THE ELITE ( ELT ) İttifakı Savaş ve Yağma Raporları

• Önce hakaret ettiğini zanneden zavallı Tor ve mındhunter maşası KATİL BOZO mesajla hakaret etiğini zannedip mutlu oldu.

Sataşma çıtasını daha da aşağı indirmeyi tercih eden taraf olmayı tercih ettiğiniz için tebrik ederim.

Rodos basıp Tatile kaçtı

BUNLARIN VE BUNLARA DESTEK VEREN HEPSİ

BÖYLE VASIFSIZ BECERİKSİZ KORKAK AHLAK YOKSUNU

D3yekoPp_o.png

SvWhhOse_o.png

caioLBe6_o.png

Hm4N0SZk_o.png

ncu00Zmq_o.png

P1H9BDkS_o.png

• YAĞMA RAPORLARI

Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.

Mustafa Kemal ATATÜRK

ALPHA, BETA, LİPS, PANGAİA, ARES, THESEUS, THEMİS

• YAĞMA RAPORLARI

DEVAMI

Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.

Mustafa Kemal ATATÜRK

• YAĞMA RAPORLARI

DEVAMININ DEVAMI

Mustafa Kemal ATATÜRK

• eski_kral

Sen şimdi elt karşında olan herkese

Ahlak yoksunu mu diyosun yoksa kendi terbiyeni mi oyuna mı eş tutuyorsun!

Kendine gel haddini bil

Sen kimsin lan.....

Hadsizliğiniz herkesin dilinde

Özel durumundan dolayı kimse seni küçümsemedi ama bu sözlerin ile elt nin tüm ikariamı sevenlerin gözünde 5kuruşluk değeri bile kalmadı.

elt:ergen liseliler topluluğu diyorum

Yine haklı çıkıyorum

Rodos vurup tatile aldı dıe millete hakaret etmenle nasıl bir oyuncu olduğunuzu bir kez daha ispat ettiniz

Basitsiniz.....

• lanlı lunlu konuşma 40 yaşında adamım senın gibi kımseye hakaret ettırıpte magdur olmuyorum.

güldük eğlendik tek yerde hakarettım varmı ergen olan sensin her fırsatta sen ve etrafındakıler ergen ergen sataşıyorsunuz.

adamının yazdıgı mesaj ortada hemen mağdur oldun.

KONU ARTIK OYUN DEĞİL SERKAN EFENDI BENIM ÖZEL HAYATIM İLE VURMA ÇABASI GUNDE 3 DEĞİL 300 RODOS BAS UMRUMDA DEĞİL ARTIK

bu sana son mesajım VASIFSIZ BECERİKSİZ KORKAK AHLAK YOKSUNU insanlarla konuşmuyorum

P1H9BDkS_o.png

• lanlı lunlu konuşma 40 yaşında adamım senın gibi kımseye hakaret ettırıpte magdur olmuyorum.

güldük eğlendik tek yerde hakarettım varmı ergen olan sensin her fırsatta sen ve etrafındakıler ergen ergen sataşıyorsunuz.

adamının yazdıgı mesaj ortada hemen mağdur oldun.

KONU ARTIK OYUN DEĞİL SERKAN EFENDI BENIM ÖZEL HAYATIM İLE VURMA ÇABASI GUNDE 3 DEĞİL 300 RODOS BAS UMRUMDA DEĞİL ARTIK

bu sana son mesajım VASIFSIZ BECERİKSİZ KORKAK AHLAK YOKSUNU insanlarla konuşmuyorum

40 yaşında adammışsın ne kullanıyorsun bilmiyorum ama kimseye böyle diyemezsin alt tarafı bir oyun,

ahlak yoksunu nedir öğrenmek istiyorsan harp yalakası tosun paşaya yazın sorun ona rahmetli çakabey macit almus abimin cenaze evini arayıp hesap şifrelerini istemiş mi istememiş mi

• Demekki düzgün insalarla savaşmak istiyor

Hakaret eden iftira atan oyuncu ile savaşmak istemiyor olabilirmi?

İnsanlara oyun için hakaret iftira atmamayı öğren sonra gel

Mevlam herkese düşmanında düzgün olanını nasip etsin.

• İnsanlara oyun için hakaret iftira atmamayı öğren sonra gel

Mevlam herkese düşmanında düzgün olanını nasip etsin.

Böyle söyleyipte hala ne arıyorsun orada gerçekten merak ediyorum, TOR'un generali insanların namusuna laf edip forumdan süresiz ban yedi, oyunu oyunda bırakmak gerekiyorsa eğer insanların ailesini neden karıştırıyorsunuz? Sen burada şuan onları temsil ediyorsun. Sana yakıştıramadım.

Mustafa Kemal ATATÜRK

• YAĞMA RAPORLARI

Mustafa Kemal ATATÜRK