Evet arkadaslar aeneas serverinin korsan hakimi sizce kim olacak?
1 - Yigit
2 - Bro
3 - Ers
Diger ittifaklarin pek sansini görmüyorum.![]()
Evet arkadaslar aeneas serverinin korsan hakimi sizce kim olacak?
1 - Yigit
2 - Bro
3 - Ers
Diger ittifaklarin pek sansini görmüyorum.![]()
bu sezon çorba oldu zaten diğer sezon önemli bence ![]()
BENCE SEN
Display MoreEvet arkadaslar aeneas serverinin korsan hakimi sizce kim olacak?
1 - Yigit
2 - Bro
3 - Ers
Diger ittifaklarin pek sansini görmüyorum.
Gelme kazanır diğerleri nal toplar. Gelme diyorum çünkü yiğit çöp ittifak o varken korsanda başarılı olabiliyorlar.
yigit çöp ittifak derken.
Siz hangi ittifaktasınız
Oyuncu isminiz ne?
Cx te
Siz hangi ittifaktasınız
Oyuncu isminiz ne?
Çok erken yazılmış bir konu başlığı olmuş. Eğer ki fırsatları değerlendirmiş ise BRO ekibi bu dönem en azından birinciliği cebine koymuş olması gerekir. Diğer ittifaklar kalabalık ekipler oldukları için açığı kapatmak belki bir ihtimaldir. Yalnız bahsi geçen iki ekipteki hesaplar korsan için atıl durumda masrafsız korsan yapamayacak hesaplar ile bin çaba sarf edeceklerdir. Ben şahsen gelecek dönemi beklemekteyim. Bence bu liste çok kısıt ve ezbere olmuş. Eski sunuculardan gelenlerin birinciliği kazanacağı aşikar ama geldikleri yerlerdeki gibi listeyi kapatamayacakları da aşikar. Demeter ve sonrasındaki sunucularda bulunup her dönem düzenli korsan yapmış onlarca ekipte bu sunucuda hepsi bir şekilde bu etkinlikten nasibini alacaktır.
bazi ittifaklar boş server korsancısı denge gibi. Aktif bir serverda korsan yapabileceklerini sanmiyorum.![]()
Cx te
Siz hangi ittifaktasınız
Oyuncu isminiz ne?
o hangi ittifak.
bazi ittifaklar boş server korsancısı denge gibi. Aktif bir serverda korsan yapabileceklerini sanmiyorum.
Fazla iddialı bir yazı seninkisi biraz da boş yapmışsın sanki. Sunucular boş kaldıysa rekabet edecek ekipler mağlup olunca bıraktığı için boş kaldı. Sanki diğer ekipler dolu sunucudan gelmiş gibi yazıyorsun. Tarla olmuş sunuculardan geliyor herkes burada belki bir umut rekabeti tadarlar
Dediğim gibi listen çok dar buradaki ekiplerin bir çoğunun korsan yaptığına şahit olmuş bir oyuncu olarak yazıyorum hafife almaya gelmez. Listeyi belirleyen en büyük kriter mürettebat değil general olacak yeter ki rakibinin üstüne saldıracak vakti ve birikimi bulsunlar ![]()
Siz hangi ittifaktasınız
Oyuncu isminiz Ne
sizi psi de cok güzel gördük. Yiğit ittifağı vasatın altında bir ittifaktır. Yagma atmaktan kolum yorulmuştu artık baktım cok yoruluyorum adayı terk ediyordum. Bizim heraya gideceğimizi öğrenip eannese kaçtıniz sizi daha anlatmaya gerek yok.
bazi ittifaklar boş server korsancısı denge gibi. Aktif bir serverda korsan yapabileceklerini sanmiyorum.
aynı post içinde önce diğer ittifakların şansını bile görmüyorum diyip ardından da denge gibi ittifaklar falan gibi benzetmeler zaten seni çok üzdüğümüzü gösteriyor. dahil olmadığımız konularda bile sürekli adımızı geçiriyorsun
korsan kasmıyoruz kasarsak zaten sağır sultan da duyar bu nedenle boş yere bilip bilmeden konuşmamak lazım, canımızın sıkıldığını falan düşünüyorsan eğer yanılıyorsun biz gülüp eğleniyoruz senin yaptıklarını gördükçe aynı şekilde devam et ![]()
aynı post içinde önce diğer ittifakların şansını bile görmüyorum diyip ardından da denge gibi ittifaklar falan gibi benzetmeler zaten seni çok üzdüğümüzü gösteriyor. dahil olmadığımız konularda bile sürekli adımızı geçiriyorsun
korsan kasmıyoruz kasarsak zaten sağır sultan da duyar bu nedenle boş yere bilip bilmeden konuşmamak lazım, canımızın sıkıldığını falan düşünüyorsan eğer yanılıyorsun biz gülüp eğleniyoruz senin yaptıklarını gördükçe aynı şekilde devam et
Korsan kasmiyorlarmiş şuna beceremedik bu serverda demiyorda. Ayrica kasan üyelerin var. Arasda 50k mür. Yorgunda 35k mür. Slayerde 25k mür var nomercide 50k mür bu mu kasmamis haliniz yalanci. Bütün üyelerine mür yaptiriyorsun neden acaba
son dakika multilerden alip siralama yapacaksiniz degil mi ![]()
bu denge çok yalanci ya. Korsan yapmiyoruz ayagina mür yapiyor. Kimse gelip gitmesinde korsana girek diye düsünüyorlar ![]()
korsan kasmıyoruz kasarsak zaten sağır sultan da duyar bu nedenle boş yere bilip bilmeden konuşmamak lazım, canımızın sıkıldığını falan düşünüyorsan eğer yanılıyorsun biz gülüp eğleniyoruz senin yaptıklarını gördükçe aynı şekilde devam et
Güzel cevap.:) Writtten by Shed
Korsan kasmiyorlarmiş şuna beceremedik bu serverda demiyorda. Ayrica kasan üyelerin var. Arasda 50k mür. Yorgunda 35k mür. Slayerde 25k mür var nomercide 50k mür bu mu kasmamis haliniz yalanci. Bütün üyelerine mür yaptiriyorsun neden acaba
son dakika multilerden alip siralama yapacaksiniz degil mi
Potansiyel bir provakatörsün her yere yazıyorsun durmadan ve bilip bilmeden..
Potansiyel bir provakatörsün her yere yazıyorsun durmadan ve bilip bilmeden..
Aha bizim thor yamağıda geldi ![]()
Artist Thor ile ne alakası var onu nereden cıkardın...? yamak falan hayırdır. önce bir uslubunu takınma dilerim.Heralde thor dene arkadaş canını cok yaktı senin her kim ise. tozutmuşsun sen. bence biraz tedavi görmen gerekir diye düşünüyorum.
Artist Thor ile ne alakası var onu nereden cıkardın...? yamak falan hayırdır. önce bir uslubunu takınma dilerim.Heralde thor dene arkadaş canını cok yaktı senin her kim ise. tozutmuşsun sen. bence biraz tedavi görmen gerekir diye düşünüyorum.
Yamak yillardir thor gölgesinde onlara su taşımadin mi ![]()
Yamak yillardir thor gölgesinde onlara su taşımadin mi
Puahaha 😬