Ne javlja nam se Tabanić Dubravko ..bit će da masira ✌️😂
Bato BO
Bato BO
Bato BO
Ne brini Mišiću...pratim ja vas...Veselite se Miševi dok mačke nema...
Koordinate 2:10 , otamo nas ''pratiš'' jedno točno, precizno govoreći, 70 otoka daleko od ovih zbivanja, gdje si pobjego s drugim accem. ![]()
![]()
Uvijek si bio glavni provokator, a pazi pobjegneš uvijek u kut mape na kraj servera. Onda smo thora kralja napadačkih izbacili sa igre, odustao covjek od accounta, bato se neće ni vraćat na igru, smješko i rolanidis u vječnom modusu.... Zakuhaš, pa ih ostaviš da ispaštaju i snose posljedice tvog ponašanja. Nije fer prema njima jelda? Batu BO pa da uzvrati ako ima volje i želje (resa nema
).
Koordinate 2:10 , otamo nas ''pratiš'' jedno točno, precizno govoreći, 70 otoka daleko od ovih zbivanja, gdje si pobjego s drugim accem.
Uvijek si bio glavni provokator, a pazi pobjegneš uvijek u kut mape na kraj servera. Onda smo thora kralja napadačkih izbacili sa igre, odustao covjek od accounta, bato se neće ni vraćat na igru, smješko i rolanidis u vječnom modusu.... Zakuhaš, pa ih ostaviš da ispaštaju i snose posljedice tvog ponašanja. Nije fer prema njima jelda? Batu BO pa da uzvrati ako ima volje i želje (resa nema
).
Nitko nikog nije ostavio na cjedilu...niti ja njih niti oni mene...mi tako ne funkcioniramo...svatko bira kako , kada i na koji način će igrati...što se tiče mojih suigrača to samo dokazuje da su odrasli ljudi sa stvarnim životom i obavezama...i prema tome i igraju...RL prvo a onda igrice...zapamti to mišiću...kod tebe se to poremetilo...a što se tiče mene...ja ti dolazim...zabij nos u ekran i čekaj...
Upravo si dokazao moju poantu koju godinama govorim već, ti i nemaš ništa drugo osim ove igrice. Tu si da nastaviš pisati uprazno i dalje i kad nemaš argument niti jedan onda spominješ RL, uredu je, znamo da ti je Ikariam sve u životu. Nema potrebe da dokazuješ suprotno.
Vidimo se kad se vratiš (naravno da ne, ne smiješ maknut kad smo online).
Malo mi ih je i žao..
Upravo si dokazao moju poantu koju godinama govorim već, ti i nemaš ništa drugo osim ove igrice. Tu si da nastaviš pisati uprazno i dalje i kad nemaš argument niti jedan onda spominješ RL, uredu je, znamo da ti je Ikariam sve u životu. Nema potrebe da dokazuješ suprotno.
Vidimo se kad se vratiš (naravno da ne, ne smiješ maknut kad smo online).
Čitajući svaki novi post od vas dvojice...mišića mojih ..shvaćam da je komunikacija s vama...čista psihijatrija..
Borba za Sumpor H 1
(25.03.2022 5:58:18)
IcoN[-SG-] iz Azellia_M5, Sumpor H 1
vs
Sector 9[PIRAT] iz Sumpor H 1
---------------------------------------------------------------------------------------------
Mačevalac...........................132(-298) - Mačevalac..........................1553(-388)
Kopljanik...........................286(-264) - Kopljanik..........................1481(-560)
Girokopter...........................154(-26) - Girokopter...........................580(-98)
Minobacač..............................30(-0) - Minobacač..............................9(-24)
Sumforni Mušketar......................84(-0) - .............................................
Željezni div...........................16(-0) - .............................................
Kuhar...................................5(-0) - .............................................
Balon Bombarder.......................12(-36) - .............................................
---------------------------------------------------------------------------------------------
Generali................................-1001 - Generali..............................-2238.6
Napadački bodovi.......................5596.5 - Obrambeni bodovi.......................2502.5
Štete primljeno.........................50050 - Štete primljeno........................111930
Postotak štete............................30% - Postotak štete............................70%
Pobjednici: Sector 9[PIRAT]
Gubitnici: IcoN[-SG-]
Borba za Sumpor H 1
(25.03.2022 9:23:28)
IcoN[-SG-] iz Azellia_M5
vs
Sector 9[PIRAT] iz Sumpor H 1
Mačevalac...........................173(-296) - Mačevalac...........................905(-388)
Kopljanik...........................715(-235) - Kopljanik...........................340(-752)
Girokopter..........................128(-142) - Girokopter..........................346(-172)
............................................. - Zid.....................................0(-7)
Sumforni Mušketar.....................120(-0) - .............................................
Željezni div...........................32(-0) - .............................................
Ovan...................................30(-0) - .............................................
Minobacač..............................30(-0) - .............................................
Kuhar..................................10(-0) - .............................................
Generali..............................-1039.2 - Generali..............................-1948.4
Napadački bodovi.........................4871 - Obrambeni bodovi.........................2598
Štete primljeno.........................51960 - Štete primljeno.........................97711
Postotak štete............................34% - Postotak štete............................66%
Pobjednici: IcoN[-SG-]
Gubitnici: Sector 9[PIRAT]
Grad Sumpor H 1 je opljačkan od strane IcoN[-SG-]. Sljedeći resursi su ukradeni: 31,057 Drvo, 20,159 Vino, 291 Mramor, 1,089 Kristal, 26,304 Sumpor
Morska bitka kod Hello
(25.03.2022 9:20:05)
IcoN[-SG-] iz Azellia_M1
vs
MasterPiece[PIRAT] iz Modus, Severus[PIRAT] iz Hello
Vatreni Brod............................1(-9) - Vatreni Brod...........................10(-0)
Brod Ovan.............................113(-0) - Brod Ovan..............................0(-13)
Parni ovan............................19(-10) - Parni ovan............................13(-59)
Brod minobacač.........................42(-0) - .............................................
Podmornica.............................60(-0) - .............................................
Parni gliser...........................30(-0) - .............................................
Nosač balona...........................16(-0) - .............................................
Generali...............................-295.8 - Generali................................-1481
Napadački bodovi.......................3702.5 - Obrambeni bodovi........................739.5
Štete primljeno.........................14790 - Štete primljeno.........................74050
Postotak štete............................16% - Postotak štete............................84%
Pobjednici: IcoN[-SG-]
Gubitnici: MasterPiece[PIRAT], Severus[PIRAT]
Evo mišići moji...vratio sam se...nastavljam s deratizacijom....samo bez ljutnje molim...
Grad Sumpor H 1 je opljačkan od strane IcoN[-SG-]. Sljedeći resursi su ukradeni: 32,085 Drvo, 20,714 Vino, 302 Mramor, 1,126 Kristal, 27,175 Sumpor
Hofanje inaktivnih igrača, ponavljam kačiš inaktivca, a čim dođemo igrat bježiš u modus kao i ostatak saveza. Onda vrijeđate u privatnim porukama, iako vam se nijednom nitko nije obratio, pa onda opet modus. Pardon kliknete gusare i PALMA.
Display MoreIzlaske iz modusa skupo naplaćujemo
Borba za Kristal
(14.03.2022 17:06:33)
Cooler Maaster[PIRAT] iz FARMETINEEEEEEE
vs
Bato Bato[-SG-] iz Kristal
Sumforni Mušketar.....................252(-0) - Sumforni Mušketar.....................0(-242)
Mačevalac...........................938(-652) - Mačevalac.............................0(-940)
Kopljanik............................46(-938) - Kopljanik............................0(-1960)
Girokopter...........................520(-46) - Girokopter............................0(-457)
Balon Bombarder.......................0(-304) - Balon Bombarder.......................0(-152)
Ovan...................................30(-0) - Ovan...................................0(-68)
Minobacač..............................90(-0) - Minobacač..............................0(-84)
Kuhar..................................70(-0) - Kuhar..................................40(-0)
............................................. - Zid.....................................0(-7)
Željezni div.........................662(-38) - .............................................
Generali..............................-4209.4 - Generali..............................-9767.3
Napadački bodovi.....................24418.25 - Obrambeni bodovi......................10523.5
Štete primljeno........................210470 - Štete primljeno........................488365
Postotak štete............................30% - Postotak štete............................70%
Pobjednici: Cooler Maaster[PIRAT]
Gubitnici: Bato Bato[-SG-]
Grad Kristal je opljačkan od strane Cooler Maaster[PIRAT]. Sljedeći resursi su ukradeni: 12,468
, 16,264
, 61,266
Čudo od Cooler Maaster[PIRAT] 'Hefestova kovačnica' je aktivirano. (14.03.2022 14:51:34)
Čudo od Cooler Maaster[PIRAT] 'Hefestova kovačnica' je aktivirano. (14.03.2022 15:06:34)
Čudo od Cooler Maaster[PIRAT] 'Hefestova kovačnica' je aktivirano. (14.03.2022 15:18:20)
Čudo od Cooler Maaster[PIRAT] 'Hefestova kovačnica' je aktivirano. (14.03.2022 15:36:34)
Cooler Maaster je povukao svoju vojsku s bojnog polja.
Čudo od Cooler Maaster[PIRAT] 'Hefestova kovačnica' je aktivirano. (14.03.2022 15:51:34)
Čudo od Cooler Maaster[PIRAT] 'Hefestova kovačnica' je aktivirano. (14.03.2022 16:06:34)
Čudo od Cooler Maaster[PIRAT] 'Hefestova kovačnica' je aktivirano. (14.03.2022 16:21:34)
Čudo od Cooler Maaster[PIRAT] 'Hefestova kovačnica' je aktivirano. (14.03.2022 16:36:34)
Čudo od Cooler Maaster[PIRAT] 'Hefestova kovačnica' je aktivirano. (14.03.2022 16:51:33)
Jedna vojska od Cooler Maaster[PIRAT] je kompletno uništena.
Čudo od Cooler Maaster[PIRAT] 'Hefestova kovačnica' je aktivirano. (14.03.2022 17:06:33)
Igraču Bato Bato[-SG-] nisu preostale jedinice koje mogu držati glavnu liniju pa je ostatak vojske povučen.
Čekaj malo mišiću...dvolični....govorio si nešto o neaktivcima...za tebe vrijede neki drugi standardi? Vidiš mišiću da ovo nije za tebe....a što se tiče modusa ove godine si bio 90% vremena u njemu...a lani vjerojatno i više...pa što se bojiš mišiću??
| 05.04.2022 8:12 | Čudo od Duje 'Kolos' je aktivirano. |
Jer opet ide samo kolos i modus i bježanje... koordinate su 4:91 imate 3 puta više flote nego ja, dođite pojavite se.
Morska bitka kod Nada
(05.04.2022 4:08:18)
Cooler Maaster[PIRAT] iz Smile
vs
Duje[-SG-] iz Nada
Brod Ovan............................326(-24) - Brod Ovan............................273(-72)
Vatreni Brod...........................6(-42) - Vatreni Brod............................4(-0)
Brod minobacač........................147(-0) - Brod minobacač........................88(-12)
Parni ovan............................200(-0) - Parni ovan............................39(-86)
Parni gliser..........................300(-0) - Parni gliser..........................120(-0)
Nosač balona...........................60(-0) - Nosač balona..........................39(-10)
Raketni brod..........................44(-14) - .............................................
Podmornica............................120(-0) - .............................................
Tender.................................40(-0) - .............................................
Generali...............................-772.4 - Generali..............................-2972.8
Napadački bodovi.........................7432 - Obrambeni bodovi.........................1931
Štete primljeno.........................38620 - Štete primljeno........................148640
Postotak štete............................20% - Postotak štete............................80%
Gubitnici: Duje[-SG-]
Čudo od Bato Bato[-SG-] 'Kolos' je aktivirano. (05.04.2022 6:36:05)
Koordinate su 4:91 dođite SG AJMOOOOOO
Morska bitka kod Kristal
(05.04.2022 6:41:22)
Cooler Maaster[PIRAT] iz FARMETINEEEEEEE
vs
Bato Bato[-SG-] iz Kristal
Brod Ovan...........................678(-156) - Brod Ovan............................37(-458)
Vatreni Brod.........................16(-827) - Vatreni Brod..........................0(-577)
Brod minobacač........................256(-0) - Brod minobacač........................168(-0)
Parni ovan............................647(-0) - Parni ovan...........................17(-100)
............................................. - Raketni brod..........................3(-136)
Podmornica...........................228(-54) - Podmornica.............................75(-4)
Parni gliser..........................300(-0) - Parni gliser..........................287(-0)
Nosač balona..........................72(-10) - Nosač balona..........................27(-50)
Tender.................................20(-0) - Tender.................................60(-0)
Generali..............................-7278.2 - Generali.............................-13556.2
Napadački bodovi......................33890.5 - Obrambeni bodovi......................18195.5
Štete primljeno........................363910 - Štete primljeno........................677810
Postotak štete............................34% - Postotak štete............................66%
Pobjednici: Bato Bato[-SG-]
Gubitnici: Cooler Maaster[PIRAT]
Čestitam Mišiću...sad ćeš ti natrag u modus...koliko još?? Do večeras...?
I dalje si moj omiljeni mišić...
Ah da....da ne zaboravim...moje koordinate znaš...i imam flotu...oko 10 puta slabiju od tvoje, ali za tebe i više nego dovoljnu...nemoj se bojati...dođi...
Display More
05.04.2022 8:12 Čudo od Duje 'Kolos' je aktivirano.
Jer opet ide samo kolos i modus i bježanje... koordinate su 4:91 imate 3 puta više flote nego ja, dođite pojavite se.
Morska bitka kod Nada
vs
Duje[-SG-] iz Nada
Brod Ovan............................326(-24) - Brod Ovan............................273(-72)
Vatreni Brod...........................6(-42) - Vatreni Brod............................4(-0)
Brod minobacač........................147(-0) - Brod minobacač........................88(-12)
Parni ovan............................200(-0) - Parni ovan............................39(-86)
Parni gliser..........................300(-0) - Parni gliser..........................120(-0)
Nosač balona...........................60(-0) - Nosač balona..........................39(-10)
Raketni brod..........................44(-14) - .............................................
Podmornica............................120(-0) - .............................................
Tender.................................40(-0) - .............................................
Generali...............................-772.4 - Generali..............................-2972.8
Napadački bodovi.........................7432 - Obrambeni bodovi.........................1931
Štete primljeno.........................38620 - Štete primljeno........................148640
Postotak štete............................20% - Postotak štete............................80%
Ajd ne piši svašta, ti sam imaš generala više nego cijeli SG savez i svi moji multiji. Imaj ko ti brani, samo piši istinu što se toga tiče. Na prethodne izjave i komentare ne želim trošiti vrijeme, već sam objasnio. I gle nisam bio na forumu preko mjesec a možda i dva i ne mogu opisati kako je dobro. Očistila mi se duša od svega ovoga.
Display More
05.04.2022 8:12 Čudo od Duje 'Kolos' je aktivirano.
Morska bitka kod Nada
vs
Duje[-SG-] iz Nada
Čestitam, našao si floticu, ko mi kriv kad je držim na hrpi i kad nemam tu mogućnost kao ti da imam stalno uključenog hefu i što nisam bio budan u gluho doba noći, moj problem, a kolos nije bio tu nego u drugoj bitci koja je trajala 1 rundu da se oslobodi luka. Iz izvješća se vidi tko čega ima više, toliko o tome.
Uglavnom čestitam lijepo si ga "skinuo".
Tako je, bitno je naglasit da po nekoj teoriji ja imam više nego cijeli vaš savez
ne smijete mrdnut, samo se modusi pale.... AJMO FARMETINEEEE koordinate su 4:91, skupite 100k flote i 100k kopna i idemo odigrat 2 bitke, pokažite svu raskoš neznanja. ![]()
1.) Grad Power Surge K je opljačkan od strane Cooler Maaster[PIRAT]. Sljedeći resursi su ukradeni: 40,962 Drvo, 49,037 Kristal
2.) Grad Power Surge K je opljačkan od strane Cooler Maaster[PIRAT]. Sljedeći resursi su ukradeni: 40,968 Drvo, 49,031 Kristal
3.) Grad Power Surge K je opljačkan od strane Cooler Maaster[PIRAT]. Sljedeći resursi su ukradeni: 40,969 Drvo, 49,030 Kristal
4.) Grad Power Surge K je opljačkan od strane Cooler Maaster[PIRAT]. Sljedeći resursi su ukradeni: 40,969 Drvo, 49,030 Kristal
5.) Grad Power Surge K je opljačkan od strane Cooler Maaster[PIRAT]. Sljedeći resursi su ukradeni: 40,970 Drvo, 49,029 Kristal
Ide do nule, ne trebam palit rundike niti igrat ikariam kad imam vas, dođem uzmem što mi treba i odem![]()