כיום, השחקנים המובילים באיקרים ישראל בקטגוריית הניקוד כללי, נמצאים בשרת בטא.
Top 1 עומד על 81,637,555 ניקוד
ואוויל הכפר על 73,672,782 . סכומים מטורפים, נכון?
______________________________________________________________________________________________
ראיון עם השחקן Top 1
"אומנם גאפ מאוחדים, אבל בטווח הארוך הם יפסידו."
שלום Top 1, אתה יכול לספר לנו על עצמך?
אני אבי, בן 22 מירושלים. סיימתי צבא לא מזמן ביחידת הצנחנים.
כיום, אתה השחקן המוביל בארץ בקטגוריית הניקוד כללי. יש לך טיפים שתרצה להעביר לשחקנים?
אני לא חושב שיש דרך אחת לבנות יוזר וגם לכל אחד יש תנאים שונים ואני אסביר למה. אני, בתחילת דרכי שיחקתי ללא אמברוסיה.
לכן, הייתי מחוייב ל4 מחסנים בנוסף למאגר על מנת לבנות דברים ולהתקדם. אני ממליץ למי שרוצה באמת לרוץ בניקוד, לבזוז בלי סוף.
שם אתם תמצאו את הכמויות הגדולות של המשאבים. תבנו מבני מוזילים בצורה חכמה, ולא להשקיע במחקרים דרך אקדמיות אלא רק דרך ניסויים, שזה גם מחזיר אותנו לנושא הקודם. תבזזו בלי הפסקה. אתם מפחדים לבזוז שחקנים גדולים מכם בניקוד? אין לכם ממה לפחד. כמו שספרטה ציין בעבר - לא משנה מי אתם אתם יכולים להביא פייט. ואם אתם בכל זאת מסתבכים והגעתם למצב שאתם לא יכולים להלחם ~ תפנו לשחקן חזק
אחר שמוכן לעזור לכם. לדעתי, הדרך הטובה לבנות מהר ויעיל זה להחליט איפה היוזר כרגע עומד. אם אתה נלחם, או בונה, לא גם וגם מהסיבה הפשוטה שכשאתה מחליט רק לבנות, אתה יכול לוותר על כמה מבנים שהם "חובה" . לדוגמא, שגרירות, שוק שחור ועוד. כמובן שזה רק אם אתם רוצים אך ורק לבנות ולא להגדיל את המקסימום של השחקן שלכם. וגם אז - אתם יכולים לפרק את מה שבניתם במקום ולבנות מחדש מה שאתם רוצים. יש מקום לטעויות. מזה לומדים.
אני אגיד שמות של בריתות, תגיד לי מה הדבר הראשון שעולה לך לראש כשאתה רואה אותם. TOXIC RTF-N JUP
כשאני שומע את המילה טוקסיק, אני ישר חושב על זטא. המשך ברית ביוואן וההשתלטות המהירה שלהם על ידי יוזרים עם גנרלים וזהב. בעניין בטא - אני פחות בקיא, אז אענה על החלק הראשון
של השאלה ~ "מה הדבר הראשון שעולה לי לראש". ארטיאף, ברית פדרציה אשר שולטת בחברה ותיקים ומאוחדים. יודעים לשחק מאוד ומאוחדים כקבוצה. אך כמו כל ברית
טופ שאין לה מתחרים, רומסת כל מי שלא מסתדר לה. וזה הדבר שיכול להביא ואכן הביא בריתות רבות לסופם. כמו טוקסיק וגאפ, מוכנים וגם קונים כמויות רבות של גנרלים וזהב. כשאני שומע
את גאפ, הדבר הראשון שעולה לי לראש היא המנהיגה מור. למרות שאיני מכיר אותה, לפי מה ששמעתי וקראתי בפורום הם אותם חברה כמו טוקסיק, בעיקר באים לנסות ולהראות מי הבוס עם אמצעים של קניה, ניסיון
רב במשחק, וזמינות עצומה.
בתור שחקן שצופה מהצד, מי אתה חושב שינצח במלחמה שמתנהלת בשרת בטא?
לדעתי איקרים יותר ממשחק אסטרטגיה זה משחק של השקעה לטווח ארוך וחברים במיוחד חברים, אני חושב שאומנם בברית גאפ יש חבורה מאוחדת אבל לדעתי הם לא משחקים לטווח הארוך
אני לא אומר את זה מהיכרות אישית אלא מהסתכלות מהצד, אך מהצד כמו שזה נראה תמיד החבורה של טוקסיק גאפ בטוח יש עוד שמות שהיו להם בזמנים כאלו ואחרים הם משקיעים תקופה
חזקה של זמינות ומשאבים ועושים הפיכה, אך הזמינות שלהם לטווח הארוך לא פחות חזקה, מוסיף לזה את העניין שהרבה מאוד חברה מברית
גאפ הם ילדים שדברים אצלם משתנים לרוב יותר חלק מתגייסים אז הזמינות יורדת, כל זה
לעומת ברית ארטיאף שהם חבורה ששרדה כמה טלטלות הם הרבה זמן במשחק ומתכוונים להישאר הם לא באו להשקיע את מאמץ בזמן כזה או אחר פחות
מתרגשים מעליות או מורדות ויודעים שבסוף השלד החזק יותר(הם מקווים שזה הם) ינצח, תוסיף לזה שרובם חברה יותר מבוגרים שכבר יותר יציבים
ואין להם יותר מדי שינויים במשחק וחברים שנים. אני כמו שאמרתי רק צופה מהצד אך מהתבוננות לאורך שנותי במשחק מלחמות רבות שהשתתפתי
ואף מלחמות שרק צפיתי מהצד לרוב ההימור שלי מצליח. לשמחתך אני אגיד שאני לא חושב שהניצחון פה יהיה חד משמעי אלא יותר בכיוון
שארטיאף ישיגו את מה שהם רוצים שזה שקט ושליטה בשרת שזה פשוט יקרה ברגע שברית גאפ פחות ילחצו עליהם שזה כבר לפי מה שאני לפחות מרגיש קורה לבד
תודה על השתתפותך!
בשמחה רבה.
______________________________________________________________________________________________
ראיון עם אוויל הכפר, מקום שני בארץ בקטגוריית הניקוד כאשר יש לו 73M ניקוד כללי
"גם מור וגם אריק הם תותחים."
היי, ספר על עצמך בקצרה
משחק באיקרים מ- 2008 מההתחלה של בטא.
13 שנה במשחק, עברו הרבה דברים .. רוב השנים הייתי ביופיטר עוד מהמלחמה הקודמת מול RTF.
בזמן המלחמה ההיא הציעו לי ביופיטר לעבור לכמה שחקנים שונים עד שהגעתי לשחקן שלי, שבזמנו היה קצת יותר ממיליון
ניקוד כללי. אני חושב שלפני בערך 10 שנים המלחמה הקודמת קרתה.
כיום אתה השחקן השני הכי מוביל בארץ מבחינת ניקוד כללי, יש לך טיפים לשחקנים חדשים והמלצות שאתה רוצה לפרסם?
יש לי כמה שהעלתי כמה פעמים בפורום, ולא כולם הסכימו איתי, אחד מהם זה מרתפי יין -- הם יחסית די מיותרים. אבי (טופ1) באמת נותן פייט רציני בניקוד, לא דמיינתי
שמישהו יכול להתקדם בקצב כל כך מהר. להתמקד באיים מפותחים זה גם חשוב, וכמובן לתרום להם.
אני גם רואה שאתם באותו ברית, מה גרם להקמת Venco שאתה נמצא בה במשך כל הזמן הזה?
החלטתי לפרוש מיופיטר כי לא רציתי להשתתף במלחמה הנוכחית הסיבה הראשונית למלחמה הייתה די מטופשת אבל זה התנפח, ואנשים סתם חיפשו מלחמה. מה גם, שאני לוחם גרוע.
מה אתה חושב על המלחמה שמתקיימת בשרת בטא?
אני לא מכיר את כל השחקנים בבריתות האלו אז קשה לי לומר,אבל אני יכול לענות על שחקנים ספציפיים שאני מכיר.
אני חושב שהמלחמה הנוכחית טובה לשרת, היא מראה כמה שחקנים מצויינים יש לנו כאן, והשרת חי ובועט.
במשחק מלחמה, צריכות להיות מלחמות. גם מור (אבשלום) וגם אריק הם טיטאנים. לדעתי, הבעיה נעוצה בצורת המשחק שיש היום.
בוא נגיד זאת כך: השרתים בישראל מעודדים עליה מכל קצוות תבל.
אתה מכיר שחקנים שתרצה לציין לטובה?
אריק, אבשלום, ומג'יק.
אריק ואבשלום מחזיקים את המלחמה הזאתי כבר תקופה וזה לא דבר קל טרטור
נוראי והתעסקות שאני לא יודע איך הם מצליחים לסבול אותם וזה כמובן מראה כמה הם שחקנים טובים.
מג'יק, נמצא בין הפטיש לסדן בניהם -- אני לא הייתי רוצה לשפוט במקומו. (קח לדוגמא את המקרה שיופיטר הקפיצו 60 מיליון גנרלים עם שון גוקו)
ובנוסף לכך, כרגע הוא האדמין היחיד שמדבר בחופשיות עם הקהילה.
תודה על השתתפותך!
anytime
אם נהנתם, אני אשמח שתשאירו לייק ותגובה לפוסט