THE ELITE ( ELT ) İttifakı Savaş ve Yağma Raporları / Eurydike Serveri

• Almış eline yine sazı

Pardon klavyeyini millete nutuk çekme derdindesin

Seni bilen biliyor sürekli reklam peşinde bir insan olduğunu

2 3 raundluk raporu asmışsın diyorken sağda soldaki alevleri asmışsın bukadar ezik bir oyuncu olduğunun ispatladığın için Rodos kafası olman gerek değilmi dicem maalesef ki Rodos yiyip buralara ağlamışsın eski kral pardon

EZİK KRAL....

Rodos kafası sana yaramıyo :))

• UMAY tarafından 'Rodos Heykeli' mucizesi aktif

Korkak mini seni sus anca rodosa bas yeni cephe açarım koşa koşa gelirsin baktın mucitin kötü Rodos basın diye milletin şifresini alırsın anca ne yaptığının farkındayım

B9YvK.png

• Senin zeka seviyene uygun anlatıyım

Mini mini bir hunter donmustu

Pencereye konmuştu

Aldım onu içeriye cık cık ötsun diye

Pır pır ederken Ötemeyi bile beceremeden kaçtın gene ..

Zamanla limanında Rodos sabaha dolar basarsın. kasımı bekliyorum serkannn rodos etkisi düşecek

Nerelere saklanacaksin geleceğim

Bütün şehirlerini Rodos yapsanda yetmeyecek

B9YvK.png

• -KARŞIYAKALI- tarafından 'Rodos Heykeli' mucizesi aktif.

Sabahı bile bekleyemedi

Serkannn Kasım'da bu Rodos böyle olmayacak napacakasin serkannn oyunun senin için sonuna geleceğiz

Rodosuz bir hiçsin oyun artık zevk vermiyor demeye başlarsın

B9YvK.png

• Çocuk zekasına sahip olup bu tarz kışkırtmalar ancak sana yakışırdı zaten

Rodos yedikçe bağımlılık dozun artıp altın vuruşu ne zaman vuracaksın merak içerisindeyim

Bu arada sen burda klavyene ile oynarken

mindhunter neler yapıyo bak 23.3 te ve 26.1 de :)

Sana diyorum sen ancak klavyeci olur kendin çalar kendin oynarsın ama savaşçılar ise gösteri yapar tek becerebildiğin şey klavye onda devam et

Ha bu arada 2 3 alev gemi yi asmayacam merak etme :)

• -KARŞIYAKALI- tarafından 'Rodos Heykeli' mucizesi aktif.

Sabahı bile bekleyemedi

Serkannn Kasım'da bu Rodos böyle olmayacak napacakasin serkannn oyunun senin için sonuna geleceğiz

Rodosuz bir hiçsin oyun artık zevk vermiyor demeye başlarsın

Ağlama Ağlama az delikanlı ol sürekli Rodos hakkında konuştuklarına bak sonra gel kendin istiyosun basın die

basınca ağlıyosun ne yanar dönersin yuh be.....

• RODOSU bastın gelecem bekle az kasımı bekle serkannn oyunda son günlerin çok uğraşma ilk birakan olacaksın

Alevleri kurtar hakan çene çalma

nekadar boş oyuncusun ya

ergen liseliler topluluğu Kasım'da okul ara tatiline mi çıkıyor hayırdır yine boş konuşuyosun :)

Eziklik ve Rodos kafası demek böyle bişey süper kafa :)

• Senin gemiler bozuk sonuçta senin gemin kesime bak kesime Rodos basmasında ne yapsın bu doğruyu söyle dakika saydın mi uykun kaçıyor degilmi :)

İki aksiyon için tuttuğum alev gemisine bile Rodos bastiran adamsın yaşlandin itiraf et bırakma zanin geldi ihtiyar :)

B9YvK.png

• Senin gemiler bozuk sonuçta senin gemin kesime bak kesime Rodos basmasında ne yapsın bu doğruyu söyle dakika saydın mi uykun kaçıyor degilmi :)

İki aksiyon için tuttuğum alev gemisine bile Rodos bastiran adamsın yaşlandin itiraf et bırakma zanin geldi ihtiyar :)

Rodos sen ne güzel birşeymişsin iki aksiyon gemisine bak 12k gemi püf :)))

sinirden saçmalamak yerine bence oyunun hakkını ver :)

klavyenin başında değil oyunun başında dur len Rodos beyin hücrelerini mahvediyo senin iyice saçmalıyosun :)

Sinirden ne dediğini bilmeyen sen sen değilsin oynama yazık bu oyun sana yaramıyorrrrrrrrrrrr

• Adam rodosla gemi kesiliyor zannediyor mutlu olacaksan 19k gemim kaybolmuş geliyor. ^^

Tutturdun gelemiyorsun diye geldim milleti telefon edip şifresini istemissin bir Rodos basmak için değer mi oyunu riske ediyorsun ip adresi değişmezse bum sonra gene ben suçluyum ^^

B9YvK.png

• Hayatta iki tür insanı hoş karşılarım

1.alkollü olanı

2.rodos yemiş olanı

Beni çekemeyip sürekli attığın iftiralarını rodosun acısı diyerek gülüp geçiyorum

Ancak ergen liseliler topluluğuna yakışır iftiralar :)

ciddi ciddi soruyorum Rodosun kafası nasıl :)

Yok ip yok şifre ha gülüm ondan yersennnn

Bu arada boş yapma savaş la ancak laf ancak çene çalmayı biliyosun

Rodos yiyince de ağlıyosun emzikmi verelim sana bu yaştan sonra bebe

• Son rodoslarini bas bakalim kasımda rodosum rodosun diye mağdur olursun ^^

Forumda sedat peker oyunda pamuk şeker seni burda kaçtın kaçtın diye millete ağladın geldim

Bu seferde arayıp Rodos basalim diye şifre istedin. Senin canın gene mağdur olmak istemiş

B9YvK.png

• 26. 1 de 2 cephedeki gemileri bıraktım kes onları kasımdan önce sevinirsin :)

2 rapor alabildim dıe :)

iki şeyi diline dolamışsın

1Rodos

2Kasım

Çok komiksiniz gerçekten herzaman erkenden ötüp palmiye oluyosunuz :)

güldürmekten uykumu açtın

Komedyenliğe başlasana :)

Birtek bu alanda çok başarılı olabileceğini düşünüyorum. :)

KomikKral sahnede:)

Forumda en