THE ELITE ( ELT ) İttifakı Savaş ve Yağma Raporları
-
- Battle Report
- TR
- Eurydike
- Ah_meT
- Thread is marked as Resolved.
-
-
-
kaçmasan durumun ne olacağını biliyorduk kendini bununla avut hoplit bitmiş buharın 300 kaldı kesilecektin kaçtın
sadece %3 fark olmuş ada senin adan savunmayı bile beceremediniz.
KAÇ ENES KAÇ BİZ ELİTE GELDİK KESTİK GENE GELİR GENE KESERİZ.
HEP KESTİK KABULLEN
-
Stratejinin ne demek olduğunu biliyorsan size bedavaya asker kestirmeyeceğimi de bilirsin. Bu savaşın böyle sonuçlanacağını ben savaşa girmeden de biliyordum zaten. Acaba sen tek başına kalsan bir ittifaka karşı 200 üstü raund savaşır mıydın? Maksat eğlence olsun servere renk gelsin egondan onu da göremiyorsun.
Bu zamana kadar hiç bir şekilde büyüğümdür diye sana en ufak bir saygısızlıkta dahi bulunmadım.Ama sen her defasında kışkırtmaya devam ettin buna rağmen tek kelime etmedim sana .Bundan sonra üslubuna dikkat etmediğin müddetçe cevap vermeyeceğim sana.
Saygı sevgi çerçevesinde savaşa devam ettiğim ve sonucu her ne olursa olsun mücadelemden dolayı tebrik ve teşekkür eden abilerime kardeşlerime bende şükranlarımı sunuyorum.
-
Ben beşiktaşlıyım ben renk getirmem renkli dünyanızın rengini karartırım.
Gerçi ruh rengarenk olmayı çok sever ruhunda var gökkuşağı gibi renkli olmakBenimle konuşmadığın için çok üzüldüm kahroldum

-
Verdiğin cevapla yine şaşırtmadın

-
1-2 raporda gp fazla kestik diye sevinin. Tebrikler bravo!
Siz yeter ki savaşın. Tatiliniz THE ELİTE ittifakından.
-
_KaNaRYa_ savaşın ortasında kalan bir gençti.Her gün saldırı altında kaldığı, bu korkunç durumdan kurtulmak istiyordu. Bir gün, bir yardım kuruluşunun gemisine gizlice binmeyi başardı. gemi , sınırı geçip güvenli bir adaya doğru yola çıktı. geminin arkasında saklanırken, umutla gökyüzüne baktı. Belki de yeni bir hayat başlayacaktı.
Fakat başaramadı hala adada kaldı kaçma bu streteji değil _KaNaRYa_ sonu belli gidecekler diye umuyorsun gitmeyeceğiz.
-
Stratejinin ne demek olduğunu biliyorsan size bedavaya asker kestirmeyeceğimi de bilirsin. Bu savaşın böyle sonuçlanacağını ben savaşa girmeden de biliyordum zaten. Acaba sen tek başına kalsan bir ittifaka karşı 200 üstü raund savaşır mıydın? Maksat eğlence olsun servere renk gelsin egondan onu da göremiyorsun.
Bu zamana kadar hiç bir şekilde büyüğümdür diye sana en ufak bir saygısızlıkta dahi bulunmadım.Ama sen her defasında kışkırtmaya devam ettin buna rağmen tek kelime etmedim sana .Bundan sonra üslubuna dikkat etmediğin müddetçe cevap vermeyeceğim sana.
Saygı sevgi çerçevesinde savaşa devam ettiğim ve sonucu her ne olursa olsun mücadelemden dolayı tebrik ve teşekkür eden abilerime kardeşlerime bende şükranlarımı sunuyorum.
Kardeşim savaş tarihi belli her sey belli burda bari yok tek kaldım şöyle oldu bunları geç... TURAN ittifakının yönetiminde sen dahil iş yok.. Bizim size karşı saygılı davranmayacağımızı sende iyi biliyorsun. Lütfen becereksiz ekibini topla hesapları tatilden açın savaşalım. Size sürede verdik inan kafayı yicem nasıl hala mağdur edebiyatı yapıyorsun anlamıyorum. Abicim bak önemli olan tek savaşmak değil. İttifak olmaki birlik beraber olmak. Yok biri diyor onların yaptıkları beni ilgilendirmiyor ben tek cevap verıyorum vs vs. İttifak ismi TURAN... Bugün benim bir üyem bir şey yapsa kim sorumlu ben ve arkadaşlarım sorumlu çünkü ittifak bizim yönetim biziz. Lütfen adam gibi çıkın savaşın lafda kalmasın bazı şeyler. Benim karşıma adam akıllı muhattaplar getir!
-
Gunesel tebrik ederim güzel savaştı.
_KaNaRYa_ gene kaçtı.
Kaçan kanarya nereye gitti?
Belki bir ağaca kondu, belki bir kediye yem oldu
Kaçan kanarya ne hissetti?
Belki özgürlüğün tadını çıkardı, belki de evini özledi
Kaçan kanarya ne söyledi?
Belki mutlu bir şarkı söyledi, belki de son bir veda etti
Kaçan kanarya neden kaçtı?
Belki kafesten sıkıldı, belki de sevgisiz kaldı
Kaçan kanarya kimdi?
Belki bir dosttu, belki de bir düşman
Kaçan kanarya şiir oldu
Belki unutulacak, belki de hatırlanacak
-
-
-
-
-
-
-
-
Biz ciddi ciddi server 2.sine yakışır şekilde karşımızda rakip göreceğimizi sanıyorduk. İlk saldırımızda hemen hepsi tatile attı hesabını.
Başta liderleri attı.
İmam-cemaat meselesi.
Liderleri atarsa üyeler ne yapsın.
Gerçi liderlerinin ilk tatile atışı değil.
İlk fırsatta hep attı.
Bunu bilerek ve bu kez farklı olur ümidi ile adalarınıza geldik.
Avantajı size verdik.
Sizin adalarınız da olsa bizim adalarımız da olsa sonuç hep aynı: TRN ittifakı (başta liderleri olmak üzere) hemen tatile geçiyorlar.
Sonra tatilden çıkıp gecenin 3ünde 5inde üyelerimize saldırıyorlar. Muhtemelen bu saldırılarıcıklarının raporlarını "İşte mertlik" başlığı altında da yakında forumda görürüz.
Sizden şahsi ricam şudur:"Lütfen kendi WP gruplarında yaptığınız erkekliği(!), mertliği(!), delikanlılığı (!) savaşta da gösterin. Ya da bidaha bizle muhatap olmayı bırakın adımızı ağzınıza besmelesiz almayın.
Bunca olumsuzluğun yanında yalnız bırakılmasına rağmen tek başına düzenli ordusu bitene kadar savaşan Kanarya'ya şahsım adına teşekkür ederim.
Enes kardeşim, o ittifak için fazla iyisin.
Savaş varmış gibi gelip onca zaman,emek ve altın harcayan değerli dostlarımıza sonsuz teşekkürler. Hepinizi ittifak adına tebrik ediyorum arkadaşlar.
-
-