benim anlamadığım rodos kafa yapıyor mu yapmıyor mu
THE ELITE ( ELT ) İttifakı Savaş ve Yağma Raporları
-
- Battle Report
- TR
- Eurydike
- Ah_meT
- Thread is marked as Resolved.
-
-
Raund sayısına göre değişir

-
Yaptığından rodos bas deyip deyip duruyo bağımlısı oldu

-
Önce hakaret ettiğini zanneden zavallı Tor ve mındhunter maşası KATİL BOZO mesajla hakaret etiğini zannedip mutlu oldu.
Sataşma çıtasını daha da aşağı indirmeyi tercih eden taraf olmayı tercih ettiğiniz için tebrik ederim.
Rodos basıp Tatile kaçtıBUNLARIN VE BUNLARA DESTEK VEREN HEPSİ
BÖYLE VASIFSIZ BECERİKSİZ KORKAK AHLAK YOKSUNU

-
-
-
-
-
-
Sen şimdi elt karşında olan herkese
Ahlak yoksunu mu diyosun yoksa kendi terbiyeni mi oyuna mı eş tutuyorsun!
Kendine gel haddini bil
Sen kimsin lan.....
Hadsizliğiniz herkesin dilinde
Özel durumundan dolayı kimse seni küçümsemedi ama bu sözlerin ile elt nin tüm ikariamı sevenlerin gözünde 5kuruşluk değeri bile kalmadı.
elt:ergen liseliler topluluğu diyorum
Yine haklı çıkıyorum
Rodos vurup tatile aldı dıe millete hakaret etmenle nasıl bir oyuncu olduğunuzu bir kez daha ispat ettiniz
Basitsiniz.....
-
Ayrıca Rodos Rodos dıe yırtınıpta sizlerden basanlar kimler onlarıda burda yaz
Azda olsa ahlakın var ise doğrusunu yazarsın.....
-
lanlı lunlu konuşma 40 yaşında adamım senın gibi kımseye hakaret ettırıpte magdur olmuyorum.
güldük eğlendik tek yerde hakarettım varmı ergen olan sensin her fırsatta sen ve etrafındakıler ergen ergen sataşıyorsunuz.
adamının yazdıgı mesaj ortada hemen mağdur oldun.
KONU ARTIK OYUN DEĞİL SERKAN EFENDI BENIM ÖZEL HAYATIM İLE VURMA ÇABASI GUNDE 3 DEĞİL 300 RODOS BAS UMRUMDA DEĞİL ARTIK
bu sana son mesajım VASIFSIZ BECERİKSİZ KORKAK AHLAK YOKSUNU insanlarla konuşmuyorum -
-
lanlı lunlu konuşma 40 yaşında adamım senın gibi kımseye hakaret ettırıpte magdur olmuyorum.
güldük eğlendik tek yerde hakarettım varmı ergen olan sensin her fırsatta sen ve etrafındakıler ergen ergen sataşıyorsunuz.
adamının yazdıgı mesaj ortada hemen mağdur oldun.
KONU ARTIK OYUN DEĞİL SERKAN EFENDI BENIM ÖZEL HAYATIM İLE VURMA ÇABASI GUNDE 3 DEĞİL 300 RODOS BAS UMRUMDA DEĞİL ARTIK
bu sana son mesajım VASIFSIZ BECERİKSİZ KORKAK AHLAK YOKSUNU insanlarla konuşmuyorum40 yaşında adammışsın ne kullanıyorsun bilmiyorum ama kimseye böyle diyemezsin alt tarafı bir oyun,
ahlak yoksunu nedir öğrenmek istiyorsan harp yalakası tosun paşaya yazın sorun ona rahmetli çakabey macit almus abimin cenaze evini arayıp hesap şifrelerini istemiş mi istememiş mi
-
-
-
Demekki düzgün insalarla savaşmak istiyor
Hakaret eden iftira atan oyuncu ile savaşmak istemiyor olabilirmi?
İnsanlara oyun için hakaret iftira atmamayı öğren sonra gel
Mevlam herkese düşmanında düzgün olanını nasip etsin.
-
-
İnsanlara oyun için hakaret iftira atmamayı öğren sonra gel
Mevlam herkese düşmanında düzgün olanını nasip etsin.
Böyle söyleyipte hala ne arıyorsun orada gerçekten merak ediyorum, TOR'un generali insanların namusuna laf edip forumdan süresiz ban yedi, oyunu oyunda bırakmak gerekiyorsa eğer insanların ailesini neden karıştırıyorsunuz? Sen burada şuan onları temsil ediyorsun. Sana yakıştıramadım.
-