THE ELITE ( ELT ) İttifakı Savaş ve Yağma Raporları

• Selamlar İkariam Türkiye sakinler,

Rodos mağdurlarından biride benim.

Rodos basanlar ise savaş mağdurudur.

Kırmızı yanan raporumu seve seve paylaşıyorum;

• ELT Turizm İle Farkı Yaşayın, Bayram Tatili 9 Gün Oldu.

Siz İsteyin Biz Tatile Gönderelim!!!

Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.

Mustafa Kemal ATATÜRK

ALPHA, BETA, LİPS, PANGAİA, ARES, THESEUS, THEMİS

• Bu nasıl rapor böyle... 😉

Kankam yörük, sana katılıyorum artık karşı tarafın raporunu görmeye gerek kalmadı tarafsız bir şekilde ELT bariz üstünlüğünü ilan etmiş.

Devam eden fakat kazananı belli olan bu savaşta emeği geçenleri tebrik etmekle beraber çatırtıların başlayacağı Tor ittifağına da kolaylıklar diliyorum.

Liderin basmış olduğu Rodos sonucu oluşan kargaşada bu sefer bir değişiklik yaparak 'halkın oyları ile kayyum olarak Tor ittifağının liderliğini devralmaya hazırım. :/

• Göreve hazırım. İkariam halkını bu şekilde tanrıları kullanarak Rodos modos vurarak uzaklaştıramazsın eeeyy Tor ittifakı geliyor gelmekte olan. Azrail gidecek Kayyum gelecek...

turk0turk Hocam sen ne düşünüyorsun bu konu hakkında dün iddialı konuşmaların vardı, lidere ulaşmaya çalıştıklarında ise bünyesi altında ki hesaplarla tatile kaçtığı duyumları geliyor kulislerden.

Tor'dan rapor görmek istiyoruz ve açıklama bekliyoruz yetkili ağızlardan:!::saint:

• İttihatçılar, büyük ideallerle yola çıkan ancak yöntemleri ve hataları nedeniyle yalnızlaşan bir hareket olarak Osmanlı tarihindeki yerini aldı. Bugün hâlâ tartışılan mirasları, Türkiye’nin modernleşme sürecine olan etkileriyle birlikte değerlendiriliyor.

Tarih tekerrürden ibaret

P1H9BDkS_o.png

• TOR ittifakı RODOS ismi ile bütünleşti diyebilir miyiz?

Bu arada hemen yakındaki adadaki cephede 14bin gemi ile savaşan TOR'lular desteğe birbirini desteğe gitmiyor. Bu nasıl bir strateji anlamış değilim.

• Bayram hediyesi sanırım :)

Bir zamanlar.. Alpha, Ypsilon, Eunomia, Au Alpha, İng Rho'nun efendisi

HellFire

Şimdi Eurydike'de..

• Her gün örs takip etmektense Rodos'u takip ediyorlar.

Cephelerinde cephaneleri tükeniyor ama örsün süresi bitiyor Rodos'u basmayı tercih ediyorlar.

Bu kadar rodos takip edeceklerine, savaşı takip etseler inanın bir şansları olabilirdi.

5 seviye rodos zorda kalınınca basılır taktik değildir

son 24 saatte yediğimiz rodoslar

P1H9BDkS_o.png