THE ELITE ( ELT ) İttifakı Savaş ve Yağma Raporları

• HER CEPHE SON BULDU TOR ÇEKILDİ
    2000 RAUND OLAN HER YER BİTTİ.
    MINDHUNTER BUNADA BİR BAHANE BULUR
    YAZDIKLARINA CEVABIMI SAKLI TUTUYORUM.

canını çok yakmışım ki dilinden beni düşürmüyorsun

Forum bülbülü

Önce bize attığın iftira için cevap ver sonra gel...

• millete yazıyormuşsun GENE MAĞDUR OLDUN DEĞİL Mİ?
    klavye başında nasıl şok geçirdin ama bir anda maho aga gibi kaçtın.

Untoetia [84:85] Boz Radagast bu hesap bot

Bana botcu dedin bugcu dedin bancı dedin

ARTIK YOK DEMİYORUM

EVET HEPSİ BENİM.

DENGE CADDE TOR HD

AYAĞINIZ TAŞA TAKILSA BENDEN BİLİN MADEM

- İÇİNİZ RAHATLAR -

P1H9BDkS_o.png

• Doğrudur gelen güncelleme üzerine bahsedilen 4 cepheden çekildik. Tıpkı dün sizin çekildiğiniz gibi. Raporlar için tebrikler. Savaş devam etmektedir. Keyifli forumlar.

abin konuşuyor sen sus serhat
    serkan abinin lafının üstüne laf söyleme saygısızlık yapma mağdur filan olur gene bana sarıyor sonra anlatmaya uğraşıyorum.

bu arada altın gemi çekerken dikkat et

P1H9BDkS_o.png

• Çok şükür itin çakalın yanında saf tutmuyorum. Herkes kendi önünden yesin. Polemik yaratılmasın dedikçe değişik değişik konuşuyorsun yaşının adamı ol biraz. Yaşının adamı olamıyorsan kalıbının adamı ol. Densiz densiz konuşup durma. daha önce de söyledim senin gibilerle ağız dalaşına girmek için oynamadım bu oyunu yıllarca. Dengim değilsin kendini forumda avutursun anca. Cevap alamadıkça kuduruyorsun ekranın başında klavye parçalıyorsun kimse seni unursamıyor diye. Yeter bu kadar cevap sana şimdi git az ötede kudur çekil elimin altından. :) kendi rapor sayfanı da boş yere kirletme polemikle as raporunu geç.

• Çok şükür itin çakalın yanında saf tutmuyorum. Herkes kendi önünden yesin. Polemik yaratılmasın dedikçe değişik değişik konuşuyorsun yaşının adamı ol biraz. Yaşının adamı olamıyorsan kalıbının adamı ol. Densiz densiz konuşup durma. daha önce de söyledim senin gibilerle ağız dalaşına girmek için oynamadım bu oyunu yıllarca. Dengim değilsin kendini forumda avutursun anca. Cevap alamadıkça kuduruyorsun ekranın başında klavye parçalıyorsun kimse seni unursamıyor diye. Yeter bu kadar cevap sana şimdi git az ötede kudur çekil elimin altından. :) kendi rapor sayfanı da boş yere kirletme polemikle as raporunu geç.

ahhh ahhh serhat dost ve müttefiken ne coşuyordun bunu attığımda

P1H9BDkS_o.png

• Çok konuşuyorsun aslan parçası. Ne dost olmayı nede müttefik olmayı şahsen sen hak etmiyormuşsun zaten ittifakına genel olarak birşey söylemiyorum sahada herkes işini yapıyor onlar da bizde. Sana kimse güvenip iş vermeyince soluğu forumda aldın tabi konuşuyorsun burada riv riv. Bu da bir yetenek tabi sen konuşmaya devam et biz ne kadar umursuyoruz diye sorarsan açıkçası dediğim gibi dengim değilsin. Varsa maçan başka ittifaklardan oyuncu, gp getireceğine sen gelseydin ya savaş bölgesine? :) eskiden olsa sinirlerimi bozardı senin gibiler. Bak konu adamlığa gelince nasıl da değiştiriyorsun lafı :)

• He yavrum he sen anca iftira at orayı geçen aldığımızda ne yazdık bot değil bilek Bilerek verdik anlayın dıe ama anlamadınız dano botunuz banlandı şimdi traşı kes iddaya gel iddama varmısınn yokmusun

Forum bülbüllüğünü bırak iddama gel.

• iddaan kanıtlanabılır birşey değil o bot değil bilek şehrını çektıniz sonra bunu aktıf ettınız :)

bu hesap ban yememesi için botta çıkardınız hemen neyın ne oldugunu bılıyorum.
    0,14 saniyede tutulan yeri nerde görsem tanırım

P1H9BDkS_o.png

• Çok konuşuyorsun aslan parçası. Ne dost olmayı nede müttefik olmayı şahsen sen hak etmiyormuşsun zaten ittifakına genel olarak birşey söylemiyorum sahada herkes işini yapıyor onlar da bizde. Sana kimse güvenip iş vermeyince soluğu forumda aldın tabi konuşuyorsun burada riv riv. Bu da bir yetenek tabi sen konuşmaya devam et biz ne kadar umursuyoruz diye sorarsan açıkçası dediğim gibi dengim değilsin. Varsa maçan başka ittifaklardan oyuncu, gp getireceğine sen gelseydin ya savaş bölgesine? :) eskiden olsa sinirlerimi bozardı senin gibiler. Bak konu adamlığa gelince nasıl da değiştiriyorsun lafı :)

3 gün şehrini tuttum rodosla kurtardın savaşçıymış savaşçı görmesek inan çıkar koş rodosun saati dolmuştur kuruduk kuruduk rodos bas

birisi hakaret ederek kendini savunuyorsa bilin ki kendini savunacak argümanı yoktur
    LİDERİNİ KURTAR SERHAT DALDILAR :)

Serhat ahmet burda da düşmüş düşme ahmetim düşme

P1H9BDkS_o.png

Edited once, last by eski_kral ().

• Yağma sömünü tuttun 50 defadır aynı şeyi söylüyorsun. Benim yağma sömümü tutmuş olman benden bişey eksiltmez de bunu defalarca forumda dile getirmen seni rezil eder. Biraz daha söyle. Asker gemi olmayan şehre abluka attım bunu da forumda ben turkOturk'ü işgal ettim diye biraz daha anlat. :) benim rodos saatimi takip edeceğinize örs saatlerinizi takip edin. Şayet formundaki bu konuşmalarınız eriyen 35 t altınınızı yerine koymaz. Gp üstünlüğüne güvenerek fazla cephe açmaya hızlıca sonuca gitmeye çalıştınız. Ben buna müsaade etmeyince zorunuza gitti. İkariam uzun bir süreç beyler. Kaynaklarını doğru kullanan ayakta kalır. Sende forumda anca yağma asker gemi olmayan yağma sömüne abluka attım diye riv riv edersin burada :) yemezler aslan. Bak sana birşey diyeyim. Almanlar da savaşı kazandığını sanıyordu. Sovyet tankları Berlin'e girene kadar :)

• Serhat var ki harcıyoruz altın getiriyoruz merak etme senin cadde işi tehlikede Serkan performansını beğenmedi almaz sizi insan liderini korumaz mı ^^
    Serhat soğuk kış Rus direnişi gaza gelme bak sonra Stalin geldi 10 milyon iç temizlik oldu.
    Bir iç isyan çıkar sorun yaşarsın üyelerin server terk edecem diyor

P1H9BDkS_o.png

• HAKANIM İkariam efsanesidir. Alpha serverinin önde gelen isimlerindendir. İkariamın kendisidir.

Bu sözleriniz ben ve ekibimi ziyadesiyle güldürdü.

Altına gelince altınımızı dert etmeniz bizi sevindirdi. Fakat altın bizim, gp bizim. biz dert etmiyoruz. Size ne oluyor.^^

• Sizin efsane anlayışınız hakansa vay halinize Ahmet. Benim liderimden bahsediyorsunuz istersen Elt liderinin yediği yağmaları asayım :) yoksa önce rodoslu raporunuzu mu assam? Beyler kalabalıkta araya kaynar diye tekrarlı astığınız raporlardan mı bahsedelim? Herşey eşitken devam eden savaşın daha 2. Raundunu buraya asmanızdan mı bahsedelim? Forum eğlencesine okeyim ama çirkefleşmeye okey değilim. Siz ittifaka başka ekip alırken, başka ittifakın gpsini alırken sorun yok. Bize 2 kişi gelince foruma dökülüyorsunuz. Dürüst mü oynayacaz yoksa forumda çok konuşan mı kazanacak? Buna karar verelim önce isterseniz.

• Sizin efsane anlayışınız hakansa vay halinize Ahmet. Benim liderimden bahsediyorsunuz istersen Elt liderinin yediği yağmaları asayım :) yoksa önce rodoslu raporunuzu mu assam? Beyler kalabalıkta araya kaynar diye tekrarlı astığınız raporlardan mı bahsedelim? Herşey eşitken devam eden savaşın daha 2. Raundunu buraya asmanızdan mı bahsedelim? Forum eğlencesine okeyim ama çirkefleşmeye okey değilim. Siz ittifaka başka ekip alırken, başka ittifakın gpsini alırken sorun yok. Bize 2 kişi gelince foruma dökülüyorsunuz. Dürüst mü oynayacaz yoksa forumda çok konuşan mı kazanacak? Buna karar verelim önce isterseniz.

Harpten arkadaşlar dostlar geldi onlar kalıcı biliyorsun :)

P1H9BDkS_o.png

• Karşıma her seferinde başkasının kanatları altında çıkabilen, onun dışında olduğum yerlere girme cesareti bulamayan ekip yani. Her seferinde aynı oyun. Doğrudan gelemedikleri için sizin gibileri kullanır, sizin gücünüz tükendiği zaman da kendilerine yeni "müttefik" ararlar. Şaşmaz yaz bunu bir kenara bu lafı sana özellikle hatırlayacağım tarih tekerrürden ibarettir :) bahse girerim çoktan çıkar meselesi yüzünden gerginlik yaşandı aranızda. Tecrübe ile sabittir ;)

• eriyen 35 t altınınızı yerine koymaz.

Matematikte biraz hata var gibi ama neyse,

Güzel bir kampanya başlamış biz ondan faydalandık giden altın olsun yerine konulur.

Kamu Bankalarından Bile Ucuz Faizli Kredi: 10 Bin TL İhtiyaç Kredisi  Başvurusu Başladı - Finans 7

Siz ittifaka başka ekip alırken, başka ittifakın gpsini alırken sorun yok

Biz başka ittifak değiliz dostlarımızın hep yanındaydık yine yanında olacağız aramızda gp-altın hesabı hiçbir zaman da olmadı bunu da bizi tanıyan herkes bilir.

Cadde savaşında karşı tarafın dostları ellerindeki gpyi altını onlara parayla satarken bizim ne yaptığımızı da herkes biliyor :)

Dışardan gelenleri sayacaksak da size caddeden gelen arkadaşları adamdan saymıyorsun sanırım ayıp oluyor bu nasıl misafirperverlik serkan abi bir bak kimlerle berabersin :D

Karşıma her seferinde başkasının kanatları altında çıkabilen, onun dışında olduğum yerlere girme cesareti bulamayan ekip yani. Her seferinde aynı oyun.

Bizim icazet belgesi ne oldu hani sunucuda oynatmayacaktın bizim bölgemizin yakınına geldin geldiğine pişman oldun topukların vura vura kaçtın arkana bakmadan. İkinciye geldin güya yağma atmaya sabahına nasıl kaçacağını yine bilemedin. Burada savaşmam kaleme beklerim dedin. Çok zor bir şey istiyorum biliyorum ama: Bir laf edeceksen arkasında duracaksın, aylar oldu theseus benim çöplüğüm kimse benden izinsiz giremez dediğin yeri bırak kalende cirit atıyoruz. Kaplumbağa gibi kapandınız 3-5 hesap dışında tüm tor tatilde altın harcatmakla kendini avutuyorsun. Hadi biz karşına çıkamadık diyelim, bizim de yerimiz belli değil mi, kordinat istedin verdim, sen neden çıkamadın?

tt1mv2q.jpg?_gl=1*1edhsat*_ga*MTI4NTg0Nzk0My4xNzUwMTQyMjY0*_ga_M9ZRXYS2YN*czE3NTAxNDIyNjMkbzEkZzEkdDE3NTAxNDMyMzIkajMxJGwwJGgw

• Hani şu bot kurarak aldığınız yerler mi cirit atıyoruz dediğiniz yerler? Yoksa dün gece 1000 aksiyon yediğin yer mi? Ayıp ayıp hem göstermelik depo sokacaksın ama gp vermeyeceksin hem de eltnin füzelerini sırf hadesten mermer geliyor diye kaçırmayacaksın. :) bundan önce arkanıza aldığınız ittifaklara bakın şimdi hepsi yok oldu en sonuncusunu swden sildim :) siz aynı senaryoyu oynamaktan bıkmadınız ben sizi yanınıza aldıklarınızla birlikte tepelemekten bıkmadım. Evet bahsettiğin bölgede savaş yokken gece aksiyon atıp arka saf kesmiştiniz bunu harpteyken yapmıştınız. Sonra savaş başlayınca eltye geçip raporu da sanki elt savaşında alınmış gibi aşmıştınız bak hatırlattığın iyi oldu. Ha sen bana attın 300 aksiyon kendin ne kadar yedin ben hesaplamadım :)

• Doğrudur gelen güncelleme üzerine bahsedilen 4 cepheden çekildik. Tıpkı dün sizin çekildiğiniz gibi. Raporlar için tebrikler. Savaş devam etmektedir. Keyifli forumlar.

gelen güncelleme bizede geldi çekilmedik tekrar saldırdık ayrıca çok ta alınmanınza gerek yok forum goy goy yeri keyfimize bakalım yeri gelecek aynı muhabbetleri sizin forum sayfanızda devam edecez

• Sorduğum sorulara yine cevap yok, başka dillerde de sorayım.

SEN NEDEN SÖZÜNÜ TUTUP BİZİ KOVMAYA GELMEDİN ?

WHY DID YOU NOT KEEP YOUR PROMISE AND COME TO SEND US AWAY?

POURQUOI N'AS-TU PAS TENU TA PROMESSE ET NE SUIS-TU PAS VENU NOUS LAISSER PARTIR ?

¿POR QUÉ NO CUMPLISTÓ TU PROMESA Y VENISTE A DESPEDIRNOS?

Yoksa dün gece 1000 aksiyon yediğin yer mi? Ayıp ayıp hem göstermelik depo sokacaksın ama gp vermeyeceksin hem de eltnin füzelerini sırf hadesten mermer geliyor diye kaçırmayacaksın.

Çok güzel bir icat yapmışlar hades diye, aksiyon atılınca kaçmana hiç gerek kalmıyor. Sana zararından çok daha fazlasını tazmin ediyor. Ben de ondan faydalanıyorum. Benim raporlarımı görmüşsün bak havanına küreğine kadar ÖRSSÜZ VE HADESSİZ sıfırlandığına dair, seninki nerede? Size mesaj da atmıştım şu aksiyonların önünden ve arkasından düzenli saldırı atmanız gerekiyor hem before/after fotoğrafı alırsınız hem hadesi görürsünüz diye ama bilale anlatsam şimdiye öğrenirdi.

tt1mv2q.jpg?_gl=1*1edhsat*_ga*MTI4NTg0Nzk0My4xNzUwMTQyMjY0*_ga_M9ZRXYS2YN*czE3NTAxNDIyNjMkbzEkZzEkdDE3NTAxNDMyMzIkajMxJGwwJGgw