THE ELITE ( ELT ) İttifakı Savaş ve Yağma Raporları
-
- Battle Report
- TR
- Eurydike
- Ah_meT
- Thread is marked as Resolved.
-
-
-
Emeği geçenlerin eline sağlık.
-
-
-
-
-
Güzel raporlar elinize sağlık
3 Rodos basan arkadaş oyunu bıraktı acaba birileri daha mı bırakacak mesaj mı var acep 😉
ELT ittifağını tebrik eder TOR ittifagindan da raporlar bekleriz...
-
Öncelikle aldığınız raporlar için tebrik ederim
savaşa tutuştuğumuz doğrudur. Rodos vurulduğu da doğrudur. Bunun korkmakla bir ilgisi yok korkmayacağımı, korkmayacağımızı geçmişte benimle savaşma tecrübesi edinen arkadaşlar bilirler o yüzden bu tarz söylemlere girmenin anlamı yok savaş için bir anlaşma belirlenmişti de bizim mi haberimiz olmadı? güzelce savaşımıza devam edelim kazananı kaybedeni zaman belirler elbet bizim de asacağımız raporlarımız var elimizde. Özellikle ard arda aksiyon yiyip bölge terk eden arkadaşlarınız bilirler
konuyu daha fazla uzatmayacağım. Raporlarınız için tebrik ederim keyifli oyunlar, keyifli forumlar 
-
Öncelikle aldığınız raporlar için tebrik ederim
savaşa tutuştuğumuz doğrudur. Rodos vurulduğu da doğrudur. Bunun korkmakla bir ilgisi yok korkmayacağımı, korkmayacağımızı geçmişte benimle savaşma tecrübesi edinen arkadaşlar bilirler o yüzden bu tarz söylemlere girmenin anlamı yok savaş için bir anlaşma belirlenmişti de bizim mi haberimiz olmadı? güzelce savaşımıza devam edelim kazananı kaybedeni zaman belirler elbet bizim de asacağımız raporlarımız var elimizde. Özellikle ard arda aksiyon yiyip bölge terk eden arkadaşlarınız bilirler
konuyu daha fazla uzatmayacağım. Raporlarınız için tebrik ederim keyifli oyunlar, keyifli forumlar 
Rodos'u basmanın da bir yöntemi vardır; önde olunca basarsın.
Tüh, siz hiçbir yerde önde değilsiniz, değil mi?
Savaşmayı beceremeyen, sadece konuşan biri olarak aksiyon yaptığını sanıp kaçırdım zannediyorsun.
Oyun hakkında bildiğin tek şey ağlayıp sızlamak. Suç bizde, seni ciddiye alıp savaşmaya kalkıyoruz.
-
Tebrikler dostlar, beğenerek takip ediyoruz

-
Bu sözlerini savaşın heyecanına kaptırmış olmana veriyorum. Yaşına hürmetim var sana senin gibi cevap vermem. Dediğim gibi zaman gösterecek kimin kazanıp kimin kaybedeceğini
ama senin gibi çok kişi eskittim ben bu oyunda kaydet bu dediğimi günü geldiğinde açar okursun 
-
Bu sözlerini savaşın heyecanına kaptırmış olmana veriyorum. Yaşına hürmetim var sana senin gibi cevap vermem. Dediğim gibi zaman gösterecek kimin kazanıp kimin kaybedeceğini
ama senin gibi çok kişi eskittim ben bu oyunda kaydet bu dediğimi günü geldiğinde açar okursun 
Rodos'un saati dolmuştur ara üyeni ara bassın örs basmayı unutuyor Rodos işini de unutur yazık çok yazık.
herkese Rodos'a şehir kurun diyorsun haberin geliyor
Edit : artık ne zaman basacağınıda biliyoruz bunların Bak süre dolmuş

-
Çok konuşuyorsun, yaşına yakışmayacak şekilde konuşuyorsun ittifakına söyle de ya ismini değiştirsin ya seni değiştirsin.
sen kafana göre gelip baskın atıp savaş başlattım diyeceksin sonra rodos yiyince de forumda göz boyayacaksın
sen beni tahrik edemezsin aynı ligin topçusu değiliz seninle ben sana birkaç gömlek fazla gelirim. Seninle ağız dalaşına girmek için oynamadım yıllarca bu oyunu
aaa dur siz bir önceki savaşta da kaybetmemiştiniz sadece 150 cepheden çekilmiştiniz demi unutmuşum baştan hatırlasam cevap vermeye tenezzül etmezdim 
-
Çok konuşuyorsun, yaşına yakışmayacak şekilde konuşuyorsun ittifakına söyle de ya ismini değiştirsin ya seni değiştirsin.
sen kafana göre gelip baskın atıp savaş başlattım diyeceksin sonra rodos yiyince de forumda göz boyayacaksın
sen beni tahrik edemezsin aynı ligin topçusu değiliz seninle ben sana birkaç gömlek fazla gelirim. Seninle ağız dalaşına girmek için oynamadım yıllarca bu oyunu
aaa dur siz bir önceki savaşta da kaybetmemiştiniz sadece 150 cepheden çekilmiştiniz demi unutmuşum baştan hatırlasam cevap vermeye tenezzül etmezdim 
gelirim diye mesaj attın Savaş isteyen sendin üyemize saldırdın nasıl savaşı biz başlattık.
Baktın başa çıkamadın şimdide ama ben savaş istemedim diyorsun
Bir hafta önce olan olayları unutma mesajı da bulurum kayıtlıydı atarım ...
O savaşta sizinle mi savaştık cadde ile mi ?
bizimle müttefik oldunuz sonra oraya sığındınız. şimdide sanırım sığınma hakkına güvenip sonunda cadde gelecek diye tehdit ediyorsun
Cadde ile konuş bu sığınmacılık ile olmaz seni artık cadde ye kabul etsinler. -
Senin psikolojik desteğe ihtiyacın var. Saldırıyı yapan sizdiniz bende paşa paşa geldim kestim üyeniz kaçtı gitti şimdi o bölgede generaliniz ile birebir şekilde savaşıyoruz adamın tek mesajı yok kışkırtmak üzerine ki benim de ona yok. Sende yürek olsa savaş için geleceğin koordinat belliydi de sende o yürek yok anca konuşuyorsun buradan bıcır bıcır. Cadde gelecek diye bir cümle kurmadım kurmam da böyle bir mesajım varsa bul getir dile benden ne dilersen. Ama yoksa eğer öyle bir mesajım biraz köşede otur da hüzünlen neden kafamda kuruyorum diye. Ayrıca başa çıkamadığımız bir durum da yok bizde adama adam gibi davranılır sana neden böyle davrandığımızı anlamak istersen mesajin bu cümlesini bir daha okuyabilirsin
kazanamayacağınız bir savaş başlattınız sonucunu hep birlikte göreceğiz. Ben büyüklük edip sayfanda aldığın raporları tebrik ettim. Küçüklük sana düştü tabi. Şimdi istediğin kadar konuşabilirsin bundan sonraki cevaplar forum üzerinden olmayacak. Oyunda gerekli cevapları alacaksın benim sana sözüm olsun seninle özel olarak ilgileneceğim oyun hayatın boyunca 
-
Tarafsız bir gözlem ile raporları inceledim. Deniz savaşında rodos basan taraf birlikleri kalabalık iken basmış. Raporu tam göremiyoruz ama ya örs ü bitmiştir. Yada limana gelecek olanlar düzensiz birlikleri kesmek için basmıştır. Uzaktan birlik atmış olanlar varsa onları devre dışı bırakmak için de rodos basar. Bunlar hep taktik. Neden bastın denilmez. Anlaşma yapılmış ise basarsa yanlış olur. Yağmalarda bazı raporlarda sadece kaynakları gördük. Birlikleri göremedik. Ecel in raporlarına zaten bir şey denmez, kalite belli oluyor. Ümmüş deki yağmaya takıldım. Okadar birliğe gerek varmıydı.
Yinede emeğe saygı, tebrikler, kılıcınız keskin olsun.
-
tarafsız bir gözlem ile raporları inceledim, elite çok bariz üstün gelmiş.
-
tarafsız bir gözlem ile raporları inceledim, elite çok bariz üstün gelmiş.
Neeee

Elt caddeyle savaşırken girip elt safında savaşırım ama tarafsız yorum yaparım diyorsun yaniiii
İki tarafa da başarılar tekrardan Tor'un raporlarını bekliyoruz sonra tarafsız yoruma devam ederiz :))
-
kardo beni elitten attılar, kovdular, ona rağmen tarafsız bir gözlem ile elite'in bariz bir üstünlüğü olduğunu söylüyorum.