THE ELITE ( ELT ) İttifakı Savaş ve Yağma Raporları
-
- Battle Report
- TR
- Eurydike
- Ah_meT
- Thread is marked as Resolved.
-
-
-
Gemileriniz hızlı yagmanız bereketli olsun

-
-
-
-
Hocam daha yeni başlamıştık. Bu ne acele! Ağız tadıyla tatile göndertmiyorsunuz.
Seyyah şehri sularında deniz muharebesi
(07.12.2025 11:45:15)
Asayiş Berkemal şehrinden PASHA[ELT]
vs
Seyyah şehrinden B U Ğ U[TOR]
---------------------------------------------------------------------------------------------
Şahmerdan-Gemisi.....................282(-18) - Şahmerdan-Gemisi....................2121(-54)
............................................. - Alev Gemisi.........................954(-138)
............................................. - Mancınık Gemisi.......................133(-0)
Havantopu Gemisi......................102(-0) - Havantopu Gemisi......................200(-0)
Buharlı Şahmerdan....................185(-15) - Buharlı Şahmerdan......................52(-0)
Füze Gemisi............................83(-7) - Füze Gemisi..........................180(-18)
Süratli Kürek Botu....................105(-0) - Süratli Kürek Botu....................150(-0)
Balon Taşıyıcı.........................30(-0) - Balon Taşıyıcı.......................134(-11)
Filika................................325(-0) - Filika.................................70(-0)
---------------------------------------------------------------------------------------------
Generaller............................-646,00 - Generaller..........................-1.937,60
Saldırı puanı........................4.844,00 - Savunma puanı........................1.615,00
Hasar...............................32.300,00 - Hasar...............................96.880,00
Hasar Dağılımı............................25% - Hasar Dağılımı............................75%
Galip: PASHA[ELT]
Kaybedenler: B U Ğ U[TOR] -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Torrtu'un Yarısı ban yedi ona bakmaz gariban:)
vizyonsuz küçük ittifak oyuncusu lider kim şimdi tor ittifakında yağma yedi diye lider değiştirmek nasıl duygu hiç yaşamadım.
sanırım gene savaş olacak sonunda bu sefer tortu ittifakına lider ben seçerim .
seni seçecektim şansını kaybettin