Yeter Artık Bi Çözüm Bulun Sayın Modlar...

• Merhaba Forum Arkadaşlarım.
    Benim Haksızlık Olarak Gördüğüm Bir Meseleye BAN Meselesine Değinmek İstedim.

1- Karşı Taraf Tahrik edici milyon mesaj yazar siz '' Ya bi git işine ufaklık'' yazarsınız hesabınız CEZA Alır.
    2- Git IQ testi yaptır yazarsınız '' Hesabınız Tatilsiz Ceza Alır Hatta Silinmek ğzere kapatılır...

Maşallah o kadar düşünceli ve İLERİYİ Gören oyun yöneticileri var ki GELECEĞİ görüyorlar resmen.
    Sen Bunu İMA ettin sen aslında Şunu DEMEK istedin diyerek hesapları patır patır silinmek üzere kapatıyorlar....KAHİN hepsi mübarek '' Hepsi demeyelim şimdi ismini yazarsam burdanda AFOROZ eder beni malum şahıs...'' aha ne yazdım ben şimdi geleceği gören büyük kahinimiz beni kesin oyunda da burdada bulup tüm hesaplarımı silinmek üzere banlar :D
    neyse arakdaşlar durum bundan ibaret ADİL olsunlar sesimi çıkartmam ama ADALET veya İMA muhabbetine her hafta ceza her hafta silinen hesaplar artık yeter...açıkça oynamayın deyin kendimiz silelim hesaplarımızı hiç değilse kendim sildim diyeyim 3-5 çakal çukal oyuncunun mesajı iletmesiyle milyonluk gp milyonluk hesaplarımız heba oolmasın ayıptır...günahtır...:closedthread:

AjarSingleGermanspaniel-max-1mb.gif

• İlk 2 madde de yazdığı şekilde bir mesaj a hiçbir oyun yöneticisi ban vermez. Coma da böyle cezalara müsade etmez. Eğer vermiş ise derhal yöneticilikten affını istemesi gerekir.

9cj9lE.jpg

• öyle bir veriyorlar ki... misal ELMA yazdın diyelim nasıl bir hayal gücü varsa o elmadan öyle senaryolar türetiyorlarki akıllara durgunluk veren şeyler...
    agorada yazdıgım mesaj aynen iletiyorum: ne güzel boş muhabbet yapıyorsunuz varya hayran kaldım sze :D mahallede dedikodu yapan bayanlar gibi vırvırvır :D bam güm girerek savaş mı kazanacağınızı zannediyorsunuz? klavye başında herkes uzman olmuş vay ki ne vay :D psychedelikmisin nesin gelsen ne olur :D gelde görelim vallahi kaçarsam namerdim gel bakalım ne olacak :D şehir burda meydan burda kim gelecekse gelsin bakalım ne olacak? evine pc alan eline klavye alan ahkam kesiyor ne güzel vallahi. pisicik sende ne uzattın be ufaklık muhabbeti yok sus dersem susacak konuş dersem konuşacak sıkıntılı bir hayatın olsa gerek sana müdürlerin öğretmenlerin sanırım o şekilde mobbing uyguluyor :D sende klavye başında şahlanıyorsun breh breh breh erkek işte :D agresif sana gelince ismimi öğrendiğine göre seninle yabancı olmamız mümkün değil illaki bi akrabalığımız olmştur sağına soluna bak numaram illaki yakınındaki birinde vardır (Numaran İkariamda Herkeste Var Mesajına istinaden yazdığım bir kelime) demem o yüzdendi :D gerçi IQ meselesi SONUÇ: SİLİNMEK ÜZERE KAPATILAN 2M GP YÜKLÜ BİR HESAP...
    Ayrıca Karşı Tarafın Yazdıgı Hiçbir Mesaj raporlamama Rağmen CEZA Almadı...

AjarSingleGermanspaniel-max-1mb.gif

• Tahrik etmek suç değil sende olma Arkadaşım istenirse milyonlarca tahrik edici mesaj atarlar atılır. 2 maddede belirttiğin şekilde ki cümlelere silinmek üzere ceza alınacağını düşünmüyorum, fakat üsluptan dolayı öncesinde ceza aldıysan tekrarlandığı için tatilli veya tatilsiz ceza yine verilebilir ama kapama olacağını sanmıyorum.

Ayrıca ister 50m ister 50k hesabın olsun her oyuncuya cezai işlem eşit şartlarda uygulanır bir ayrıcalık beklemen saçma.

3 - 5 ile başlayan cümlende belirttiğin oyuncuları nitelemen hoş olmamış, seni tanımayan ben açıkçası senin de TAHRİK konusunda bahsettiğin kişilerden geride olmadığın kanısındayım en azından öyle düşündürttün.

• Bu yazdıklarımı bu konuyla ilgili değil genel yazıyorum;

Arkadaşlar savaştığınız insanların açıklarını aramayı, rapor etmeyi, banlatmaya çalışmayı bırakın artık.

Şu oyunu oynayan zaten bir avuç insan kalmışız bırakın eğlenelim. Savaşalım rekabet edelim yağma yapalım.

Birleşmeden önce tek ittifaklı serverlarda oynamaya doyamadınız mı? Bi müsade edin bir sürü ittifak olsun oyunda, bir sürü savaş dönsün. Birbirinizi tahrik etmeyin, banlatmaya çalışmayın. Gemilerini kesin askerlerini kesin ama banlatmaya çalışmayın.

Sayın yöneticilerimiz lütfen ban vermek için heyecanlı heyecanlı beklemeyin, aktifliğin ne derece düştüğünü bu oyunun gameforge için atıl durumda olduğunu sizde çok iyi biliyorsunuz. Kalan bir grup insanı da böyle küçük şeylerle oyundan soğutmayın.

NOT: Konu sahibini tanımam etmem, hatta dün foruma raporlarını attığım savaşlarda onu da kesmişim yeni gördüm.

• çok doğru konuşmussun kral bende seninle aynı fikirdeyim şuana kadarda hiç kimseyi reportlamadım multiler dışında onlarıda örs düşürenler için reportluyordum yani şunun şurasında oynuyan bir avuç insan kalmış herkesi soğutmak neye bu oyunun tek güzel yanları savaşmak zaten bıktık çiftçilikten savaşacak adam bulamamaktan bulmuşken keyfini yaşıyalım ama art niyetli insanlar var işte aramızda

• Arkadaşlar 2022 yılında yaşıyoruz ortaçağda değiliz. Oldu olacak oyundan kışkırtıyor diye gidin vurun birbirinizi. Bir kişinin size hakaret ettiğini düşünüyorsanız telefon numaranızı, adresinizi verip "gel de boyunun ölçüsünü alayım" minvalinde sözler söyleyip misliyle yanıt vermek yerine bunu ilgili mercilere şikayet edebilirsiniz.

Şayet şikayet ettiğiniz şahıslar, gerekli olduğunu düşündüğünüz cezayı görmüyorsa ve sizlere karşı bu tavırlarını sürdürüyorlarsa oyun içinde engel butonu var. Birilerine açık uçlu imalarda bulunup ceza alıyorsanız evvela kendinizi sorgulamanızda yarar görüyorum.

Geçtiğimiz günlerde tarafımıza neler yazılmış, buyrun siz görün:

Kanunlar bile her şeyi öngörüp düzenleyemiyorsa ve bu neticede hakimler takdir yetkilerini kullanıyorsa; spesifik küfürler dışında ettiğiniz hakaretler oyun içi kurallarda bulunmuyor olsa bile yöneticilerin takdirine kalması oldukça normaldir. Siz yönetici olsaydınız, bu mesajlardan ne tür bir çıkarımda bulunurdunuz acaba?

UnspokeN ikariam'da oyuncu kalmadığı konusunda elbette haklısın lakin oyuncu sayısının azalmış olması, tarafımıza edilen hakaretleri sineye çekeceğimiz anlamına gelmiyor. Kalan bir grup insan oyundan soğumak istemiyorsa, kullandıkları kelimelere dikkat etmek zorundalar.

You don't win silver you lose gold.

Edited once, last by Lejoshatev ().

• Arkadaşlar kısacası tahrik olacak kadar düşük IQ lu olmayalım adam seni tahrik ediyor sende oluyorsan senin beyinsel sorunların vardır. Karşındaki adam zekidir oltaya düşüyorsan misinada salllllanmaya mahkumsun kardeşimmmm önden böyle sallanacakkkkk

• oyunda silinmek üzere kapatilmasina sebep olan bir mesaji tutup foruma koyuyorsun. Bu mesaji foruma koymakda ceza gerektirir.

Mesaj eger küfürse panna öyle algilamis. Sen bu küfrü herkesin okumasina sebebiyet verdin. Joe blackin aldigi cezayi alman gerekir. ^^

ayrica dengelilerin tuzagina düsmeyin arkadaslar. Onlar insanlara üstü kapali hakaret ederek hesaplarinizi banlatmaya calisirlar. ^^ hepsi küfürbazin teki. Whatsapda ne küfürler ediyorlar görseniz.^^

• Aslan parçası küfür eden eder etmeyen etmez sende ağzını ayırıp gülüyorsun her şeye kimse sana ergen diyor mu paşası

• Ergen desen ne olur. Sen kimsin ki ^^ sanal bir oyunda sanaldan öteye gitmeyen kisilerin laflari beni vurmaz bile. ^^ en cokda zorunuza bu gidiyor. Ittifakca kuduruyorsunuz ^^

• kuduran sağa sola sataşan sensin ben değil senin beni kudurtmaya aklın dilin yazışların bile yetmez sadece gülen boş yapan bir insansın :D Sen insanlarla yazışmak konusunda yenisin heralde anca kudurur yazarsın başka bir şey yapamazsın aslanım ne kudurtmaya aklın yeter nede oyunda yenmeye stratejin sadece izlersin