Tek sorum var kurtarmak ıçın neden Rodos bastın?
şehir önemsiz dedin
Tek sorum var kurtarmak ıçın neden Rodos bastın?
şehir önemsiz dedin
Tek sorum var
Abi zaten kafalar duman adam soru yağmuruna tutuldu sen de ateşe körükle gitme hararet yapacak. Önce benimkini cevaplasın.
Latin-Batı dilleri yeterli gelmedi, doğuyla devam edelim:
SEN NEDEN SÖZÜNÜ TUTUP BİZİ SUNUCUDAN KOVMAYA GELMEDİN ?
ПОЧЕМУ ТЫ НЕ СДЕРЖАЛ СВОЕГО ОБЕЩАНИЯ И ПРИШЕЛ ВЫСЛАТЬ НАС?
لماذا لم تفي بوعدك وتأتي لترسلنا بعيدًا؟
그것은 무엇입니까?
מדוע לא עמדת בהבטחתך ובאת לשלוח אותנו?
რატომ არ შეასრულეთ თქვენი დაპირება და არ მოხვედით ჩვენს გასაგზავნად?
Benimde bir sorum olcak, Serhatcım özelden bana o kadar artislik yaptın neden üyelerime saldırıyorsun sıkıysa bölgeme gel dedin, abicim geldim senin bölgene.... neden yüreğinle savaşmayıp klavye artisliği yapmaya ve hayal dünyanda yaşamaya devam ediyorsun ?
Display MoreTek sorum var
Abi zaten kafalar duman adam soru yağmuruna tutuldu sen de ateşe körükle gitme hararet yapacak. Önce benimkini cevaplasın.
Latin-Batı dilleri yeterli gelmedi, doğuyla devam edelim:
SEN NEDEN SÖZÜNÜ TUTUP BİZİ SUNUCUDAN KOVMAYA GELMEDİN ?
ПОЧЕМУ ТЫ НЕ СДЕРЖАЛ СВОЕГО ОБЕЩАНИЯ И ПРИШЕЛ ВЫСЛАТЬ НАС?
لماذا لم تفي بوعدك وتأتي لترسلنا بعيدًا؟
그것은 무엇입니까?
מדוע לא עמדת בהבטחתך ובאת לשלוח אותנו?
რატომ არ შეასრულეთ თქვენი დაპირება და არ მოხვედით ჩვენს გასაგზავნად?
Forum tartışması yavaş yavaş savaşın önüne geçecek gibi duruyor.
Büyük lokma ye büyük söz söyleme demişler iki tarafta forumda bu tartışmayı yaşamak yerine savaşa odaklanması daha keyifli vakit geçirmeye fırsat verir diye düşünüyorum.
Bir tarafta geçmişte birlikte hareket ettiğim bir arkadaş ve ekip, diğer tarafta forumda takip ettiğim kadarı ile güzel bir kadroya sahip olan ekip, her iki tarafında konuşmaktan çok daha fazlası sahada yapabileceğini biliyorum naçizane tavsiyesi forumda raporların ve mizahın önüne geçilmemesi![]()
''geçmişte bana, size karşı TOR'A altın gp ne isterlerse vereceğim diyen ELT ittifakı, diğer tarafta ELT benim müttefikim siz CADDE'YE destek veriyorsunuz onlar bizim düşmanımız diyen TOR, şimdi ise Tor'da savaşan CADDE, TOR'LA savaşan ELT. O yüzden çok kırmayın birbirinizi büyüklerin de küçüklerinde yaşına saygı duyup olmayacak laflar etmeyin yarın beraber savaşırsınız birbirinize bakacak yüzünüz olsun
''
Raporlar için ayrıca tebrikler.
Son zamanların gözde milletvekillerinden sayın Mahmut Tanal'ın da bir sorusu varmış, belki onu cevaplarlar.

Cadde sırasını beklesin fazla zıplamasın.theseusun kralı ELİT'tir.bir dahakine 7 ittifakta kurtaramayacak sizi.
Cadde sırasını beklesin fazla zıplamasın.theseusun kralı ELİT'tir.bir dahakine 7 ittifakta kurtaramayacak sizi.
eski_kral senden bahsediyo 😁