THE ELITE ( ELT ) İttifakı Savaş ve Yağma Raporları
-
- Battle Report
- TR
- Eurydike
- Ah_meT
- Thread is marked as Resolved.
-
-
-
Ellerinize sağlık abi

-
-
-
-
-
-
-
-
selamlar ! Bildiğim ortamlar değil buralar ve yeni haberim oldu işin doğrusu rapor koyduğunuzdan :Dd toplamda 100 ü aşkın hesapsınız ve diplomatlar arasında saldırmama sözü varken ansızın habersiz saldırdığınız savaşta 10 kişilik ittifağa karşı üst düzey başarılarınızı koymuşsunuz :Dd Bu savaşın başlamasında herhangi bir dahilim yok özel atışmaları yapan, ortamı geren kişi zaten savaş boyunca da pek kimse tarafından görülmedi :Dd Ben sadece hiçbir kavgadan kaçmayacağımı göstermek için elimden geldiğince mücadele ettim.. Ben de elimdeki raporları koyacağım keşke daha fazlasını kaydetseymişim :Dd Gerek last ittifakının şimdiki formal liderinin savaş zamanı kaçışları olsun , gerek de üyelerin tecrübe eksikliği ve bazılarının umarsamazlığı olsun bu süreçin çoğunluğu günahıyla sevabıyla size karşın benim mücadelem şeklinde geçmiştir .. Takdir edersiniz ki tek başıma sizlerle yüzlerce round süren kara savaşları , aksiyon gerektiren uzun deniz savaşlarına giremezdim.. Bu yüzden Elimden geldiğince vurkaçlar yaparak yağmalardan ciddi kaynak elde ettim.. Buna mukabil açık savaşlarda benim için ikmalin sürekli devam etmesi söz konusu olmadığından bir süre sonra gp olarak sizlerin daha fazla kesimi kaçınılmazdı, kesim raporları verdim yer yer bu nedenle tebrik ederim sizleri :Dd Son olarak Deniz savaşında Düşman kasap'a , lojistikte Hellfire a ve her şeye rağmen iyi niyetli çabaları nedeniyle nızamı Alem e haklarını herkesin içinde teslim ediyorum iyi oynadılar ..
-
-
Elt ittifağından raporlar bu şekilde
-
Elt-2 den kaydettiğim bazı raporlar
-
Balon taktiğini Düşman kasap ve Hellfire a bolca yaptım şansıma bir tanesini eski ittifak üyelerimle paylaşırken kaydetmişim onu da bırakıyorum
-
Bana denenen yağmalardan pek bir sonuç alınamamıştı hiç kaynak kaptırmadım bu süreçte
Geride düzensiz bıraktığınız güçleri yakaladığımda kestim düzenli ordu her zaman önemli
Baskın yapacağım diye yeri geldi Buhar devlerim sura kafa da attı yıkıyorlar bi şekilde aslan parçaları :Dd
Son olarak Savaş halindeyken Basit bir şey bile olsa bir birliktelik gösterebilmiş olmamız da kayda değerdi bunu da özellikle paylaşmak istedim..
Herkesin eline sağlık ben bu süreçte keyif almıştım , Server küçük bir server ve artık çoğumuz birbirimizi tanıyoruz dilerim aramızdaki bu toksik ilişkiler yalanlar dedikodular biter de tekrar oyun oynamaya başlarız :Dd Savaş bu oyunun şanındandır yoksa çiftçilikle ömür geçmez ..
-
çoluk çocuk eğlendiriyoruz resmen...
1 raundan uzun raporu yok 25 füze kestim başarısı için yazı yazmış.
inaktif üye yağmalamış buna seviniyor.
Rakibin sayfasına rapor atılmaz forumda bir bak senden başka yapan var mı? -
Kültür seviyen üslubunu açıklıyor hep böyleydin
ahlak seviyen de bu kadar küçük bir konuda bile yalan söylemeni 
Hiçbiri inaktif değil yağmaların onları özellikle çıkarttım , ikincisi forumda ilk mesajımı atıyorum nickim geçtiği için ve bu savaşla ilgili raporlar olduğu için buraya attım eğer çok aykırı bir şey ise yaptığım , moderasyona iletirsin başlığı ve entryleri düzenlerler
üçüncüsü füzelerin her siklusta 80-100 arası kesildiğini sen idrak edemediysen de eminim kestiren arkadaşlar biliyorlardır 
Seni kişisel olarak kaale almadığımı daha önce yüzüne söylemiştim burdan da kamuoyu önünde yineleyeyim .. Yukarıda iyi oynayanları özellikle belirttim ve savaşa katılan herkesi tebrik ettim başlığa yazacağım başkaca bir şey yok benden çoluk çocuk olarak bu kadar , sen olgunca çamur atıp yalan konuşabilirsin pist senin terlemeden düşmeden istediğin gibi oynayabilirsin :Dd
-
Savaş meydanında seninle savaşırken de terlemiyorum.
korsan nedir nasıl yapılır .
savaş nedir aksiyon nasıl yapılır bile bilmiyordun.ders verip öğrettik oyunu oynamayı bile bilmiyordun

Kibir ve kendini elit gören sınıfın gözlüklü asosyal insanısın ezberin iyi bile değil 30 kere video çekip anlatıp öğretiyorduk
-
İnsan dilinin altında saklıdır derler , 1 tane doğru lafın olsa ben kabul etmekten imtina etmem ama sen yalan söylemeyi asla bırakmayacaksın yazık gerçekten.. Terleyip terlememen mevsimle yahut direkt olarak oda sıcaklığın ile alakalı .. Senle savaşmamamsa direkt olarak 2-3 kişinin hatırı ile bağlantılı kendi maharetinden sanma :Dd Öte yandan Sizin ısrarlı davetleriniz üzere geldim ittifakınıza , çıkarken gönül koydunuz gitmeyeyim diye kararlı davranınca da ipler kopmuştu hatırlarsın
çok değil daha geçen hafta tekrar teklif ettiniz ittifakınıza gelmemi ben reddettim .. Oyun bilgisini ölçen parametreni merak ettim ama Kaç defa korsan kralı olduğumu kaç savaşa girip yağmalardan ne kadar mal kaldırdığımı istersen başarılardan kıyaslayalım seninle :Dd Üzülüyorum sana Hakanım bu hayatta tek başarın bu oyun bu forum onda bile seviyen taban , dip .. Elbette birbirimizden çok şey öğrendik hala beni şaşırtmaya devam ediyorsun mesela bu kadar da olmaz diyor insan , yapıyosun :Dd bana video falan attığını hatırlamıyorum yahut korsan konusunda bir bilgi ya da fikir sahibi olduğunu.. zaten bu oyun (sana komplike gelmiş olabilir ama )çok basit bir pay to win oyunu kimsenin deha olmasına gerek yok .. nesi zor nesi zeka gerektiriyor bu oyunun ? Ha herkes bir karakter koyuyor ortaya onu da gören görüyor bilen biliyor.. Özel hayatımı bahse açıyorsun. Peki ; gözlük takıyorum evet bu da benim engelim bu konuda empati yapabilmeni beklerdim senden , Gözlük takıyorum diye utanacak mıyım :Dd Akademik ve sosyal olarak da mütavazi olmama gerek yok , olmaktan memnun ve barışık olduğum bit toplumsal sınıftayım diyebilirim , olmasam ne olur ? Buralardan mı vuracağız birbirimizi ?! Ayıp değil mi Sence de bir zamanlar birbirimize güvendiğimiz için paylaştığımız bilgileri forumlara mı yazacağız ? as raporlarını geç . Umarım beni sana cevap verdirtmek zorunda bırakacak kişisel konulara ya da hakaretengiz üslupta cevaplara girmezsin .. Girersen de artık cevaplamayacağım :Dd