Bug limba

 • Buna seara,

  am si eu o serie de colegi care nu pot folosi delfinul.

  In urma ultimului update, au aparut o serie de erori: pe aplicatie nu mai apar pe oras actiunile efectuate, delfinul functioneaza la drumul dus, dar nu mai functioneaza la intoarcere, fara sa fi expirat, delfinul nu se mai activeaza deloc, etc.

  Se pot da informatii mai concrete cand rezolva colegii vostrii de la suport problemele aparute?

 • Nope, Delfinul nu s-a rezolvat. Tot asa este la intoarcere  ***PanNtix: Am sa te rog sa consulti regulamentul forumului, legat de postarea pe forum pentru a evita eventuale sanctiuni.

 • Buna dimineata,

  este compromisa si aceasta runda de pirati, cu delfin arata ca se trimite mobila 6 ore si in realitate face 13h.

  Raidurile in continuare, o mare parte din ele arata 5 minute pe aceeasi insula, dar in actiuni apar cu cateva zeci de secunde peste 6 minute, daca tot dai refresh poti da alt raid dupa 10 minute, desi iti mai arata peste 2 minute ca te intorci din raid anterior.

  Pe aplicatia mobila, functionala doar pe IOS, la actiuni in orase nu iti mai apare nimic, multi colegi care joaca din aplicatie si-au pierdut apetitul pentru joc si asteapta momentan ca GM sa remedieze ceva.

  Odata cu migrarea, au fost un sir lung de inadvertente, primesc mesaje de la colegi care nu mai au rabdare sa joace cu aceste BUG-uri si din pacate abandoneaza jocul.

  Stiu ca aplicatia nu mai este o prioritate pentru GF, dar este indispensabila datorita usurintei conectarii. Pe telefon din browsere, te deconecteaza des, sunt multe erori de conectare, mult mai greu de gestionat conturi. Mai jos unul din mesajele primite.....


  VASI73 Mesaj la toata alianta VIN D [98:23] 19.02.2022 17:21:50
  Sa aveti succes in continuare ,o sa ma retrag din ika nu se poate juca in halul asta
 • Salutare,


  GF a anuntat ca va renunta la suportul pentru aplicatia mobila in urma cu cativa ani, iar intre timp nu stiu sa se fi schimbat situatia.


  Referitor la Bug-ul cu delfinul asa cum am amintit mai sus, nu este o situatie dorita si se lucreaza la remedierea ei.