Kocsma?

• Nincs semmi különös. Csak Rettenet egyik kijelentése félreérthető volt --- legalábbis félre lett értve és ebből volt most pici összezördülés.

Szerencsére az egésznek nagyobb a füstje mint a lángja (remélem)

Kávé jöhet.

Uff! Én beszéltem! :)

🇭🇺 ex-Admin 🇭🇺

"Reginam occidere nolite timere bonum est si omnes consentiunt ego non contradico."

"A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem."

Merániai János, esztergomi érsek (1213)

//John of Merania, archbishop of Esztergom (1213)//

• A ki nem ragadott részek a lényegesek - és sajnos igazak is.

Annyiban téves, hogy már a nyilvánvaló dolgok sem számítanak a team (milyen team ??:D) számára. Egészen pontosan nem érik már el az ingerküszöböt a csalások, IP megosztások ki-be kapcsolása, pushing, multizás, acc újra osztások SEM: Lehet némi nyersi küldés kicsi a nagynak arra még könnyen menne bünti, de szerintem azt sem nézi senki. Nincs is rá létszám, kedv és idő sem. Sok idő lenne tendeciákat észlelni és azokról az adatokat rendszerezve meglátni a felsorolt csalásokat - jogosulatlan előny szerzéseket. Ez lenne a bizonyíték, de azt meg maga az elbíráló nem fogadja el. Kicsit olyan már mint a gettó - az utcán árulják a drogot, kézfogás rejti az átadás-átvételt és szól a rap meg a gangsta..8)

A yard csak a legszélső utcán megy végig a járőrkocsival - befele lassan gurulva, de kifele már csikorgó gumikkal ^^. Nem tudom, meg van-e így kép előttetek :?:

A multiké a jövő - ez már régebben is látszott.

Van akinek pár db lett - van aki szigetet lakott be velük.

Olyan is lett aztán, aki/ahol egész sziget csoportokat - míg végül van akinek egy egész multi szövetség áll a rendelkezésére.

Komoly nyilvántartás kell már ehhez - tuti nem játék ez már...

Acc átvételek is vannak - lobby ide, vagy oda.

Van olyan aki szüneteltette a játékot - megkapta az accot egy olyan akit tiltottak.

Most vidáman játszik vele - (TOP 1 tp-t is kapott hozzá)

A régi acc tulaja meg mikor visszatért, akkor kapott egy talonban (és vakban) lévő (volt kalóz multi) accot

Kicsit kisebb, de már lehet azért harcolni is vele...

Kinyírnak 1-2 hetente 1-1 "normális" játékost (a mértéktelen fosztásokkal) - de nem számít (a gf-nek) mert nem sok ambrót vesznek a kertészek.

A multi-multiplikátorok ellen egy kis kemény mag marad(t) - meg pár legós még kitart :thumbup:

Erősíteni kellene a "normálisan" játszók számát - ez lenne a war szerver igazi jövője.

No

Akkor sincs ám semmi, ha nem kérek inni

DE

Csináljunk úgy, mint régen ;)

Kávét kérek

ÉS

Sört a Népnek!

• Normális játékos kedvét nem lehet elvenni a játéktól pofátlan farmolgatással ^^

Semmi sem változott itt...

Az igazi szabadság kínokkal és áldozatokkal jár. Ezért legtöbben csupán mondják, hogy szabadságra vágynak, miközben ugyanúgy sóvárognak a társadalmi rend, az írott törvények és a materializmus után. Mert számukra még a szabadság is csak akkor ideális, ha nem kell érte tenni...

• huh, most több dolog is lehet

a, hazudok és igazából normális játékos vagyok, és igazából van kedvem játszani

b, Némó hazudik, és igazából elvették a kedvemet a sok farmolgató

c, nem vagyok normális, azért vették el a kedvem

d, csak simán meguntam, mert máshol játszom

találjátok ki, melyik lehet az igazság :)

• Nem kell Opi szavát készpénznek venni és háborogni sem kell azon amit ír.

Soha nem játszott még war szerveren és elképzelése sincs arról mi az amit szabályosan is meg lehet tenni.

A My kocsmában olvashatod miről is szól a történet.

Amúgy meg egyedül a macik rinyálnak a war szerveren és mindenki más nagyon jól el van a másikkal.

Mennek a baráti csaták,közben a szövegelések és ami fő megy a játék is!

Na igen,mert épp ez a lényege az egésznek.

Opi írogat a játékról és mindenki más játssza.:P

Ha igaz amit hallottam még egy baráti és fosztásmentes háborúra sem voltak hajlandóak az LND ellen Top 2 szövetségként.

A Főnix és a HM ezt is bevállalta,pedig fasorban sincs egyik sem az LND-hez képest:!:

Bár megértem azért Opi sóhajait,hiszen az állítólagos multi szövetség is megenné már őket reggelire.

Eperturmix kapható itt?

Ha igen akkor kérnék,de jég nélkül,mert így is elég hideg van.

• Gro is inkább gyorsan megissza a kávéját, aztán visszafut a saját kocsmája páncélautójába, mielőtt egy szék telibetalálná :D

Uff! Én beszéltem! :)

🇭🇺 ex-Admin 🇭🇺

"Reginam occidere nolite timere bonum est si omnes consentiunt ego non contradico."

"A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem."

Merániai János, esztergomi érsek (1213)

//John of Merania, archbishop of Esztergom (1213)//

• én meg azt látom, hogy a többségnek van néhány multija, van, ahol csak bányahúzó, máshol meg tápoló...és látom a multiszöviket, egy másik posztban 2-őt írtál, én meg látom a többit is...sőt azt is, hogy melyik nagy szövihez kapcsolódnak, senki sem szent.;)

viszont idő és energiaigényes multiszövit fenntartani, egyszerűbb farmolni másokét, furcsa, hogy ez nem annyira divat itt ^^:D:D:D

Rövid ideje játszom itt, de már átlátom a szervert, emiatt maradok független, de farmolni fogom az összes telepet :P;)^^

• Nem kell Opi szavát készpénznek venni és háborogni sem kell azon amit ír.

Te háborogsz mindenen - bármit is írok és bárkinek is. Amire te reagáltál ahhoz/abban csak kibic vagy - és annak meg... de hisz tudod :D

Soha nem játszott még war szerveren

Nahát - még ilyent. Miket kell megtudnom.:/ Nyilván most sem játszom.:D

Amúgy meg egyedül a macik rinyálnak a war szerveren

Valójában meg sem szólalunk - kivéve ha megszólítanak.

Mennek a baráti csaták,

Szépen el is fogyott a sok barát - mindkét oldalon. Vajh miért:?:

Ha igaz amit hallottam még egy baráti és fosztásmentes háborúra sem voltak hajlandóak az LND ellen Top 2 szövetségként.

Folyamatos HM éjjeli 1 millió arany/kanyar fosztások közepette - tegyük hozzá sietve. Akkor éppen ezzel voltunk elfoglalva. A megfogalmazással és az időzítéssel volt gondunk.

DE

Valójában megállapodtunk - és szerencséd, hogy nem kezdtük el. Mert nem tudsz mindent - szerencsé(d)re.:D Bár ami késik az nem nyúlik

Bár megértem azért Opi sóhajait,hiszen az állítólagos multi szövetség is megenné már őket reggelire.

Hát ha akkor van az a reggeli amikor az ember nem is tudja: nagyon késő. vagy nagyon korán van? :sleeping:

Egyébként nagy falat ám még a maci csapat - de egyétek csak meg nyugodtan.

VAGY a torkotokon akad

VAGY elfogynak szépen

Miként a zenészek is.

elképzelése sincs arról mi az amit szabályosan is meg lehet tenni.

A My kocsmában olvashatod miről is szól a történet.

Azt a végső konklúziót is el kell ott olvasni, miszerint bár látható sok minden (csalás) de nem bizonyítható

Szabályok meg már gyakorlatilag nincsenek - akkor sem voltak. Csak ÁSZF - és ami meg van azt meg lehet kerülni.

A szabályok megkerülése, kijátszása és csalás (volt annó). Aki játszik, az látja miként történik ez - (kalóz és arany) multik tucatjai, arany tápok immár több 100.000.000 arany óránként nagyságrendben. Egy egész kis háttér birodalom épült ki - jól meghatározható koordinátákon.

Asszem Al Capone sem volt maffiózó - soha nem tudták bíróság előtt bizonyítani a köztudott dolgait 8)

DE

Félre bánat - félre harag

HISZ

ami fő megy a játék is!

Ezért mi is játszunk - csak nem úgy, ahogyan "odaát"

VÉGSZÓ

Remélem nem fosztott le egy maci - akkor szoktál ide picsogni ily mérgesen

Szeressük egymást gyerekek :love:

Erre igyunk!

ÉS

Igyunk arra is!

• én meg azt látom, hogy a többségnek van néhány multija, van, ahol csak bányahúzó, máshol meg tápoló...és látom a multiszöviket, egy másik posztban 2-őt írtál, én meg látom a többit is...sőt azt is, hogy melyik nagy szövihez kapcsolódnak, senki sem szent.;)

viszont idő és energiaigényes multiszövit fenntartani, egyszerűbb farmolni másokét, furcsa, hogy ez nem annyira divat itt ^^:D:D:D

Rövid ideje játszom itt, de már átlátom a szervert, emiatt maradok független, de farmolni fogom az összes telepet :P;)^^

Vannak telepek amikkel eddig sem bírt senki.

Sem játékos sem szövetség.

Pedig megfordult az LND a PD és (amikor még volt harcos játékosuk) maci is.

Még a legnagyobb (egójú) macinak VSD-nek is kilencszer tört be néhány szigeten az orra,pedig volt ott próbálkozás,sereggel és flottával teli város reptetése prémium helyre stb.

Mindannyiszor elkullogott.

Van olyan szigetcsoport amit még mi zenészek sem merünk háborgatni és inkább barátkozunk az ott lévőkkel,pedig nem nagyon válogatunk hol koncertezzünk éppen.

De kívánok sok sikert az elképzelésedhez!

Kocsmáros Úr!

Kellene pár új szék,mert lassan nincs hova leülni.

Vagy törött vagy ragad,így állva iszom meg az italom.

• Folyamatos HM éjjeli 1 millió arany/kanyar fosztások közepette - tegyük hozzá sietve. Akkor éppen ezzel voltunk elfoglalva. A megfogalmazással és az időzítéssel volt gondunk.

VÉGSZÓ

Remélem nem fosztott le egy maci - akkor szoktál ide picsogni ily mérgesen

Valami azt súgja simán csak betojtatok és nem mertétek bevállalni.

A zenészek akkor is csatáztak az LND és (akkor még) PD ellen is,szóval ez megint csak porhintés tőled.

Amúgy meg nagyon köszönöm,hogy igazolod saját szavaiddal amit a My kocsmában leírtam.

Mégis csak tőletek van az arany ami miatt csalást kiáltottál?:P

Végszó.

Régen ha egy maci ellopott egy kottámat én egy egész zongorát hoztam vissza helyette.

Miből gondolod,hogy ez megváltozott?

Nem találtam epret csak narancsot és abból facsartam magamnak egy pohárral.

Maci arannyal fizetek,ha nem gond.:)

• Valami azt súgja simán csak betojtatok és nem mertétek bevállalni.

HA Te mondod - tuti így van.

ÉN meg tudom mit írtunk - és miért az első, majd a második megkeresésre e témában

Valójában .. de ezt már nem kötöm az orrodra - így is túl sok mindenbe bele ütöd

Hallottam viszont a "barátságos" csatákról - hát nem nagy izgalmat adtatok ahogyan én ismerem

Amúgy meg nagyon köszönöm,hogy igazolod saját szavaiddal amit a My kocsmában leírtam.

Mégis csak tőletek van az arany ami miatt csalást kiáltottál? :P

Ezt meg már nem is lehet érteni ..de már ne magyarázd el, mert nem fog sikerülni elhitetni már semmit.

Hát éppen te szólod el magad miként megy a folyamat - még sajnálkozol is, hogy a team mit lát, mit nem és mit használhat fel és mit nem

Igenis fent tartom! Amit csináltok az CSALÁS. Vastagon az - csak aki ezt megállapíthatná annak a nyilvánvalóságnál több és más bizonyítékra volna szüksége. Pont ez a lényeg a csalásnak - a szabályok kijátszása. Tisztességtelen előny szerzés amiből részesítetek még 1-2 játékost (NEM a teljes szövetségről beszélek)

Régen ha egy maci ellopott egy kottámat én egy egész zongorát hoztam vissza helyette.

Miből gondolod,hogy ez megváltozott?

Mármint a szigeten belüli támadások utáni gyors vakolás majd pár nap múlva vissza és megy a bank accba a sunyin szerzett arany - erre a taktikára gondolsz?

Nyilván van akinek ez a játék - tedd meg, bár már kevés lehetőséged van

ÉS

Az a helyzet változott pár dolog - de hát majd meglátod, ha erre az útra lépsz megint

Fogynak a játékosok rendesen - csak így tovább, a romokon majd lehet "uralkodni" :thumbdown:

Aztán másik szervert kell keresni... lehet ott már nem leszek :D