THE ELITE ( ELT ) İttifakı Savaş ve Yağma Raporları

• O KADAR YAĞMAYA KARŞILIK

ZAVALLI turk0turk

YA OYUNCUYU İTTİFAKTAN ATIYOR

YA DA KİLİT ATIYOR

Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.

Mustafa Kemal ATATÜRK

ALPHA, BETA, LİPS, PANGAİA, ARES, THESEUS, THEMİS

• Rakiplerimizden Bolkar, önce Rodos bastı, sonra tatile attı.

Tatile atmadan önce de bana mesaj yazdı.

Yurt dışında göreve gidiyormuş.

Tabii ki buna inanmak ya da inanmamak arasında kaldım.

Çünkü neden derseniz, Ramazan bayramında da bayram tatiline çıktığını ve Tor iktifandan ayrıldığını söylemişti.

Yani bu ne ilk ne de son yaptıkları tek şey kazanamayacak

olduğunda neden yaratıp kaçmak

BUNLARDA GENEL BİR DURUM...

P1H9BDkS_o.png

• Evet raporlar asıldıktan sonra gelelim sana rüzgar gülü.

Sen yada ittifağın pardon ittifak dedim. Dedikodu grubu oluşumunuz hangi savaşta savaştınız ? Hangi savaşı kazandınız yada hangi savaş ortamında bulundunuz gelmişsin savaş yorumluyorsun ? Hangi tecrübe ile :D Hep bir başkaları sizi kurtardı. Başkaları sizin adına savaştı.

Sen neyi biliyorsun ki konuşuyorsun :D Yapabildiğiniz tek şey dedikodu. Bahsettiğin ittifak ile kendi ittifağımı kıyaslayamam. Zaten farkındaysan mesajına cevap verdiğin ittifak bile savaş başından beri DENGE , DELİ , H-D , TOR hepsinin verdiği destek ile HARP verdiği desteği mukayese ediyor. Sebebi ise parası ile gp satılıp belirli cephede destek aldıkları noktada bizim kendi altın gp ve hesaplarımız ile +40 cephe tuttugumuz ve sözde oyun metasına aykırı oldugunu nedeni ile tüm ittifaklar ile mukayese ediyor . O yüzden o yorumlarını düzeltmelerini al SSF dedikodu grubuna at. Buralar sizin liginiz degil.

Bak ben sana bir tespitte bulunayım. Serhat ile savaşıp kavga etmediğimiz polemiğe girmediğimiz tek savaş. Dava ile v.s. alakası yok bak kavga etmememizin. Hem TOR hem biz SSF bağımızı kopardık çünkü. Anıl abim anıl ablam bak o sana bunu dedi bu sana bu dedi diyip benim laflarımı ona onun laflarını bana getiremiyorsunuz çünkü. İsimsiz hesaplar bir anda kesildi. 4 ay savaştık tek polemik yok ilginç mi bence değil.

O kadar uzattım konuyu bari TOR SSF savaşınada değinmeden geçmiyim. Epsilonda serhat ve benim kavgamızı harlayıp 2 ay bir güzel kendinizi koruttuğunuz zaman TRK ittifağı SSF baş başa kaldıklarında yenebileceklerini iddia etmişti. İnanmamıştım. Yenmek ile kalmayıp dağıtmışlar. Tebrik ederim. Bu savaştada yenme yenilmeden ziyade bir efor ortaya koydular. Ben EGEMENİM diyenlerden kiralık savaşçılıga soyunan arkadaşlarını satanlardan ittifagını savaşmadan dagıtanlardan yada dostlarını satıp savaşmadan barış yapmak için yönetim grubu konuşmalarını başkalarına atıp aman dileyenler gibi sadece sözlü mücadele vermediler. TOR>SSF. Sen bu kıyastan devam et. Pişman olursun yoksa.

1je12pk.jpg