THE ELITE ( ELT ) İttifakı Savaş ve Yağma Raporları / Eurydike Serveri

• Maşşallah maşşallah

Forumda bülbüller gibi Şakıyorsun

Oyundan mesaj atıp engelleyip kaçıyosun yaş kaç????

Kişi kendinden bilir işi

Deveye hendek anlatırım sana laf anlatamam anlaşıldı

Diyorum ki sana botumuz yok bunu ispat ederim geçmişe dönük orayı nasıl ilk kaptırdığınızı nasıl aldığımızı kanıtlarım diyorum STRATEJİK olarak geri çekiliyosun

İftira atmak senin klavyene yuva yapmış

Bak buraya geçmişi hatırlatıyorum

Sabah akşam aç karnına kulak arkana sürersin

Rodos sonrası iyi gelir

89 11 adasında yer botunuz ile yer kaptınız mübah dediniz

54 48 den berkan uçtu botunuz bilmem kaç saniye de aldı geziniyorduk dediniz

Bahozun adasından botunuz yer aldı arkadaşınız ben geziniyodum dedi hadi orman yürüyüşüne mi çıktınız bilen varmı

Neyse ben iddamı yine alta yazıyorum sana botsuz oynadığımızı ispat edersem ne yapacaksın gezinmeye mi çıkacaksın ?????

• Bunu unutmuşsun en son bunun için olay çıkarmıştın mağdur olmuştun hatırlatayım dedim

RODOS BASAR SEVİNİRSİN DİYE YÜKLÜ GEMİ ATTIM

BAS RODOSU BASSS KURUDUK BURDA

NOT : DİZ ÜSTÜ KULLANIYORUM KLAVYEDE YUVA YAPMAYA MÜSAİT BOŞLUK YOK SENİN ŞU MAĞDURIYET NERELERE SIGDI MERAK IÇINDEYIM

B9YvK.png

Edited once, last by eski_kral ().

• HeVeS 09.04.2025 15:28 mındhunter tarafından 'Rodos Heykeli' mucizesi aktif
    Vatan 09.04.2025 15:09 -KARŞIYAKALI- tarafından 'Rodos Heykeli' mucizesi aktif

lezzeti eksik 4 seviye başmış serkan 5 bas ^^
    Gene geliyorum bass baaassss

B9YvK.png

• CADDE ADINA AÇIKLAMAMIZDIR.

Arkadaşlar iyi oyunlar, iyi forumlar.

ELT-TOR savaşında ittifak olarak adımız çokça geçmektedir. Ufak bir bilgilendirmede bulunalım.

Örs savaş metası için ne kadar önemli ise ve kullanılıyorsa, Hades büyük-küçük hesaplar için ne kadar önemli ve kullanılıyorsa rodos da pek ala tapınaktır ve kullanılabilir. Kaldı ki ELT-CADDE savaşında rodos kullanılmamış olması bunu anayasa veya kanun maddesi yapmaz. Bu durum mevcuttaki hem şahsi hem ittifak olarak görüşümüzdür. Yine kaldı ki ne ilk rodos kullanılan savaş ELT-TOR savaşıdır, ne de son olacaktır.

Bot, script kullanımı ile CADDE ittifağı aynı cümlede telaffuz dahi etmeyiniz.

0,14 saniyede hesap atılacağını DIXON ' ın bot kullanımından pekala öğrenmiş olabilirsiniz. Hangi kapadığınız adadaki ambro hesapları ile bağış yaparken almışız. Botumuz yokki alalım. 79.94 de 20 kere KEMAL hesabı yer değiştirir iken almışmıyız? 85.86 civarında aylardır hangi adayı almışız. Bi tane bilek ile tahmin ederek ada almışız onu mu bota bağladınız. Siz bot ve script kullananlar 54:48 i, 97:35 i, 99:41 i, 98:47 i botla almadık diyebiliyormusunuz. Bunu mübah olarak görmüyormusunuz?

Bizim savaşımıza H-D den TOR dan kardeşlerimiz gelmiştir. Sizin tarafınıza HARP dan server değiştirilerek gelinmiştir. Bunlar eski oyun metasında olmayan şeylerdir. Pekala herkes herkesle dost ve kardeş olabilir. Dostlar birbirlerinin dar veya zor günlerinde yanında bulunabilir. Tıpkı HARP lilerin yanınıza geldiği gibi.

Dostluk arkadaşlık konusunda Ecel-Ağa ikilisini unutmamak lazım. Sahi elt-CADDE savaşındaki dostunuz 83:94 deki Ağa napıyor soruyormusunuz? yoksa o dost sandığınız mıydı? Uğruna bahane bulup savaş çıkardığınız ve 2800 raundluk liman savaşından çekildiğiniz.

Son olarak sayfanız altında daha fazla alıntı ve açıklama yapmak istemiyoruz. Sayfanızın tarafınızca alınmış YEŞİL raporlar ile dolması ve coşması dileğiyle. Lütfen mesajıma cevap vererek konuyu uzatmayınız. CADDE ittifağı adını daha fazla bu sayfada anmayınız. İyi oyunlar dileriz.

• Sizin tarafınıza HARP dan server değiştirilerek gelinmiştir. Bunlar eski oyun metasında olmayan şeylerdir. Pekala herkes herkesle dost ve kardeş olabilir. Dostlar birbirlerinin dar veya zor günlerinde yanında bulunabilir. Tıpkı HARP lilerin yanınıza geldiği gibi.

HARP ile ilgili güzel sözleriniz için teşekkür ederiz, dostluk böyledir; sizi de dostlarınızın zor günlerinde yanlarına bekleriz.

tt1mv2q.jpg?_gl=1*1edhsat*_ga*MTI4NTg0Nzk0My4xNzUwMTQyMjY0*_ga_M9ZRXYS2YN*czE3NTAxNDIyNjMkbzEkZzEkdDE3NTAxNDMyMzIkajMxJGwwJGgw

• Bunlar eski oyun metasında olmayan şeylerdir. Pekala herkes herkesle dost ve kardeş olabilir.

Eskiden de vardı. O zamanlar , sunucular arasında hesap taşıma yoktu. İttifakın elindeki hesaplar, savaşa davet edilen diğer sunucudan gelen misafir oyunculara verilirdi.

9cj9lE.jpg

• "Merhaba general Turk0turk, geçen akşam yazdığı yazıyı şimdi okudum. Sürekli yağma raporlarını tekrar astığımı yazmış.

Yağma ekibinden Arkadaşlarım tarih ve saat damgalı raporları gönderecekler, artık öyle asacağım. Haberiniz olsun."

Gelelim serkan sana eskiden raporda çok kesilince bir birimizi zorbalıyorduk sayende ONDAN KURTULDUM uğraşmıyorum ^^
    ESKİ USUL SAVAŞ EN SEVDİĞİM BASS SERKAN BASS GÜNDE 3 RODOS YEDİM BEN (5 SEVİYE) GENE DURMADIK

B9YvK.png