IYI ittifakı ile gerçekleştırdıgımız savaş sonucu raporlar eklemeye devam edilecektir...
THE ELITE ( ELT ) İttifakı Savaş ve Yağma Raporları
-
- Battle Report
- TR
- Eurydike
- Ah_meT
- Thread is marked as Resolved.
-
-
IYI ittifakı ile gerçekleştırdıgımız savaş sonucu raporlar eklemeye devam edilecektir...
-
-
-
-
-
-
yenilgi kesinleşince tatile alan sonra açıp tekar tatile alan IYI adasındaki Üyeler
-
Savaşlarda emeği geçenleri tebrik ederim.
Hakan abi baya uğraşmışsın, Eline koluna sağlık.
-
Savaşta emeği geçen herkese teşekkür ederim.. Kaybeden arkadaşlar tatilden çıkabilirler.

-
Savaş sırasında nickim çalındı yanlıs anlaşılma olmasın arkadaşlar:)) XCokoPrens-Korkak Iyı-Korkaklar nicklerini ben kullandım

-
Raporların devamı gelecektir arkadaşlar..
-
ELT ittifakı ile Ateşkes sağlanmiştir Kazanan taraf olan ELT ittifakını tebrik ederiz ve Başarilarinin Devamini dileriz saygılar.
-
ELT ittifakı ile Ateşkes sağlandı. ELT'nin katkılarına katkıda bulunulmuştur ve Başariler'in Devamini niyetler.
Rakibin başarılarından tekrar başarı dilemek. Ben olsam ittifak arkadaşın olsam sana sen varken düşmana gerek yok derdim. Bu nasıl tebrik etmek böyle.
-
ilk 50 korsan sıralamasına 47 kişi ile server rekoru kırdık emeği geçen herkese teşekkürler...
-
ilk 50 korsan sıralamasına 47 kişi ile server rekoru kırdık emeği geçen herkese teşekkürler...
Server'in ismini ELT olarak değiştirme zamanı geldi geçiyor bile . bütün rekorlar bizde maşallah
-
Resimde görünen 48 kişi
1 kişiyi niye yazmadınız
47 kişi demişsinizde 
Diğer ittifaklarla anlaşma yapılmadıysa gerçekten Tebrikler sizlere :))
-
Resimde görünen 48 kişi
1 kişiyi niye yazmadınız
47 kişi demişsinizde 
Diğer ittifaklarla anlaşma yapılmadıysa gerçekten Tebrikler sizlere :))
1 kişi araya kaynak olmuştu onu sildim 47 kişi :)))
-
şimdi fark ettim 43 numero :)))
-
Oguz arkadaşımızın operasyonu