Teszt szerver

• Sziasztok!

Anno volt 1 db TESZT szerver, melyen a világ összes nemzetének érdeklődő játékosai kipróbálhatták az IKA újdonságait még az éles bevezetés előtt. Mint minden nemzetnek, a Magyaroknak is volt egy nemzeti szövetsége, ami sajnos szétbomlott, mert a GF szétdarabolta a teszt szervert több kisebb szerverre és minden nemzet minden szövetségének játékos állománya más-más szerverre került.

Itt keresem a teszt szerveres játékostársakat, ki hova került, alakult-e azóta HUN Szövetség?

Aki kíváncsi a Teszt szerverekre, az IKA leendő újításainak bevezetés előtti tesztelésére, itt megteheti:

https://lobby.ikariam.gameforge.com/en_US/

Testserver_en_599 187 napos szerver

Testserver_en_800 34 napos, új szerver (itt is vannak nagy accounttal rendelkező játékosok a fent leírt szétdarabolás miatt)

• Szia. Ne haragudj, de nem jó a link. ( Vagy mi kezdök nem tudjuk mit kell csinálni... ) Ez csak az Ikariam Amerikai föoldlára viszi a látogatót. Nincs olyan sehol, hogy "test server". Gondoltam szólok, hátha kijavítva a linket valaki, csatlakozna. Nem tudom, mi az a lobby, egszer kellett regisztrálni ... Aztán bármelyik szerverre kattintva azonnal játékba kerülünk véletlenül generált Görög névvel pl: Adonis - 1792 Stb. Remélem nem baj, hogy mégis megemlítettem.

813ceb65c996b6d5dda1f06a22b670da.jpg                                                                    

:saint: " Ballonos bombázók támadjatok ... a szőkék és a vörösek rövid távú taktikai és hosszú távú stratégiai előnyöket is élveznek." :evil:

• Szia.

Igen müködik, de csak a " testserver_800_en " választható a másik nem.

Jó éjt !

813ceb65c996b6d5dda1f06a22b670da.jpg                                                                    

:saint: " Ballonos bombázók támadjatok ... a szőkék és a vörösek rövid távú taktikai és hosszú távú stratégiai előnyöket is élveznek." :evil: