TEŞKİLAT ( JİTEM) Savaş ve Yağma Raporları

• Biz casus bile atamıyoruz, çok korkuyoruz :)

Birçok kez ölür korkaklar, ölmeden önce..

LuciusVorenus

i5xpojz.jpg

• Tir tir titriyoruz yağma atmayı bırak 1 gemi bile gönderemiyoruz :)

LuciusVorenus

i5xpojz.jpg

• Kadim Akdeniz'in her biri, birer yıldız gibi nakış nakış işlenmiş adalarında Yüce Athena'nın korumasında, Haylaz Hermes'in dostluğunda yaşayan bir Tirancık varmış. Odyesseus'un bile imrenerek baktığı hatta ona nazire edercesine Truva Savaşı'nda yiğitlikler gösterip Athenam, O'na değil bana göz kulak ol dercesine kan akıttığını o devrin vakanivüsleri yazmıştı. Ta ki bu Tirancık etrafına kendince yargı dağıtmaya başlayana dek.. Dağıtmayın arkadaşlar toplaması zaman alıyor :)

Ve dağıtılan yargıların toplanması başladı..

LuciusVorenus

i5xpojz.jpg

• Ve Tirancık arkadaşın o güzelim adasını ateş alıyor, şehirler bir baca gibi tütüyordu..

LuciusVorenus

i5xpojz.jpg

• Tiranlık yapacaksanız lütfen altını doldurunuz..

LuciusVorenus

i5xpojz.jpg

• Ve son yağmalarda atılır, dibi sıyrılır. Yüce Athena artık yeni gözdesi olarak tekrar Odysseus'u seçmiş ve Truva'da ona zaferler tattırmıştır. Hermes kim bilir şimdi hangi faniyle oynaşıyordur..

LuciusVorenus

i5xpojz.jpg

• Ama Tirancık arkadaşın milyonlarca madeni yağmalanmıştı, şehirlerdeki nüfus askere yazılanlardan madenlere işçi yetişmiyordu artık. Ekonomi durmuş, halk "İstemezuk" diye celali olmaya, dağlara, tepelere vuslat olmaya başlamıştı..

LuciusVorenus

i5xpojz.jpg

• evet cok uzun bir zaman sonra stres attığımız hemde halen atacağımız bir savaş oldu ve olmayada devam ediyor...

öncelikle hera serverına renk kattıkları için rise ittifağını tebrik ederim. ittifak açıklamasında yazan Hera'nın Namağlup İttifağı açıklamasını kaldırmaları gerek artık.

her zaman önce diyaloğu seçeriz fakat durduk yerde saldırılara sert cevap verdiğimizi çoğu ittifak bilir. kendileri üyemizin limanını almış ve üzgün bir şekilde uyarmamıza rağmen savaş istediğini belirtmiştir. bizde kendilerine savaşın nasıl oynanması gerektiğini öğrettik fakat arkadaşlar. anlamışa benzemiyorlar :)

arkadaşların amacı savaşmak değil, tek cepheye yığılmaları ayrıca hiçbir şekilde ışın attığımız şehirlere saldıramıcak kadar korkuyorlar :) sadece savunma :), gp basıp attıkları top tüfek mızrakçı kestirdikleri savaşı savaş zannettikleri, cephe çoğaltıldığında ne yapacaklarını bilmeyen bir ittifak. gp deposundan gp çektik diye kazandığını düşüyorlar :) 3 cepheden fazla cepheye dayanamayıp bir kere şehirlerimize saldırı cesareti dahi bulamadılar.

bir psikolog olarak, kendileri bu hayal dünyasından şiddetle çıkmalarını tavsiye ediyorum.

arkadaşlar tüfekçi topçu kesitrmeye bayılıyorlar.

59.42 de başlayan büyük savaşlar ve o savaşı çevreleyen kücük raporları siz değerli forum halkına sunmaktan büyük şeref duyarız :)

rise ittifağı bütün kara savaşını kaybetmiştir.

tabi her zamanki gibi uyuyan rakiplerimizi uyandığında şokla karşılaştığı bir durum oldu :) 200 füzesi çöp :)

1.png

IMG_6916.jpg

1372207a-a797-41b5-8d71-be9ba46b4884.JPG

rise.png

Ana_Savas_2.png

Ana_Savas_01.png

Ana_savas_3.png

Ana_savas_1.png

arkadaşların tek cephede bizi oyalaması ve fazla cephe açmamasından ötürü merkez adalarına bir kaç arkadaşımız ziyaret etti belki karşılık gelir diye fakat. tek bir saldırı dahi gelmiyor yine aynı mantık sadece ana cepheyi tutma fazla kesilme ve amaçsız bir savunma stratejisi. e bizede her cephede kesim farkı yemelerinin zevkini alıyoruz :)

Ada_2.jpg

Ada_3.png

ada1.png

ana adalarında alınan raporlar ve üyelerinin tatile kaçışları :

1.png

10.png

12.png

sdasad.png

sdasda.png

y3.png

rise_3.png

">

• öncelikle selamın aleyküm

başta tebrik ederim

87 VS 38

18m gp VS 1m gp

ile iyi bir savaş oldu bence. savaş nasıl başladı nasıl anlaşıp neler konuşuldu vs vs bi bilgim yok o konuda.

her ne kadar anlamsız şekil de uzak şehirlerime yağma alsam da neticede aksiyon oldu hera serveri için.

Bizimkilere de söylemiştim sayı ve gp avantajı onlardan yana, ne konuştunuz bilmiyorum ama ben varım demiştim.

notos serverin de farm takılıyorken hera da yıllar sonra ittifak savaşına girmem güzel oldu.

Tatsızlıklar oldu savaş devam ederken yağma almam filan ama neticede bu bir oyun çokta abartmıyorum.

Aradaki dostluk bozulmadıktan sonra sorun yok daha çok ittifak savaşı yaparız :) Şuan bizim babalar dur diyene kadar devam ediyoruz savaşa

savaşa katılan herkesi tebrik ediyorum. İyi bi ekşın oldu

herkese iyi oyunlar

• Öncelikle ittifakımda emeği geçen bütün arkadaşlarımı tebrik ederim, hepsinin ellerine sağlık. Arif arkadaşım yukarıdaki istatiği vermen için bizim size ilk saldıran olmamız gerekmiyor mu? Durup dururken gelip, biz size mi saldırdık ? Her neyse seni de anlıyorum, ama diğer dostluk konusunda yazdıklarına katılmakla birlikte bu olgunluğu taşıyan ne yazık ki çok az oyuncu bulunuyor. Selamlar..

LuciusVorenus

i5xpojz.jpg

• dediğim gibi detaylara vakıf değilim nasıl başladığı konusunda.

bunun bir oyun olduğunu unutmamak gerek tabiki :)

iyi oyunlar

• Herkese Merhabalar savaş bir şekilde başladı gelin savaşalım dendi geldik savaşmaya başladık sadrazam üyenizle konuştuk daha başlarken depo açtınız tamam açmayın artık üretimle devam edelim tamam ışın attırmıyorum üretimle devam ederiz dendi aradan bir kaç saat geçmeden uzaktan gemi atıp ışık yakıldı savaş bitmedi bu sefer depo açtınız gene savaş bitmedi üstüne uzaktan üretim yaptığımız şehirlerin yanına bir depo daha açıp şehirleri kapattınız gene bitmedi yağma attınız gene bitmedi şimdi bide işgal atıp Çocuksu mesajlar atıp alay etmeye çalıştınız biz 10 kişi sizle hala savaşıyoruz yapılan tüm saygısızlıklarınıza konuştuklarımızı tek kelime etmeden yıkmanıza rahmen bu savaşı kimin kazandığı belli depomuz var neden deposuz savaşalım denicek kadar küçük düştünüz tüm serverda hala rise yenilgisiz devam ediyor bizler sözünün eri insanlarız psikolog olarak önce senin bi tedavi olmanı tavsiye ederim çünkü yazdıkların malesef şizofreni belirtisi

sözünde durmayan insanlar her zaman küçük düşmeye mahkumdur .

• arif reise olgunluğundan dolayı tebrik ederim.

erdal senin nickinin dahi ne olduğunu bilmiyorum ben asla kimseye deposuz savaşalım demedim.

ilbey depodan gp çekebiliriz arkadaş çekmek istiyor gibi bir msj attı. bende istediğinizi yapabilirsiniz ben depodan gp çekmeyin diye bir söz vermedim ayrıca niye gp çekilmicek onuda anlamadım

anlaşmalı savaşmı yapıyoruz sözmü verdim ben ? söz verdiğim bir yer varsa gösterin bana

valla önce kendi arkadaşlarınıza bakın tek cepheye düşürerek 1 ay daha burdayız diye agorada dalga geçmeden önce düşünecektiniz.

size dosthane teklif sundum ilbeye kendisi reddetti ardından dalga geçti arkadaşlarınız bunun karşılığınıda ana şehirlerinizle ödediniz.

daha fazla raporları gölgelemeyin varsa sorununuz yazın oyundan konuşalım insan yemiyoruz.

">