Hójók sebessége

• Üdv mindenki!

Kérdésem van. A leírás szerint a kereskedelmi és hadi hajók sebessége, vagyis a szállítási vagy utazási idő függ a tengeri térkép achivum szintjétől.
    Nos ezt egy kicsi nem értem. Az épület szintek emelésénél nem látok különbséget. Nekem az épület szintekhez képest drasztikus szállítási idő csökkenést kellene látnom,

de csak néhány másodpercet látok. Akkor hogy is van ez?

• Szia!

Azt hiszem, ez távolság függő. Minél messzebb szállítasz, annál inkább érvényesül. Két szomszédos sziget között pl. nincs is különbség.

• Üdv mindenki!

Kérdésem van. A leírás szerint a kereskedelmi és hadi hajók sebessége, vagyis a szállítási vagy utazási idő függ a tengeri térkép achivum szintjétől.
    Nos ezt egy kicsi nem értem. Az épület szintek emelésénél nem látok különbséget. Nekem az épület szintekhez képest drasztikus szállítási idő csökkenést kellene látnom,

de csak néhány másodpercet látok. Akkor hogy is van ez?

Katt az épületre, és ott bent láthatod, hogy 5-20-50 szigetnyi távolságra mennyivel csökken az idő.

Tudod azt is állítani, hogy melyik hajótípusra mutassa az időt, és a megtakarított időt.

Pl. 40-es szinten már a teherhajó is 18 perccel hamarabb ér 5 sziget távolságra is...

c5f3adf8907a18e5061ff377eca460f6.jpg

>

• Igen, látok mindent csak az idő intervallum nem ennyi amennyinek lenni kellene.

Vagy a matematikai tudományom hiányos. Városonként van néhány szint és akkor mennyi is az annyi?

Nézzetek már utána.

• Írom

5 Szigetek
    1h 23m 45s ( -23s / -16m 16s )

Ez egy 34-es szint.

A másik város Pl.:

5 Szigetek
    1h 21m 33s ( -0s / -18m 28s )

Ez egy 40-es szint

Összesen van 12 városom. Mikor egy városban volt

tengeri térkép achivum akkor jól működött és számolhattam az időt.

Most majdnem minden városomban van elég magas szint és és nem látok különbséget.

• Ott a különbség.

34-es szint -16m16s

40-es szint -18m28s

Tehát a 6plusz szint hoz 2 percet.

De nem is 5 szigetre lényeges a használata, hanem 20+ szigetnyire.

És ha mellé a delfin is megy, rögtön dupla a különbség is. ;-)

Az első - szám azt jelzi, hogy az épület következő szintjével mennyivel tudod még gyorsabbá tenni az utazást. 40-es szinten azért -0, mert az már a legmagasabb szint.

Én látom a különbséget és nem látok hibát.

>

• Aha. Értem hol a gond.

Minden épület csak arra a városra hat, ahol van. Nem összegződnek.

Szóval két városban ami egymás mellett van, nem is igen éri meg felhúzni. Szerintem. Persze mindenki másképp csinálja. ;-)

>

• Szia!

Ismét felmerült egy kérdés vagy talán hiba. A világok ünnepe és bónuszok tartalmazza a +2% sebesség a kereskedőhajóknak.

Meglátásom szerint a jelzett idő jó, de ha csak a szomszédos szigetet veszem az érkezési idő már 0 de a hajók még a valóságban nincsenek a kikötőben.

Eltelik, nem mértem pontosan de kb 1 perc lehet mire a hajók megjelennek. Tehát úgy látom, hogy a 2% csak az órára van hatással és a többi minden a régi.