תמונת מצב שרתים אלפא+בטא לקראת המיזוג

• שלום לכולם,

בהמשך לפוסט של RealSparta,

אשמח אם אנשים שמשחקים באלפא ובטא יוכלו להעלות קצת נתונים על השרתים,

כדי שלשחקנים אחרים יהיה יותר קל להחליט לאיזה שרת לעבור.

מידע שיכול לעזור:

מצב ניקוד כללי בשרת - כמה מעל מליון נקודות? כמה מעל 10 מליון? איך נראה טופ 50?

כמה שחקנים יש בשרת היום?

מצב הבריתות - כמה בריתות דומיננטיות יש בשרת? איזה מלחמות פעילות יש בשרת?

כפולי גנרלים- זו תופעה שיש ב2 השרתים?

ובכלל כל דבר שאתם רוצים לשתף על מצב השרתים

תודה לעוזרים :)

• טופ 50 בבטא זה מעל 30 מיליון ניקוד כללי, ויש כמעט 300 שחקנים עם מעל 10 מיליון כללי

ויש עכשיו בערך 6 שחקנים בטופ 50 גנרלים שהם לא במצב חופשה

• טופ 50 בבטא זה מעל 30 מיליון ניקוד כללי, ויש כמעט 300 שחקנים עם מעל 10 מיליון כללי

תודה! מצחיק לחשוב שכל (!) השחקנים מהשרתים שנפתחו בשנה האחרונה יגיעו רחוק מתחת לטופ 300 בשרת בטא.

מישהו יכול לכתוב מה המצב באלפא?

• אתה מוזמן להגיע לבטא אני אעזור לך במה שאוכל

אני לא משחק באלפה אז אני לא יכול להגיד לך מה הולך שם, אבל אני בטוח שבטא הרבה יותר חיי ומהנה

לפי מה שראיתי מאלפה זה כל הבריתות בפדרציה וזה נראה ממש משעמם. בטא חופשי

• אלפא שרת שקט יחסית כרגע למרות שכל השרת בהיכון למלחמת בטא לעבור לאלפא ואז יכול להיות ממש ממש מעניין

הטופ לא קטן אני חושב שיש 200+ מעל 10מיליון גנרלים הרבה מחסנים ובסך הכל מקום שתוכל להתקדם יופי יופי בשרת

• אני אשמח גם לשמוע עוד על עניין השרתים לדוגמא בשרת בטא מי מול מי? למה התחילה המלחמה? כמה שחקנים יש בכל צד(פעילים או לא מה שאתם יודעים), כמה גנרלים בבנקים יש שם אני יודע ששתי הבריתות שביום נלחמות האם גם בריתות יותר קטנות משתתפות או שזה רק השתיים הגדולות? איך הולך שם בפיראטים מי מוביל רוב הזמן .

לגבי אלפא לדעת מי החברה אני יודע שלרוב מי שבאלפא.גם בבטא יכול להיות שזה אותם חברה שבאחת הבריתות באלפא אשמח לדעת איזה צד הם כעיקרון איפה הם תומכים לפי מה ששמעתי הם פדרציה דיי בלתי מנוצחת שם ולדעתי האיחוד כרגע לא ישנה את זה כי רק שרתים כמו בטא או זטא מסוגלים בגודלם להלחם בהם ורוב השחקנים הגדולים בזטא הולכים לבטא. אבל עדיין איך הם מתייחסים לשחקנים אחרים בשרת מה הולך בפיראטים דברים כאלה. אשמח שמי שעונה יפרט כמה שיותר ועדיף אם הוא נמצא בשרת ופעיל בו ולא אחד שסתם שמע דברים או לא כזה יודע מה הולך בשרת.

תודה! מצחיק לחשוב שכל (!) השחקנים מהשרתים שנפתחו בשנה האחרונה יגיעו רחוק מתחת לטופ 300 בשרת בטא.

מישהו יכול לכתוב מה המצב באלפא?

מקום 300 זה פירגון מטורף לדעתי הם לא יהיו ב700 הראשונים

• אני אשמח גם לשמוע עוד על עניין השרתים לדוגמא בשרת בטא מי מול מי? למה התחילה המלחמה? כמה שחקנים יש בכל צד(פעילים או לא מה שאתם יודעים), כמה גנרלים בבנקים יש שם אני יודע ששתי הבריתות שביום נלחמות האם גם בריתות יותר קטנות משתתפות או שזה רק השתיים הגדולות? איך הולך שם בפיראטים מי מוביל רוב הזמן .

לגבי אלפא לדעת מי החברה אני יודע שלרוב מי שבאלפא.גם בבטא יכול להיות שזה אותם חברה שבאחת הבריתות באלפא אשמח לדעת איזה צד הם כעיקרון איפה הם תומכים לפי מה ששמעתי הם פדרציה דיי בלתי מנוצחת שם ולדעתי האיחוד כרגע לא ישנה את זה כי רק שרתים כמו בטא או זטא מסוגלים בגודלם להלחם בהם ורוב השחקנים הגדולים בזטא הולכים לבטא. אבל עדיין איך הם מתייחסים לשחקנים אחרים בשרת מה הולך בפיראטים דברים כאלה. אשמח שמי שעונה יפרט כמה שיותר ועדיף אם הוא נמצא בשרת ופעיל בו ולא אחד שסתם שמע דברים או לא כזה יודע מה הולך בשרת.

המלחמה התחילה כי רטף חשבו שזה רעיון טוב להכריז מלחמה על זה שרון בנה בשרת "שלהם" גנרלים להקפיץ לזטא ובסוף הם קיבלו את כל הלקרדה

המלחמה היא בין 2 הגדולות ו300 גם נלחמת לפעמים ביופיטר

בפיראטים רטף שולטים

המלחמה התחילה כי רטף חשבו שזה רעיון טוב להכריז מלחמה על זה שרון בנה בשרת "שלהם" גנרלים להקפיץ לזטא ובסוף הם קיבלו את כל הלקרדה

המלחמה היא בין 2 הגדולות ו300 גם נלחמת לפעמים ביופיטר

בפיראטים רטף שולטים

אותו דבר בדיוק קרה גם עם נמסיס

• לדוגמא אני מכיר את השם אריק בבטא הוא נמצא ברטף? ראיתי גם במקום אחר שאבשלום כאילו הפרה הסכם והיא טוענת שהברית השנייה הפרה הסכם אז כאילו היא ושמחה נגדם?

לגבי פיראטים למה הברית השנייה לא מנסה לנצח במיוחד שיש לכל צד הרבה כפולים?

• פיראטים זה טוב נטו לאגו

בגדול כבר שנים שהפרסים שווים לתחת ולא באמת מועילים למישהו

בשרת כזה העבודה על הפיראטים לא באמת משתלמת בשביל פרסים שהם כל כך בדיחה במיוחד כשהשחקנים כל כך גדולים וכמות כזאת של משאבים לא באמת מזיזה למישהו.

בנוגע לכל שאר זיוני השכל שקשורים למלחמה הזאת אני מעדיף לא לפרט למה הנושא כבר מאוס רצח

nqjyeln32jgz.png

• לדוגמא אני מכיר את השם אריק בבטא הוא נמצא ברטף? ראיתי גם במקום אחר שאבשלום כאילו הפרה הסכם והיא טוענת שהברית השנייה הפרה הסכם אז כאילו היא ושמחה נגדם?

לגבי פיראטים למה הברית השנייה לא מנסה לנצח במיוחד שיש לכל צד הרבה כפולים?

יש שם כלכך הרבה לשון הרע

עדיף לך להשאר הרחק מהמיטה החולה גם אם אתה מהצד של הרופא.