THE ELITE ( ELT ) İttifakı Savaş ve Yağma Raporları

• Güzel ve yakışır bir mesaj olmuş ama düzeltme yapmakta fayda var. Birçok yazdığınızın altına imzasını atar forumda ki çoğu kişi ama şunu bilelim ki sizin tarafınıza dost olduğunuz için değil düşmanlarının size karşı Elt safında savaştığını öğrenince geldiler yani bilinen bir şey olmasaydı Harp ekibini kimse duymasaydı Tor acaba Elt ile olan dostluğunu bir anda bozup size karşı savaşır mıydı bir soru işareti olmaktan fazlası sanki.

Yine de tüm bu olanlara rağmen bir dostluğun oluşması güzel olmuş her iki taraf açısından da. Bot konusunda ise çok açıklama yapmaya gerek bir konu yok herkes kimin ne kullandığını bizim botumuz daha iyi şu kadar saniyede tutuyor vs gibi sözler söylediğini biliyor.

Tarafsız yorum yapmaya çalışıyorum denk geldikçe forum içerisinde, Cadde ittifağında şahısları dahil etmeden ittifak olarak bot kullanıyorsunuz demek doğru olmaz görmedik duymadık ama Elt de zaten we are clean demiyor yani botu çok tartışmak doğru değil artık ikariam yönetim ekibinin çözüm bulmadığından ötürü mağduriyet için kusura bakmayın dediği yerde neyin davası bu :)

Keyifli forumlar

DOSTLARINIZI YAKIN TUTUN

DÜŞMANLARINIZI DAHA DA YAKIN...

doğumunun babası,vito corleone,marlon brando

• KISA BİR ARADAN SONRA

YAĞMALARA DEVAM

Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.

Mustafa Kemal ATATÜRK

ALPHA, BETA, LİPS, PANGAİA, ARES, THESEUS, THEMİS

•                           Bir zamanlar.. Alpha, Ypsilon, Eunomia, Au Alpha, İng Rho'nun efendisi

HellFire

Şimdi Eurydike'de..

• Lider düştü
    Diplomat düştü
    içişleri düştü

Bu savaş işi bunlara ağır geldi.
    :)

NOT: SERKANNN BASSS RODOSUU BASS SEN BASTIKÇA GELİYORUM
    GÜNDE 3 RODOSA ÇIKMIŞSIN HA GAYRET SNZHYT OLMAYA ADAYSIN

P1H9BDkS_o.png

• BOŞ LAFLARA KARNIM TOK

AMA KAYNAK VARSA YAĞMALARIM

Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.

Mustafa Kemal ATATÜRK

ALPHA, BETA, LİPS, PANGAİA, ARES, THESEUS, THEMİS

• Merhaba arkadaşlar,

THESEUS dünyasında bir ilki yaşadık ve Korsan döneminin ilk üç sıra bir ittifakın oldu ve bu bizim ittifaktan oldu.

Bu başarıda emeği geçen herkesi gönülden kutluyorum.

Hep birlikte daha nice başarılara!

P1H9BDkS_o.png