, a halászhajó automatikusan vitorlázik. Tehát amíg az épület emelkedik, a feltáró hajó nem tud felfedezni.)


  Mi történik, ha az épület összeomlik? (Például amikor az épület eléri a 12-11. Szintet, a vitorlás halászhajó lesz. Ezért az épületet nem lehet megsemmisíteni, amikor a felfedező hajó felfedezés útján van.)


  Mi történik, ha az épület teljesen összeomlik? (A felfedezők és a hajók eltűnnek az épületben.)


  Lehet építeni egy másik épületet az épület üres helyébe? (Nem (mint a Városfal és a Kalóz erőd).)


  Mit kell az épülethez? (Van egy új kutatás a tengerészeti osztályon. (A listában a "Külföldi kultúrák" felmérés után kerül sor, és 1500 kutatási pontot igényel.))


  Mi történik, ha a hajó vagy a felfedező "eltűnik"? (Mindegyik 2 megtalálható a felfedezés barlangjában a szükséges nyersanyagokkal.)


  Melyek a sikeres eredmény, a sikertelen eredmény és a semleges eredmény definíciói? (Ezeknek az eseményen alapuló rövid, érdekes szövegeknek kell lenniük. Például a Sikeres eredmény: találtunk néhány veszteséget az előző felfedezésből. Az X felfedező csatlakozott hozzánk. Semleges következtetés: Néhány halat kivéve, felfedezőink nem találtak semmit. Sikertelen eredmény: Nagy viharba kerültünk. Elvesztettük az X felfedezőt.)


  Kérdések


  Milyen fajta felfedező címere van?


  Milyen eredményeket érhetünk el és mi a neve?


  Melyek a felfedező, a hajók és a feltárások költségei?


  Melyek az építési szintek költségei?


  Milyen címeket lehet nyerni és mi a neve?


  Milyen egyéb üzeneteket kaphat a felfedezés eredményeként?


  Mi legyen a felfedező hajó sebessége?


  Mi van még ennél?


  Van olyan részlet, amely ésszerűtlen vagy nem eléggé tervezett?


  Van valami, amit elfelejtettünk?