THE ELITE ( ELT ) İttifakı Savaş ve Yağma Raporları

• Doğrudur gelen güncelleme üzerine bahsedilen 4 cepheden çekildik. Tıpkı dün sizin çekildiğiniz gibi. Raporlar için tebrikler. Savaş devam etmektedir. Keyifli forumlar.

gelen güncelleme bizede geldi çekilmedik tekrar saldırdık ayrıca çok ta alınmanınza gerek yok forum goy goy yeri keyfimize bakalım yeri gelecek aynı muhabbetleri sizin forum sayfanızda devam edecez

Savaş bitti algısı olmaması adına belirttim. Goy goya her zaman okeyim ama üslup bu olmamalı. Sonra aynı şekilde karşılık bulunca bu sefer rapor sayfaları boşuna kirleniyor.

• Hani şu bot kurarak aldığınız yerler mi cirit atıyoruz dediğiniz yerler? Yoksa dün gece 1000 aksiyon yediğin yer mi? Ayıp ayıp hem göstermelik depo sokacaksın ama gp vermeyeceksin hem de eltnin füzelerini sırf hadesten mermer geliyor diye kaçırmayacaksın. :) bundan önce arkanıza aldığınız ittifaklara bakın şimdi hepsi yok oldu en sonuncusunu swden sildim :) siz aynı senaryoyu oynamaktan bıkmadınız ben sizi yanınıza aldıklarınızla birlikte tepelemekten bıkmadım. Evet bahsettiğin bölgede savaş yokken gece aksiyon atıp arka saf kesmiştiniz bunu harpteyken yapmıştınız. Sonra savaş başlayınca eltye geçip raporu da sanki elt savaşında alınmış gibi aşmıştınız bak hatırlattığın iyi oldu. Ha sen bana attın 300 aksiyon kendin ne kadar yedin ben hesaplamadım :)

kendimizi övmek gibi olmasın altın gp sorununuz olmadığını biliyorsunuz bilmediklerinizi de var rahat olun o konuda

• Gece uyurken gelip multi hesabınızla yağma atmışsınız. Bu işsizliğin çok farklı bir boyutu. Yağma atabilirsiniz. Ama savaş bölgesine saatlerce uzağa gelip 2 yağma atıp, getirdiğiniz gemileri ve kara askerlerini bana kestirip tıpış tıpış gitmeniz çok komikti. Liderinize gelen vuruyor giden vuruyor. Gelip burada multi hesaptan atılan yağmayı konuşuyorsunuz. Şunu da belirtmeliyim ki multi hesabınız ben kestikten sonra banlandı. ^^

2 yağma ile mutlu oluyorsanız sürekli yağmalayabilirsiniz. Yeter ki tutunacak dalınız olsun. Belki motive olursunuzda düzgün savaşırsınız. ;)

• Gece uyurken gelip multi hesabınızla yağma atmışsınız. Bu işsizliğin çok farklı bir boyutu. Yağma atabilirsiniz. Ama savaş bölgesine saatlerce uzağa gelip 2 yağma atıp, getirdiğiniz gemileri ve kara askerlerini bana kestirip tıpış tıpış gitmeniz çok komikti. Liderinize gelen vuruyor giden vuruyor. Gelip burada multi hesaptan atılan yağmayı konuşuyorsunuz. Şunu da belirtmeliyim ki multi hesabınız ben kestikten sonra banlandı. ^^

2 yağma ile mutlu oluyorsanız sürekli yağmalayabilirsiniz. Yeter ki tutunacak dalınız olsun. Belki motive olursunuzda düzgün savaşırsınız. ;)

Siz boş söm ablukaya alıp foruma asarken savaşmak için motivasyon kaynağı arıyorsunuz yani doğru mu anlıyorum :)

• Tek sorum var

Abi zaten kafalar duman adam soru yağmuruna tutuldu sen de ateşe körükle gitme hararet yapacak. Önce benimkini cevaplasın.

Latin-Batı dilleri yeterli gelmedi, doğuyla devam edelim:

SEN NEDEN SÖZÜNÜ TUTUP BİZİ SUNUCUDAN KOVMAYA GELMEDİN ?

ПОЧЕМУ ТЫ НЕ СДЕРЖАЛ СВОЕГО ОБЕЩАНИЯ И ПРИШЕЛ ВЫСЛАТЬ НАС?

لماذا لم تفي بوعدك وتأتي لترسلنا بعيدًا؟

그것은 무엇입니까?

מדוע לא עמדת בהבטחתך ובאת לשלוח אותנו?

რატომ არ შეასრულეთ თქვენი დაპირება და არ მოხვედით ჩვენს გასაგზავნად?

tt1mv2q.jpg?_gl=1*1edhsat*_ga*MTI4NTg0Nzk0My4xNzUwMTQyMjY0*_ga_M9ZRXYS2YN*czE3NTAxNDIyNjMkbzEkZzEkdDE3NTAxNDMyMzIkajMxJGwwJGgw

• Benimde bir sorum olcak, Serhatcım özelden bana o kadar artislik yaptın neden üyelerime saldırıyorsun sıkıysa bölgeme gel dedin, abicim geldim senin bölgene.... neden yüreğinle savaşmayıp klavye artisliği yapmaya ve hayal dünyanda yaşamaya devam ediyorsun ?

Bir zamanlar.. Alpha, Ypsilon, Eunomia, Au Alpha, İng Rho'nun efendisi

HellFire

Şimdi Eurydike'de..

• Forum tartışması yavaş yavaş savaşın önüne geçecek gibi duruyor.

Büyük lokma ye büyük söz söyleme demişler iki tarafta forumda bu tartışmayı yaşamak yerine savaşa odaklanması daha keyifli vakit geçirmeye fırsat verir diye düşünüyorum.

Bir tarafta geçmişte birlikte hareket ettiğim bir arkadaş ve ekip, diğer tarafta forumda takip ettiğim kadarı ile güzel bir kadroya sahip olan ekip, her iki tarafında konuşmaktan çok daha fazlası sahada yapabileceğini biliyorum naçizane tavsiyesi forumda raporların ve mizahın önüne geçilmemesi:)

''geçmişte bana, size karşı TOR'A altın gp ne isterlerse vereceğim diyen ELT ittifakı, diğer tarafta ELT benim müttefikim siz CADDE'YE destek veriyorsunuz onlar bizim düşmanımız diyen TOR, şimdi ise Tor'da savaşan CADDE, TOR'LA savaşan ELT. O yüzden çok kırmayın birbirinizi büyüklerin de küçüklerinde yaşına saygı duyup olmayacak laflar etmeyin yarın beraber savaşırsınız birbirinize bakacak yüzünüz olsun :)''

Raporlar için ayrıca tebrikler.

DOSTLARINIZI YAKIN TUTUN

DÜŞMANLARINIZI DAHA DA YAKIN...

doğumunun babası,vito corleone,marlon brando

Edited once, last by PATRON ().

• Ben de bir kaç kelam etmeyi Tor ittifağının atanmış lideri olarak kendime hak görüyorum.

Savaşın bitmesi için elimden geleni yapıyorum çünkü kaybediyoruz.

Tek sebebi bak düşme ha Ahmet(Azrail)

Ghostek mizahını sevdim tanışalım dostum