Hocam ilk 50 sv aktarımı olamaz ama adam 3 hesabını yeni svye aktarıyor ve 1. oluyor böyle iş mi olur 10 k para yatırdım 1. olmak için benim gibi düzüne insan var emeğimize saygısızlık. gelen elemanı ya banlayın yada ilk 50 geçene kadar puanını tatilde kalsın eleman böyle şey olmaz.
Hesap aktarımı
-
- Discussion
- TR
- Eurydike
- KUZEY
- Closed
-
-
1 haftalık bile olmayan bir servere ilk 50ye 3 hesap taşınamaz. Emek hırsızlığıdır..
-
Kısa zamanda açıklama ve çözüm gelir diye umut ediyorum
-
Hesap aktarımı olayı eski svler için oyunu hareketlendirmek olumlu bir yaklaşım ama yeni açılan daha açılışına 7 gün olmuş bir sv de hesap aktarımı kabul edilemez. Eski oyuncular yada oyunu yeniden oynamak isteyenler yeni sv de buluşuyor. Siz bu yeni sv de daha 7 gün olmuşken yıllardır oynayan birinin hesabını aktarırsanız o sv nin de diğerlerinden farkı kalmaz. Sizin yaptığınız sadece oyunu BIRAKMAYA teşvik olur asıl amacınızın tam tersine.
-
FastFooD PannaCotta 8 gunluk bir servere hesap taşınması normalmi ?? eğer normalse biz hiç kasmıyalım boşa puan benım dıger serverden hesabı getireyim ?
-
Hocam ilk 50 sv aktarımı olamaz ama adam 3 hesabını yeni svye aktarıyor ve 1. oluyor böyle iş mi olur 10 k para yatırdım 1. olmak için benim gibi düzüne insan var emeğimize saygısızlık. gelen elemanı ya banlayın yada ilk 50 geçene kadar puanını tatilde kalsın eleman böyle şey olmaz.
evet 1mılyonluk hesap getırdıler şimdide boşamı oynuyor sayın yonetici abilerim ?? PannaCotta
-
Valla oyundan soğuttunuz. Neden bıraktığımı hattırlattınız şu oyunu !!!!
-
Gerçekten komik bir durum...
-
Arkadaslar coma zaten duyuru yapmış öyle bir hata var düzeltilecek mezarlık serverina geri gönderilecekler dert etmeyin
-
Arkadaslar coma zaten duyuru yapmış öyle bir hata var düzeltilecek mezarlık serverina geri gönderilecekler dert etmeyin
adam altınlar hammaddeleri baska hesaba aktarırsa ozaman ne olucak dıger hesab banmı yer ? yoksa oda mezarlıgamı gider
-
adam gitmeden iyiliginide yapıyor butun adaları geliştiriyor
mezarlıga gıdene kadar madenlerı 20 yapıcak heralde 
-
Artık sürekli aynı şeyleri sormak yerine, bildiklerimizi sizlerle paylaştığımız şu linki takip etsek mi diyorum..