THE ELITE ( ELT ) İttifakı Savaş ve Yağma Raporları
-
- Battle Report
- TR
- Eurydike
- Ah_meT
- Thread is marked as Resolved.
-
-
İnsanlara oyun için hakaret iftira atmamayı öğren sonra gel
Mevlam herkese düşmanında düzgün olanını nasip etsin.
Böyle söyleyipte hala ne arıyorsun orada gerçekten merak ediyorum, TOR'un generali insanların namusuna laf edip forumdan süresiz ban yedi, oyunu oyunda bırakmak gerekiyorsa eğer insanların ailesini neden karıştırıyorsunuz? Sen burada şuan onları temsil ediyorsun. Sana yakıştıramadım.
siz kendinize yakışanı yapabiliyormusunuz gerçekten?
Rakibinizde olsa forum sayfasına girip attığınız yağmaları asmak ile nekadar küçük düştüğünüzün farkında bile değilsiniz
Ban sonrası zaten gerekli konuşmalar yapıldı devamı gelecek olsaydı yine açar yine devam ederdi.
İftiralarınızın hakaretlerinizin nekadar olduğuna bakmaksızın hala da özellikle ismimin geçmediği bir paylaşımı olmayan oyuncunuza sahip çıkmaktan önce
HERKESTEN ÖZÜR DİLETİN.
-
Yazdığın mesajın konumuzla alakası olmadığı için kendini rezil ettiğin mesajı alıntılamayacağım. Yağma raporları sayfasına yağma raporu asarak kendimi nasıl küçük düşürdüğümü anlayamadım, ortalama 15 yıldır şu oyunu oynuyoruz bizim için yeni birşey değil oynadığımız her sunucuda forum kültürünü en iyi şekilde her zaman yansıttık.
Devamı gelecek olsaydı ne demek gelmeli miydi? onuda anlayamadım, insanların anasına, bacısına, namusuna laf söylemeyi sen onaylıyorsan birşey diyemiyorum ben o kadar geniş bir insan değilim. Bırak oyunu reel hayatta bile düşmanıma bile söyleyemeyeceğim sözleri bir başkasından duymak tabi ki bizim gibi tiyniyet sahibi insanları etkiliyor.
Ben kimseyi savunmuyorum, sadece riyakarlığına cevap vermek istedim. Sen TOR'un generaline sahip çıkarken herkesten özür diliyor musun? Özür dileyecek olan sizlersiniz hala bu rezilliği alenen savunuyorsun bizden kimse, kimsenin anasına, bacısına, namusuna tek laf etmemiştir. ''Ahlak Yoksunu'' ibaresi için özür bekliyorsan önce, temsil ettiğin kitleye insanların namusuna laf söyletmeyeceksin.
Bugüne kadar ki iletişimimizde senden yana bir problemim yoktu. Ancak bundan sonra sana cevap vermiyorum, istediğin kadar yazıp çizebilirsin. Haksızlığı kendinize hak olarak görmeye devam ettiğiniz nice günler dilerim.
İyi Oyunlar
(ELT İTTİFAKININ SIRADAN BİR ÜYESİ)
-
Ramazan Bayramı'nda tatile Turkoturk ile kavga ettim hiç bir yerde destek vermediler. "Savaşı Siz kazandınız, TOR ittifakından çıkıyoruz" diyen Cankurban, bu bayram TOR ittifakına tekrar girip benim adaya geldi.
Uyuduğumu zannedip adaya giriş yaptı. Küçük bir birimle bir şehrimi işgal etti; içine 100 hoplit bıraktı. İsyan ettim, Rodos'u bastım (evet, bastım!). Ardından, "94 hoplit için Rodos mu basılır?" diye mesaj atmaya başladılar... Ama elbet bir planım vardı...
Cankurban, Nasılsa Rodos’u vurdu diye adada birkaç şehrime yağmaya çıktı.
Ben de şehirlerime ıvır zıvır birim attım, raundu uzattım, ticaret gemilerini askıda bıraktım..
Mucit güncellemesinden haberi olmayan Cankurban'ı gece boyu kestim!
SONUÇ: Muhteşem kesim
-
Adadan Kaçmak Tor ittifakı Ata sporu olduğu için Sabah baktı kazanamıyor kaçtı şehrine çekildi.
Şu şekilde kaçışı gözüktü
Hemen saldırıya geçtikSONUÇ:

Gece hades açmış fakat gelen madenle bağış yaptı
1 seviyede belediye basmış bölgede size aksiyon atarken gelişmiş şehir lazım bas nasılsa artık buradasın
-
-
-
Yazıda sıkıntı olmuş şunu yazacaktım editte yapılmadı:
4090 Raund 2 savaş raporuSavaş boyunca hiç geri adım atmadık kesimde hep önde olduk.
TOR ittifakı, iki şehri sildi.
Raporları silinmeden önce kaydettik.
Böylesini ben bile düşünemezdim
Kaybedeceğin rodos basamadığın yeri girmeyip sildirmek.
-
Olaya tarafsiz bakiyorum,taraf tutmuyorum.Uzun zamandir takip ediyorum burayi.Her iki tarafta baya emek veriyor.Öncelikle Rodos bu oyunun parcasi tipki nasil fazla kesim icin ugrasip örs aciyoruz,bazende rodos kullaniyoruz.Rodosun anlamini korktu kacti diye nitelendirmek dogru olmaz.
Diget taraftan iki tarafda birbirine karsi rencide edici kirici sözlerde bulunuyor,raporlar ile senlendirin eglenin burda.Kin tutmayin,gec degil söylenen sözler icin özur dileyin devam edin savasa.
Inceledigim kadariyla da Elt ekibi savasta ustun geliyor daha agir basiyor.Alinan raporlar bunu gösteriyor.
Dedigim gibi tarafsizim ama Elt ekibi ustun.Kolay gele herkese,tebrikler hepinize.
-
-
-
-
-
Kendi merkezinde savunmaya çekildiğini ilan etti. Rodos hariç hiçbir cephede aksiyon yok, saldırılardan tamamen çekiliyorlar.
Merkez dediği adalarda son durum
Her fırsatta bize "altın general puanı harcattım" diye övünen Turkotürk'e ise çok kötü bir haberim var:
HER SIRALAMADA 1. OLAN BİZİZ.
Sen savaşın uzun soluklu olduğunu söylüyordun ya hani?
50 günde 1000 raund raporunuz var mı?
Yoksa sadece konuşuyor musunuz?
Biz sadece savaşmadık, tarih yazdık.
Sizse sadece izlediniz.
-
-
-
-
-
-
turkoturk ile oynayan ne savaş kazanır ne dost kazanır ne para kazanır
Herif maddi manevi zarar ziyan