THE ELITE ( ELT ) İttifakı Savaş ve Yağma Raporları
-
- Battle Report
- TR
- Eurydike
- Ah_meT
- Thread is marked as Resolved.
-
-
-
-
-
Display More
Selamlar İkariam Türkiye sakinler,
Rodos mağdurlarından biride benim.
Rodos basanlar ise savaş mağdurudur.
Kırmızı yanan raporumu seve seve paylaşıyorum;
Bu nasıl rapor böyle... 😉
Kankam yörük, sana katılıyorum artık karşı tarafın raporunu görmeye gerek kalmadı tarafsız bir şekilde ELT bariz üstünlüğünü ilan etmiş.
Devam eden fakat kazananı belli olan bu savaşta emeği geçenleri tebrik etmekle beraber çatırtıların başlayacağı Tor ittifağına da kolaylıklar diliyorum.
Liderin basmış olduğu Rodos sonucu oluşan kargaşada bu sefer bir değişiklik yaparak 'halkın oyları ile kayyum olarak Tor ittifağının liderliğini devralmaya hazırım.

-
-
Son rapor füzesiz yakalanınca hazin olmuş.
-
-
Raporlar Çok Güzel Tebrik Ederim
-
-
Göreve hazırım. İkariam halkını bu şekilde tanrıları kullanarak Rodos modos vurarak uzaklaştıramazsın eeeyy Tor ittifakı geliyor gelmekte olan. Azrail gidecek Kayyum gelecek...
turk0turk Hocam sen ne düşünüyorsun bu konu hakkında dün iddialı konuşmaların vardı, lidere ulaşmaya çalıştıklarında ise bünyesi altında ki hesaplarla tatile kaçtığı duyumları geliyor kulislerden.
Tor'dan rapor görmek istiyoruz ve açıklama bekliyoruz yetkili ağızlardan

-
-
İttihatçılar, büyük ideallerle yola çıkan ancak yöntemleri ve hataları nedeniyle yalnızlaşan bir hareket olarak Osmanlı tarihindeki yerini aldı. Bugün hâlâ tartışılan mirasları, Türkiye’nin modernleşme sürecine olan etkileriyle birlikte değerlendiriliyor.
Tarih tekerrürden ibaret -
-
-
Rodos modos basıyorlar ama TOR ittifakı hem bizimle savaşıp hemde destek oluyor. Helal olsun.
-
-
-
-
Her gün örs takip etmektense Rodos'u takip ediyorlar.
Cephelerinde cephaneleri tükeniyor ama örsün süresi bitiyor Rodos'u basmayı tercih ediyorlar.
Bu kadar rodos takip edeceklerine, savaşı takip etseler inanın bir şansları olabilirdi.
5 seviye rodos zorda kalınınca basılır taktik değildir
son 24 saatte yediğimiz rodoslar