Adonis Serveri Hakkında

• Merhaba Arkadaşlar

Adonis serveri hakkında bir kaç birşey dile getirmek istiyorum

Sunucu açılalı daha 3 ay olmadı ve yönetim ekibi bu serveride birleştirecek ve bu biraz saçma adil değil hem birlik olup yönetim grubuna ya ticket atmamız lazım veyahut bu forum da herkes dile getirmesi lazım aksi taktirde 3 aylık server oyuncusu 10 yıllık bir sunucuya transfer olucak haksız rekabet var adonisteki oyuncular nereye gitse adil değil deltasından alphasına bence mantıksız geliyor çünkü adonis serverinde ilk 50 ye bakarsanız anlaşılıcak bir durum var

:closedthread:

• Dolandırıldık dostum kabul et hesaplar emekler çöp.İsteselerdi adil bir çözüm bulabilirlerdi.Bu şekilde olmak zorunda tarzı bir yaklaşımları var ancak böyle bir durum yok.İsteseler gruplandırabilirlerdi.0-5 milyon bir servera 5-10 milyon bir servera 10-20 milyon bir servera gibi ancak yapmazlar.Çünkü yeni serverda sen tekrardan hesap aç para kazandır diye.Bu resmen dolandırıcılıktır.Oyun da burada bitmiştir.Zaten pandemi var diye geri geldik bir daha da gelmeyiz.

• Kimimiz emeğini, kimimiz maddiyatını verdi,

kaybettiğimiz tek şey sadece verilen emekler veyahut paralar değil,

asıl kaybettiğimiz şey verdiğimiz değerdir.

• Bunun ile ilgili bir düzeltme yapacaklar bence. Mecburlar hatta yapmakta.

Mecbur değiller hatta eleştirenleri diğer başlıkta ceza alacaklarına dair tehdit ettiler.Biz ne dersek o mantığında ilerliyor oyun.yeni açılmış serverların neden kapatıldığına dair açıklama yapmıyorlar çünkü yapma gereği duymuyorlar.Acheron açılalı 1 yıl 2 ay olmuş.Biz neden 1 yıl 2 aylık serverda oynadık para harcadık? cevap yok.Çünkü senin önemin yok oyun için.Müşteri memnuniyeti diye bir şey var ama kimsenin haberi yok bundan.Maşallah forumdaki diğer oyuncu arkadaşlarda her şeyi kabullenmiş kimse gıkını çıkaramıyor.Başa gelen çekilir modunda çoğu.Biri hatta herkesi memnun edemezsin tarzı bir şey de yazdı.Gameforge'un güvenilirliği sorgulanacak tabi bu durumda.Çünkü bütün serverdaki oyuncuları memnun etmekle mükellef değiller tabi ancak bütün bir server oyuncularının memnun olmaması ciddi bir sorundur ve şirket de bundan sorumludur.Sonuçta devlet kurumu değil burası.Bunu bu forumda sorgulamamız gayet normal ancak sorgulayan arkadaşlar tehdit ediliyor.Ha bir de şey demeleri var.Biz temsilciyiz burada game force karar veriyor.Game forge karar verebilir tabi ancak game force temsilcileri olarak burada bulundukları için suçlanmalarının gayet doğal olduğunun farkında değiller.Ya da farkındalar ve herkes bunu çok güzel yutuyor.

Edited 3 times, last by felix18 ().

• Adonis serverinde ilk aydan yarım milyon puana yükselen oyuncular vardı.

Para ve emek harcamışlar.

3 Ay oldu olmadı şuan birleşme adı altında 50m puandaki oyuncuyla aynı yerde oynamak zorunda bırakılacaklar.

Mantık bunun neresinde?

FastFooD PannaCotta

• şöyle söylüyeyim adalet yok onu bilin he olmasını istiyorsak kökten herşeyi kaldırılması lazım sadece emekle oynanan bir oyun olması lazım adam para basıyor bu da adalet değil eşitlik sağlandığında adalet sağlanır

• bu oyunda mantik ararsan bastan kaybedersin ^^

hem 50 milyonluk oyuncularin serverinda yüzlerce bahsettigin tarzda hesaplar var onlarin ki can degil mi. Hep kendini düşünüyon ^^

Multicileri deşifre ediyoruzd2ajrjc.jpg

• şöyle söylüyeyim adalet yok onu bilin he olmasını istiyorsak kökten herşeyi kaldırılması lazım sadece emekle oynanan bir oyun olması lazım adam para basıyor bu da adalet değil eşitlik sağlandığında adalet sağlanır

Son 3 aylık veya 1 senelik serverlardaki oyuncuların bu kadar para harcadıktan sonra çok büyük bir kısmının oyunu bırakmasına sebep olacak ve bir kısmının bir sonraki serverda yeni hesap açması ve tekrardan aynı paraları harcamak zorunda bırakılmasına sebep olacak bir uygulama adaletsizlik değil başka bir şey oluyor o kelimeyi kullanamıyorum maalesef çünkü mod arkadaşlar eleştiri kaldıramıyormuş.Sunucu birleşme başlığında tehditvari bir beyanla bunu açıkça belirttiler.

Forumdaki arkadaşlarda şunun farkına varsa iyi olur artık biz burada müşteriyiz.Bu yapılan şeye bu kadar sessiz kalınması açıkçası bana garip geliyor.Burada biz para harcadık.Ürün satın aldık.Bu herhangi bir hesap banlama olayı sonrasında verilmiş adaletsiz bir karar değil.Konunun adaletle ilgisi yok.

Son 3 aylık veya 1 senelik serverlardaki oyuncuların bu kadar para harcadıktan sonra çok büyük bir kısmının oyunu bırakmasına sebep olacak ve bir kısmının bir sonraki serverda yeni hesap açması ve tekrardan aynı paraları harcamak zorunda bırakılmasına sebep olacak bir uygulama adaletsizlik değil başka bir şey oluyor o kelimeyi kullanamıyorum maalesef çünkü mod arkadaşlar eleştiri kaldıramıyormuş.Sunucu birleşme başlığında tehditvari bir beyanla bunu açıkça belirttiler.

Forumdaki arkadaşlarda şunun farkına varsa iyi olur artık biz burada müşteriyiz.Bu yapılan şeye bu kadar sessiz kalınması açıkçası bana garip geliyor.Burada biz para harcadık.Ürün satın aldık.Bu herhangi bir hesap banlama olayı sonrasında verilmiş adaletsiz bir karar değil.Konunun adaletle ilgisi yok.

yok herkes adil değil dediği için söylüyorum adaletle alakalı değil mevzu bende onu anlatmaya çalışıyom

• <X