[PIRAT] Battle reports VS [SG] , [SK]

• 24.04.2022 15:21 Pobjeda! Vaši gusari uspješno su opljačkali Gusarsku tvrđavu koja pripada InterConect u gradu Azellia_M1. Pri tome ste opljačkali 92932 osvajačkih bodova. Vaši su gusari na putu kući.:closedthread:

• A mišići... čestitam na 20 mjestu u gusarenju... zapanjen sam...što se tiče pljačkanja...na dušu onima koje se pljačka...makar oni o dalje ostaju višestruko veći, a vi i dalje maleni trećerazredni mišići...od modusa do modusa....

Nadam se da ćete i mene koji put opljačkati....nadam se da imate toliko hrabrosti...

Dokle ćete kružiti okolo a ne riješiti onoga koji vas već godinama sprda...

Ajmooo miševi....

• Sjeti se kako sam te za Valentinovo ofarmao, pa si se zaljubio u mene. :P

Inače, upalio je hefest , ali sad mora i kolos ^^

Morska bitka kod Sulfric

(24.04.2022 22:58:07)

Cooler Maaster[PIRAT] iz FARMETINEEEEEEE

vs

Bato Bato[-SG-] iz Sulfric

---------------------------------------------------------------------------------------------

Brod Ovan............................232(-18) - Brod Ovan............................323(-18)

............................................. - Vatreni Brod.........................268(-50)

Brod minobacač.........................84(-0) - Brod minobacač........................163(-3)

Parni ovan............................150(-0) - .............................................

Raketni brod...........................45(-0) - .............................................

Podmornica.............................90(-0) - .............................................

Parni gliser..........................180(-0) - .............................................

Nosač balona...........................40(-0) - .............................................

Tender.................................20(-0) - .............................................

---------------------------------------------------------------------------------------------

Generali..................................-90 - Generali...............................-467.2

Napadački bodovi.........................1168 - Obrambeni bodovi..........................225

Štete primljeno..........................4500 - Štete primljeno.........................23360

Postotak štete............................16% - Postotak štete............................84%

Pobjednici: Bato Bato[-SG-]

Gubitnici: Cooler Maaster[PIRAT]

Čudo od Bato Bato[-SG-] 'Hefestova kovačnica' je aktivirano. (24.04.2022 22:43:07)

Čudo od Cooler Maaster[PIRAT] 'Hefestova kovačnica' je aktivirano. (24.04.2022 22:43:07)

Čudo od Bato Bato[-SG-] 'Kolos' je aktivirano. (24.04.2022 22:51:28)

Čudo od Bato Bato[-SG-] 'Hefestova kovačnica' je aktivirano. (24.04.2022 22:58:07)

• Da bi mene ofarmao moraš mi uzeti barem 1 milijun resursa jer tolika mi je skoro dnevna proizvodnja... pretpostavljam da mišić zna koliko je to...samo danas sam pod gusarenja dobio 8 milijuna....

Vidiš koliko si mali i nebitan mišiću..

• Da, da, daaaaaa.... bla bla bla bob graditelj gradi i dalje, dok su svi drugi u modusu opet. Nista nam ne mozes, jak si na forumu, u igri rasprsen u vlastitim gradovima... uvijek isto, ovdje pobjednik, u igri gubitnik.

• A sto ocekivati od malog pacova, nego kolos i modus hehehe

• Ti si jedan od največih donatora pacovčinooooooooo https://prnt.sc/26us383 sjećaš li seeee??

Hvali se pacov Dubravko resima koje uredno pretvara i ddonira kada ga se napadne, s ambrozijom s tiska koje je kupio od maminih 50 kuna.

Dubravko, pitaj mamu za 50 kuna, trebat će ti uskoro , mogu ti ih i ja donjet na posao, nije bad;)

Mišiću broj jedan, jel to jedino s čim se imaš pohvaliti ove godine u srazu samnom...ccc... trećerazredni mišić...totalno nesposoban...

Ali ako te tješi ovaj drugi mišić je još nesposobniji...u kategorizaciji za njega bi oznaka bila.. Škart...

Mišiću broj jedan zašto se više ne zoveš Ekonomista...jel zato što si se i kao takav ukakio...

O ambri sam već sve rekao...toliko koliko ste je vas dvojica potrošili meni bi trebalo tisuću godina da vas stignem...

Lažljivi mali mišići..

• Vidim po palmama u tvom savezu tko je nesposoban 🤣☝️

• Vidim po statistikama tko je Škart... mišiću..

• Stari moj ti si dojadio i Bogu i ljudima :D šutnja je s razlogom zlatu. A vi im uzmite sve šta možete kad je jedino mjesto na kojem su jaki forum. Riječi jesu najjače oružje, ali se trebaju znati koristiti. A nekad imati i pokriće. Bravo ekipa :)

• JER FARME TOME I SLUŽE. IKONA OVE IGRE, MOJ NAJVEĆI DONATOR!

Borba za Polis1

(27.04.2022 3:27:16)

Cooler Maaster[PIRAT] iz FARMETINEEEEEEE

vs

IcoN[-SG-] iz Polis1

............................................. - Praćkar.................................0(-1)

............................................. - Bacač Koplja............................0(-3)

Mačevalac.............................600(-0) - Mačevalac...............................0(-1)

Kopljanik.............................797(-3) - Kopljanik...............................0(-1)

............................................. - Željezni div............................0(-1)

............................................. - Zid.....................................0(-7)

Sumforni Mušketar......................84(-0) - .............................................

Girokopter............................120(-0) - .............................................

Balon Bombarder........................60(-0) - .............................................

Ovan...................................30(-0) - .............................................

Minobacač..............................30(-0) - .............................................

Kuhar..................................30(-0) - .............................................

Generali.................................-4.2 - Generali..................................-11

Napadački bodovi.........................27.5 - Obrambeni bodovi.........................10.5

Štete primljeno...........................210 - Štete primljeno...........................550

Postotak štete............................27% - Postotak štete............................73%

Pobjednici: Cooler Maaster[PIRAT]

Gubitnici: IcoN[-SG-]

Grad Polis1 je opljačkan od strane Cooler Maaster[PIRAT]. Sljedeći resursi su ukradeni: 2,952 , 24,982 , 9,001 , 26,095 , 14,764

Čudo od IcoN[-SG-] 'Hefestova kovačnica' je aktivirano. (27.04.2022 3:12:16)

Čudo od Cooler Maaster[PIRAT] 'Hefestova kovačnica' je aktivirano. (27.04.2022 3:12:16)

Čudo od IcoN[-SG-] 'Hefestova kovačnica' je aktivirano. (27.04.2022 3:27:16)

Čudo od Cooler Maaster[PIRAT] 'Hefestova kovačnica' je aktivirano. (27.04.2022 3:27:16)

Jedna vojska od IcoN[-SG-] je kompletno uništena.

• Jedan mišić, jedan mali gradić i pljačkica...da ti se baš isplatilo biti budan od 2-5 ujutro samo zbog toga...ccc..

Uglavnom otada su navedeni resursi već 8 puta namireni...mišiću, znam da možeš bolje...

• Morska bitka kod K-2

(27.04.2022 4:08:36)

Cooler Maaster[PIRAT] iz Azellia_V1

vs

eli[-SG-] iz K-2, IcoN[-SG-] iz Azellia_K1

Parni ovan.............................0(-20) - Parni ovan............................205(-0)

............................................. - Brod Ovan.............................290(-0)

............................................. - Brod minobacač........................126(-0)

............................................. - Podmornica............................147(-0)

............................................. - Parni gliser..........................120(-0)

............................................. - Nosač balona...........................49(-0)

Generali.................................-480 - Generali....................................0

Napadački bodovi............................0 - Obrambeni bodovi.........................1200

Štete primljeno.........................24000 - Štete primljeno.............................0

Postotak štete...........................100% - Postotak štete.............................0%

Pobjednici: IcoN[-SG-], eli[-SG-]

Morska bitka kod K-3

(27.04.2022 6:41:34)

IcoN[-SG-] iz K-2

vs

Cooler Maaster[PIRAT] iz Poseidon 5 K

Parni ovan.............................40(-0) - Parni ovan.............................0(-20)

Brod Ovan..............................72(-0) - .............................................

Brod minobacač.........................45(-0) - .............................................

Podmornica.............................30(-0) - .............................................

Generali....................................0 - Generali.................................-480

Napadački bodovi.........................1200 - Obrambeni bodovi............................0

Štete primljeno.............................0 - Štete primljeno.........................24000

Postotak štete.............................0% - Postotak štete...........................100%

Pobjednici: IcoN[-SG-]

Morska bitka kod Azelia_M4

(27.04.2022 10:32:14)

IcoN[-SG-] iz Azellia_M1

vs

Cooler Maaster[PIRAT] iz Poseidon 5 K, Lord[PIRAT] iz Glavni grad

Parni ovan.............................40(-0) - Parni ovan.............................0(-10)

Brod Ovan..............................62(-0) - Brod Ovan..............................0(-20)

Podmornica.............................30(-0) - .............................................

Generali....................................0 - Generali.................................-340

Napadački bodovi..........................850 - Obrambeni bodovi............................0

Štete primljeno.............................0 - Štete primljeno.........................17000

Postotak štete.............................0% - Postotak štete...........................100%

Pobjednici: IcoN[-SG-]

Gubitnici: Cooler Maaster[PIRAT],

Mislim da je s ovim ono što si opljačkao anulirano...jel tako mišiću??? Trećerazredni...