Can sıkıntısı nedir?

• Bu bir savaş ilanından çok can sıkıntısı gidermek amaçlıdır.

Amaç; can sıkıntısından ötürü oluşturulan ittifakların da ittifak yaparak can sıkıntısı gidermektir.

Sonuç; tüm server başımıza cullansanız nafile. İyi oyunlar değil iyi şanslar diliyorum.

• Selam dostum, cumartesi günü korsan sıralaması anlaşması yapıldı ve ittifakınızda dahildi. Biz verilen sözlere ve yazılan her şeye uyduk. Uymayanlarada gereken cezayı kestik... Size saldırmamız ne bir düşmanlık duymamız nede can sıkıntımızı gidermek amacı değil. Defalarca söyledim bir kez daha söyleyim:) verilen sözlere uyulmadığı için saldırdık. Son dakika puan kasılıp çoğu arkadaşımız liste dışı kaldı.

Bir zamanlar.. Alpha, Ypsilon, Eunomia, Au Alpha, İng Rho'nun efendisi

HellFire

Şimdi Eurydike'de..

• Siz olayı hiç anlayamamışsınız.Kimse bilip bilmeden konuşmasın ortada bir anlaşma var anlaşmaya siz dahilsiniz ve siz de onayladınız listeyi bozan tek ittifakta infinty ittifakıdır tabiiki de bunun bir karşılığı olacaktı çünkü anlaşmada da bu vardı kural ihlali yapan saldırı alır. Yaşananlar kişisel değildir 4 ittifak da sizi haksız buluyor 160 tane adam haksız da siz mi haklısınız aynen :)

Yenilginizi de paylaşmak ne bileyim tuhaf :) kişisel olsaydı bunu siz değil biz paylaşmıştık çoktan :)

• Tarih siz öyle istiyorsunuz diye öyle olmaz. Gerçekleri çarpıtamaz, yaptıklarınızı meşrulaştıramazsınız.

İttifaklarca varılan mutabakat 20-50 arası oyuncuların TAM OLARAK 9.999 (KESİNLİKLE 10.000 DEĞİL) DURMASIYDI.

Birçok ihlal olmasına rağmen Infinity ittifakı son yarım saate kadar tam olarak mutabakata uygun davranmış, ihlallerin giderilmesi için DEFALARCA çağrıda bulunmuştur. Biz ittifak olarak 9.999'da durmamıza rağmen son yarım saatte 9.999 puanlar 60. sıralardan başlıyordu.

20-50 arasında puanı 9.999 olmayan her bir ittifak ihlal gerçekleştirmiştir. Infinity ise bu ihlallerin giderilmemesi sebebiyle kendi haklarını korumuştur. Listedeki ayrıksı iki durum da buna benzerdir.

Ava giderken avlandınız, haklı çıkma telaşınız bundandır. Buradaki durumu kabul etmelisiniz. Ortak hareketinize kılıf aramayınız. SIRALAMA ÇOK AÇIK

• Peki bu kendisini çok zeki hissedip 10000 puanda bırakanlara ne demeli? Yada anlaşmaya dahil olup 9999 puan sınırını geçen diğer ittifak üyelerine? Eğer bir insan 10000 puan son 30dk kala ayarlanıp yapılabilecek bir şey değil. Eğer bir kaç kişi 10000 puan yapıp sınırı yükseltiyorsa burada hata son 30dk liste dışı kalma korkusuyla puan basanlarda değil, puanlarını 10000e sabitleyip 9999 puanda kalanları salak yerine koymaya çalışan insanlardadır. Sorarım bu verdikleri sözlere sadık insanlara kendi ittifağınızda 9999 puanı geçip ilk 20-50 arasına giren oyunculara ne yaptınız ?

• Bak bakalım kardeşim RC ittifakından kaç kişi var listede 5. - 25. - 34. sıralar bize ait peki bize vaat edilen ilk 20 içinde neden sadece ben 5. olarak varım ? neden benim ittifakımda üyelerden biri 9999'u geçmemiş ? geçen mi var peki o kişinin üstüne tıklayıp baktınız hala RC ittifakında mı diye ?? Siz kendinizi zeki sanıyorsunuz ama pek aklınızı kullanabildiğiniz söylenemez buraya gelip yenilginizin üstünü kapatmaya çalışmayın buraya gelip insanlara aa yok biz haklıydık ve bunların bize karşı hiç şansı yok aslında iyi oyunlar değil iyi şanslar demekle olmuyor siz bu şekilde devam ettikçe size bu serverda yer yok bunu bilmiş olun.

Ava giderken avlanmışız ben neden göremiyorum avlandığımızı ? :D gerçekten şaka gibisiniz listeye 19 kişi sokuyorsunuz bunun 14ü kural ihlali ve hala fotoğrafını atıp kendinizi savunabiliyorsunuz

Aşağıda paylaştığım listenin bu kısmını neden koymadınız güzel kardeşlerim?? insanları manipüle etmeye çalışmayın boşa.

mSfU2t.png

• Bak bakalım kardeşim RC ittifakından kaç kişi var listede 5. - 25. - 34. sıralar bize ait peki bize vaat edilen ilk 20 içinde neden sadece ben 5. olarak varım ? neden benim ittifakımda üyelerden biri 9999'u geçmemiş ? geçen mi var peki o kişinin üstüne tıklayıp baktınız hala RC ittifakında mı diye ?? Buraya gelip yenilginizin üstünü kapatmaya çalışmayın insanlara aa yok biz haklıydık ve bunların bize karşı hiç şansı yok aslında iyi oyunlar değil iyi şanslar demekle olmuyor siz bu şekilde devam ettikçe size bu serverda yer yok bunu bilmiş olun.

Ava giderken avlanmışız ben neden göremiyorum avlandığımızı ? :D gerçekten şaka gibisiniz listeye 19 kişi sokuyorsunuz bunun 14ü kural ihlali ve hala fotoğrafını atıp kendinizi savunabiliyorsunuz

Aşağıda paylaştığım listenin bu kısmını neden koymadınız güzel kardeşlerim?? insanları manipüle etmeye çalışmayın boşa.

mSfU2t.png

• Ha bu arada kimseyi manipüle ettiğim yok, zaten oyunu oynayan bir avuç insan var onlarda kalkıp aaa foruma gireyim ne demiş bu allahın unuttuğu svdeki allahın unuttuğu oyuncular demezler her halde. Size zaten tamamen haksızsınız demiyorum ama bizim bu puanları kasmamıza siz sebep oldunuz diyorum. Bazı oyuncular zeki olduğunu düşünüp 10000 puana çıkarak 9999 olan sınırı yükselttiler. Asıl suçlu olanlar, 0.25 daha fazla kaynak alabilmek için puan kasıp 9999 puanda kalması gereken oyuncuları salak yerine koymaya çalışanlar değil mi bu durumda?

• ahaha kardeşim onlar bize vaat edilen 16. sıra ve 20. sıraya girmesi gereken arkadaşlar ya sen hiç olayı anlamamışsın bak bakalım ilk 20de RC var mı :D sorun da orda bize vaat edilen yere giremedi arkadaşlarımız 5. sıra bana ait 16. sıra AMANSIZ RC 20. sıra FANTOM 'a aitti normalde ama siz böyle bir harekatta bulununca olan ortada

Konuştukça batıyorsunuz konuşmayın :D :D :D

Edited once, last by ChivasRC ().

• Selam dostlar anonim takılmayalımda nickleri belirtelim..

Bir zamanlar.. Alpha, Ypsilon, Eunomia, Au Alpha, İng Rho'nun efendisi

HellFire

Şimdi Eurydike'de..