THE ELITE ( ELT ) İttifakı Savaş ve Yağma Raporları
-
- Battle Report
- TR
- Eurydike
- Ah_meT
- Thread is marked as Resolved.
-
-
Merhabalar,
Yeni Balonlar patlattık. İyi seyirler...
Öncelikle buralarda çok konuşan küçük bir kardeşimiz vardı. Bugün biraz moralini bozmuş olabiliriz. Şimdiden kusura bakmasın.
1. BÖLÜM
Başta yazdığım hitaptan anlayacağınız üzere Jakinboaz nickli şahısın adasına baskın attık. Ve arkadaşımız her savaşta olduğu gibi farkla kesildi. Balon ittifakı olarak farkla kesilmeyi baya alışkanlık haline getirdiler. Ve savaşı bitirmek istediklerinde ya Rodos basarak raporu yeşil yapıyorlar yada Hades basarak bizim onlara kaynak kazandırmamızı istemediğimizi bildiklerinden çekildiğimizde aldıkları raporları zafermiş gibi yine foruma asıyorlar. Onlara kızmıyorum. Daha yaşları çok küçük ve çocuklar. Mantık kuramıyor olabilirler. Üstlerine çok gitmek istemiyorum.
Bugün yine raporda farkla kesim olarak öndeyiz her zamanki gibi, Malum balon ittifakındaki balon çocuğu keserken yine hades açtı. Ve hesaba katmadığı birşey oldu;
Hadesten gelen kaynaklar fazla durmadan tarafımızca yağmaya maruz kaldı.
Hadesi resmen bize çalışıyordu.

Ve sonunda savaştan kendisi çekildi. Anlayacağınız Hades elinde Balon gibi patladı.
2. BÖLÜM
Aynı adada Balon ittifakının balon oyuncularından Payitaht nickli şahısla kara savaşına tutuştuk.
Savaş esnasında yaptığı taktiklerden hiç birşey anlamadık. Ama gerçekten güzel kafa yaşadığından emin olduk.

Hayır bu kadarda fark yenmez. Gerçekten sizlere üzülmeye başladık.
Bu arada Hadesinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.

-
-
-
Arkadaş kesileceğinden o kadar emin ki az kesileyim bari düşüncesiyle skb savunma kasmış çok ilginç sonra şunu yapıyoruz şunu biliyoruz şöyle savaşçıyız böyle savaşçıyız diye ortada dolanırlar
Sonuç ortada
-
Güzel raporlar elinize sağlık.

-
-
Düzceyi BOLU'ya katıyorum. Part-2
Merhaba değerli forum üyeleri geçtiğimiz haftalarda balon ittifakına geçen düzceli yaptığımız çalışmalar sonucu bir Bolulunun gazabına uğramıştı. Bu hafta tekrardan aynı senaryo yaşandı. Yine düzceli, düzceye tatile kaçtı. Her seferinde önüne geleni asarım keserim. yağmalarım diyerek herkesi tehdid edip sonraki gün topuk yapıp kaçmasına ittifak olarak çok gülmekteyiz.
Düzcelinin Atlantis ittifakından çıkartılması ve Balon ittifakına geçmiş olması, tencerenin yuvarlanıp kapağını bulması gibi olmuş. Neden mi diye soracak olursanız; İki tarafında karakteri ve üslubu bir birinin aynısıdır. Gerçekten eğitime ihtiyaçları vardır. Gerçi bu yaştan sonra ne deseniz boşa gidecektir. Neyse lafı uzatmadan raporlara geçeyim;
Bu arada düzceli 7m kaynak için teşekkür ederim. Sayende 7m lik mucit yaptım.

-
-
-
-
-
Hades ve Rodos olmasa oyunu bırakırlar.

-
-
-
-
-
Fazla sevinme baloncuk. Beykozlu sen sadece konuşmak için mi varsın? Adalarına geldik kaç kere ağzın konuşacağına icraat göster. Bakayım tatilden çıktıysan tekrar geleyim. Canın sıkılmış belli.

-
Fazla sevinme baloncuk. Beykozlu sen sadece konuşmak için mi varsın? Adalara katılarak kaç kere ağzına konuşacağına icraat göster. Bakayım tatilden çıktıysan tekrar geleyim. Canın sıkılmış belli.

Nolur gel
abini kurtar abini uçuş başlasın sendr diknat et