Sziasztok!
Emlékszik még valaki, hogy miként lehet képet feltenni a külső szövetségi oldalra, és azt melyik tisztséggel lehet megtenni?
A segítséget előre is köszönöm!
Sziasztok!
Emlékszik még valaki, hogy miként lehet képet feltenni a külső szövetségi oldalra, és azt melyik tisztséggel lehet megtenni?
A segítséget előre is köszönöm!
Poszt a diplomata.
Nagykövetségen belül külső szövetségi oldal szerkesztése.
Töltsd fel a képet egy képmegosztó oldalra. (pl. kepkuldes.com)
A kép ne legyen szélesebb, mint 670 pixel, különben kilóg.
A hossza mindegy, mert görgeted úgy is.
A feltöltés után találsz beillesztő linkeket.
Van egy ilyen:
Azt a linket illeszd be a szövi oldalra.
És máris...
Tadaaaaam!
És ha igényes vérprofi akarsz lenni, akkor középre is illeszted az oldalon a képet a <center>..........................................</center parancsot használva.
Jó próbálkozást.
Nagyon köszönöm!
Azt tudja-e valaki, hogy a külső oldalon a bal oldali kis ablakba hogyan lehet szerkeszteni és bármit kiírni?
Pl. a szabad múzeumi férőhelyek számát úgy, hogy az ott kiírt tag neve kattintható legyen? Több szövetségnél látok ilyet, de nem találom ezt a lehetőséget a diplomata poszt funkcióiban.
Azt tudja-e valaki, hogy a külső oldalon a bal oldali kis ablakba hogyan lehet szerkeszteni és bármit kiírni?
Pl. a szabad múzeumi férőhelyek számát úgy, hogy az ott kiírt tag neve kattintható legyen? Több szövetségnél látok ilyet, de nem találom ezt a lehetőséget a diplomata poszt funkcióiban.
Szia! Azt lehet, hogy a titkár tudja szerkeszteni. De nem tuti.
Szia! Azt lehet, hogy a titkár tudja szerkeszteni. De nem tuti.
A külső oldalt a dipi tudja szerkeszteni.
De a feltett kérdésre én sem tudom a választ, nem csináltam még ilyet.
Tudtommal "hivatalosan" nem lehet megoldani. Valami trükk, vagy script kell hozzá.
Akkor már értem, hogy miért nem találom. Ezek szerint ki kell derítenem azoktól, a szövetségektől, ahol szerkesztve van ez a felület.
<li><a href="http://s14-hu.ikariam.gameforge.com/index.php?view=sendIKMessage&receiverId=118970">IDE KELL BEÍRNI A NEVET</a></li>
Ez az első egy aktív link , Tehát ez azt jelenti hogy ha ráklikkelsz a névre felugrik a játékosnak írt levélküldés lehetősége . Az a szám szerintem az én postafiókom , akinek van kultija annak a postafiókja számát kell beírni . Már ezer éve nem csináltam de godolom vesszővel elválasztva vagy új sort kezdve minden tagot külön iktatni kell . A postafiók számát ha jól emlékszem úgy tudod megnézni hogy mintha üzenetet írnál a tagodnak , megnyitod és fent a webnél látod a fiók számát ...
</ul><br><div align="center"><i>Klikkelj a névre!<br></br>EGYÉB KÖZLEMÉNY</i></div><br></div><div
class="footer"></div></div></div><br>
Ez a második link az egyéb közlemény a kis ablakba ...
Remélem tudtam segíteni , bár mindenesetre lehet hogy kell inprovizálni is , mert már régen csináltam .
De még működik az biztos !
Jah és a DIPLOMATA tudja a külső szövetségi oldal szerkesztésében ( ahova a szövetség külső oldala és képe megy , oda egy v két sor kihagyással mehet ez a két sor . Ha nem akarod túl lihegni aktív linkkel , akkor csak a második sor EGYÉB KÖZLEMÉNY-hez mehetnek a nevek , bár ez így nem tudom hogy mutat a kis ablakban ... ? Ha valami nem megy vagy elrontod , kezd el újra a kiindúló linkkel ... Tehát inprovizálni
Még valami , az s14 várhatóan a szerver száma , talán azt is módosítani kell majd az első aktív linknél ...
Estleg ha van még kérdés talán tudok segíteni , illetve remélem ez még engedélyezett vagy mi ?
Még valami nem jó de dolgozom rajta , vagyis a gammán még mindig működik . Bocsi csak nem tudom szerkeszteni már az előző posztomat .
Tehát vacakolok vele egy kicsit , hogy kell átvinni másik szerverre ? Később jelentkezem ...
Megkövetem magam , rájöttem hogy az első posztom nem fedi a valóságot ! Eddig ezen dolgoztam de mostmár működik a parancssor !
Remélem nem kapok ezért tiltást vagy ejnye-bejnyét , csak segíteni akarok nektek ...
Tehát : A DIPLOMATA tudja a külső szövetségi oldalon szerkeszteni . Az első paracssor készit egy extra kis ablakot a Diplomáciai opciók alá ,
abba fognak belekerülni a kulúrok !
<div style="margin-left:-272px;margin-top:0px;width:100px;height:10px;"><br>
<div class="dynamic"><br><h3 class="header" style="margin-top:-15px;">Kultúrjaink</h3><br><br><div class="content" style="margin-left:-
5px;"<br><ul class="links" style="margin-left:50px;"><li></li>
A második parancssor , ez kerül be a bal oldali kis ablakba , név és mennyi kulti kell neki ? Ez egy aktív link ,
Aki ráklikkel a névre egyenesen direkbe tud írni a tagnak , autómatikasan felugró üzenetben . Minden tagnak új parancssort kell kezdeni ,
a postafiókot és a nevet kell módosítani meg hogy mennyi darab kulti ?
A postafiók számát a nagykövetség - taglista - a tag neve sorja végén lévő papírusra kell helyezni a kurzort ,
nem kell klikkelni ! és ekkor a bal alsó sarokban felugrik egy szürke csíkban egy üzenet , abban van egy várhatóan egy 6 jegyű szám ,
az a posta fiókja száma . Az S1 az Alpha szerver tehát ha valaki másik szerveren szerkeszt annak a szervernek kell a száma ...
<li><a href="https://s1-hu.ikariam.gameforge.com/?view=sendIKMessage&receiverId=374275">MR SNIPER: 6db</a></li>
Ez egy útmutató parancssor ...
</ul><br><div align="center"><i>Klikkelj a névre!<br></br>Frissítve:December 12.</i></div><br></div><div
class="footer"></div></div></div><br>
Ez egy teljesen működő parancssor , most szerkesztettem és ki is próbáltam
Remélem nem kapok ki érte , csak segíteni akarok a kultisoknak , mert nálunk is még sok kulti hiányzik !
További kellemes napot mindenkinek !
A gamma az a 3-as szerver, azaz nála így kezdődik:
s3-hu.ika... nem folytatom, innen egyezik.
Így gondolom, a béta az a 2-es, így ott, az s után egy kettes kell.
Én nem vagyok diplomata, de ezeket én is látom, a böngészőm nem rejti el.
Igen. s1,s2,stb. a szerver száma. Utóbbit láthatjátok a csapat felépítése részben, melyik szerver hányas számot kapott.
Alapvetően:
s1 - Alpha
s2 - Beta
s3 - Gamma
s203 - Ares03 (war)
s39 - Pan