HEYBET(DENGE) İTTİFAĞI SAVAŞ VE YAĞMA RAPORLARI
-
- Battle Report
- TR
- Aeneas
- psyy
- Thread is marked as Resolved.
-
-
-
Dengeleri sağlamaya devam

-
Devam

-
Yorulmadık devam

-
Son olarak da kapanışı yapalım

-
-
-
-
-
Devam

-
-
-
-
-
raporlar birikmiş başlayalım yavaş yavaş

-
-
KAN ittifağı ile 2 günü geçmeyen(maalesef ciğer testleri yetersiz) savaşımız oldu, raporlara geçelim:

arkadaşlar da raporlarını asacaktır, daha çok rapor var ve rodos vurmaları nedeniyle asmadığımız raporlar var.
ADALI adlı oyuncunun 1 gemiye 60k gemiyi kitletip liman vermesi sonra rodos vurup açabilmesi var
var efendim var
sadece ben 4-5k füze kestim, diğerleri de kestiği füzeleri paylaşırsa buralar yangın yeri olur

son olarak bu kadar kan ittifağı yeter valla içim bunaldı, kalibre meselesi yetmiyor anladık 3-4 savaştır savaş ortasında tatile kaçıyorsunuz üstelik üzmeyecek gp ler ile geldik bölgenize 3 savaşta da bölgedeki gp sayınız bizden fazla olmasına rağmen paket oldunuz, yetenek meselesi yapacak bir şey yok. umarım bir daha savaşmak zorunda kalmayız sıkıldık sizden.
İyi forumlar.
-
-
Görseller temsilidir, toplam yaklaşık olarak 13k füze ve kalan tüm havanlar kesilmiştir. Banlı hesaba balon yapıp bunu mu paylaştınız diyecek arkadaşlar yaklaşık 3000 aksiyon yapıp öyle konuşurlarsa sevinirim. Ayrıca bu raporun asılmasının nedeni her zamanki hatırlatmamızdır: BU BİR OYUNDUR. Üslubunu takınmayan, karşısındaki kişiye insan olarak saygı göstermeyen karşılığını bulur, banlandı diye bırakmadık fazlalık yüklerinden de kurtardık. Herkese iyi oyunlar, iyi forumlar.