Noua fuziune a serverelor

 • Buna ziua


  O problema care trebuia luata in serios este problema inactivilor

  PARCA ERA UN SERVER DE INACTIVI SI tOTI MERGEAU ACOLO

  GRESIT....toti sunt pe insule inapoi si ocupa spatiile acolo unde trebuia sa ocupe un jucator activ

  de ce mai ocupa spatiile cand cei activi nu au locuri??

  Supunerea inamicului fără luptă este culmea măiestriei

 • Fratilor, toate ca toate, am inteles ca ati facut schimbari, si mai nustiu ce, dar unde este contul meu acum?! Ca nu mai pot sa il accesez de nici o culoare!

  Obisnuiam sa am username chocolata si server Sigma, deci unde e?

 • Fratilor, toate ca toate, am inteles ca ati facut schimbari, si mai nustiu ce, dar unde este contul meu acum?! Ca nu mai pot sa il accesez de nici o culoare!

  Obisnuiam sa am username chocolata si server Sigma, deci unde e?

  Exact aceeasi intrebare o am si eu :cursing: m-am trezit ca nu mai sunt locuri pe servere si nu am avut cum sa mut conturile si nici nu s-au mutat automat pe un server aleatoriu, cum au pretins ei ca se va intampla. Deci unde imi sunt conturile?? :thumbdown::thumbdown::thumbdown:

 • Ducesa, imi pare bine sa te revad!

  S-a intamplat un mare haos o data cu fuziunea asta si nu cred ca se vor mai rezolva lucrurile. Eu am din 11.12.2021 un tichet deschis ce nu are legatura cu fuziunea, a fost inchis fara solutie, l-am redeschis pe 19.12.2021 si apare inca in solutionare.


  Dupa incheierea fuziunii, toate insulele ce erau goale in jurul meu pe Beta s-au umplut cu inactivi.

  PNst for life

 • Ducesa, imi pare bine sa te revad!

  S-a intamplat un mare haos o data cu fuziunea asta si nu cred ca se vor mai rezolva lucrurile. Eu am din 11.12.2021 un tichet deschis ce nu are legatura cu fuziunea, a fost inchis fara solutie, l-am redeschis pe 19.12.2021 si apare inca in solutionare.


  Dupa incheierea fuziunii, toate insulele ce erau goale in jurul meu pe Beta s-au umplut cu inactivi.Pff

  Pff... nu ai cu cine, aparent.

  Mai aveam si fantana activata, ce sa mai zic?? Pe scurt, fac ceva pe serverele lor si jocul lor de kkt. Ca l-au stricat de tot. Sa le fie rusine :thumbdown::thumbdown::thumbdown:  [mod]***PanNtix: Avertisment - Flame[/mod]

 • nici un raspuns???

  ma asteptam macar la o remarca ceva...sa complteze cineva cu ceva..cateva cuvinte

  daca inactivii trebuiau sa mearga in serverul de inactivi..de ce sunt pe toate insulele??

  eu vroiam sa mut pe o insula mai multe orase dar acum e ocupat tot de inactivi..dar fix pe insula mea..sunt altele in jur goale ,

  nu..direct unde nu trebuia..

  Supunerea inamicului fără luptă este culmea măiestriei

 • Bine ca-mi dau mie "warning" dar nici un raspuns la probleme. :)) Dupa cum a zis o mare "personalitate" (Floricica dansatoarea): SA VA FIE RUSINEEEEE :)))

  Era ceva si ikariamul, acum multi ani, dar l-ati distrus:thumbdown:

 • Deci e incredibil cum e personalul din forumul asta. Au MARE, dar MARE grija sa nu rateze vreun avertisment de dat, dar solutionarea problemelor tinde spre 0. Imi vreau contul inapoi! Nu-mi pasa, eu am bagat ambrozie in joc, iar voi se pare ca sunteti inutili; asa ca draga staff, faceti-va utili si indrumati-ma sa-mi recuperez contul. Nu-mi pasa despre orgoliul vostru, si da, si eu fac ceva pe ea de fuziune, tot imi vreau contul, faceti-va treaba daca de asta sunteti aici. Serverul era SIGMA, nume: chocolata, adresa de mail: kostynel_bota@yahoo.com. contul era cel mai probabil in vacanta, daca nu cumva expirase perioada de vacanta. Astept raspuns.

 • Avertismentul nu se discuta pe forum, daca sunt nemultumiri in ceea ce priveste un avertisment, persoana in cauza se poate adresa unui membru staff cu grad superior pentru lamurirea aspectelor ce au condus la sanctionarea user-ului respectiv.


  Cat despre utilitate, mai mult decat a te indruma sa deschizi ticket si de a astepta sa se rezolve problema nu vad ce alta indrumare te-as putea da.


  Imi dau seama ca sunt nemultumuri, dar adoptand un limbaj neadecvat si insultand membrii din staff nu va rezolva problema ci doar va atrage sanctiuni.

 • Unde este serverul de inactivi??

  Inca odata revin pe subiectul asta

  Cand am intrat pe insule imediat dupa fuziune nu erau..apoi surpriza toata insula era ocupata , ""mai muta orase""

  si cand ma gandesc la momentul in care am revenit pe joc ca aveam orasele imprastiate si am bagat ambrozie si mi-am facut insula mea dar nu am putut ca sa ocupat repede cu inactivi aparuti din senin si au ocpat locurie...


  """DUPA FUZIUNE INACTIVII VOR MERGE PE SERVERUL GHOST..SERVER DE INACTIVI""


  HA

  Supunerea inamicului fără luptă este culmea măiestriei

 • Inactivii devin o problema tot mai serioasa, in acest moment apar pe harta inactivi tot la 24 de ore, nu ai loc sa pui mobila, de facut orase noi nu mai poate fi vorba, transferurile intre servere sunt blocate... Macar, daca e posibil, poate GF sa porneasca productia inactivilor? :))))) Macar sa mai jefuim si noi ceva daca altceva nu avem ce face pe server! In special pe vin si cristal.


  Fuziunea da rateuri... nu inteleg de ce nu au lasat-o asa cum este daca tot nu reusesc sa o rezolve... prima fuziune a functionat cu succes. Asta de acuma efectiv dezactiveaza serverele... Inteleg ca realitatea nu mai arata la fel si trecem prin momente ciudate si grele, dar nu cred ca era cazul sa fie la fel de ciudata si viata virtuala! • badidol
  Community Manager

  7 hours ago


  Dear players,


  today at ~10:30 CET we'll be performing an extraordinary maintenance.

  Along with some minor background changes this should also address the issue of inactive accounts not getting deleted in time as well as the issue of accounts not being merged properly (in somewhat rare, single cases cities were lost).


  Please excuse the short notice and any inconvenience, this may cause. Your Ikariam Team

 • hello,


  incerc sa intru cam dupa multa vreme ce-i drept...vad ca am cont transferat pe ceva server inactiv si ma pune sa aleg alta destinatie doar ca...nu se intampla nimic daca aleg :


  am incercat ambele variante...tot la fel ramane

  din cate vad locuri disponibile ar fi cu miile

  pe langa asta...din ce vad in faq ar trebui sa imi dea nr. de mutari gratuite egal cu nr. oraselor

  am 12 orase...dc imi apare 0 in imagine?

 • Salut


  Ti se spune ca nu poti fi trasnsferat pe Alpha deoarece contul ar intra in top 50.

  Deci va trebui sa alegi alt server. In legatura cu mutarile... Tu ai devenit inactiv, de ce ar trebui sa ti se dea mutari gratuite? :)

  Decizia de a-ti pastra locurile a fost in mana ta, tu ai decis daca existi sau nu pe harta respectiva.


  Singurul caz in care esti indreptatit sa primesti mutari este cum a fost situatia fuziunii.... nu a fost alegerea ta sa se realizeze o fuziune.

  Pe de alta parte, incearca doar sa mergi spre un server compatibil. Posibil sa primesti mutarile.

 • hmm...cam aiurea pusa conditia atunci

  "your account MAY not be"...eu din asta inteleg ca "ar putea sa nu fie in top 50" nu ca "nu se poate"

  trebuia sa fie "your account CAN NOT be top 50...etc"

  in fine...asta inseamna ca nu ma pot muta pe nici un server din moment ce aveam vreo 40-50 mil scor cand am iesit??


  acuma..excuse me, dar ce e mizeria asta??

  nu eu am inventat chestia asta :


  si mai departe nu am zis motivele pt care am devenit inactiv...posibil sa nu fi fost doar o decizie random...ci poate si alti factori externi -,-

  deci da, mi se pare perfect normal sa beneficez ca orice alt jucator, in special ca este ambrozie pe cont si se specifica ceva si despre asta

  si mai ales pt ca...asta ar fi principalul motiv sa ma intorc la joc. Se vor jucatori noi sau "reactivati" sau nu..?

  pe langa asta o fuziune afecteaza toate conturile indiferent de status, daca decizi sa revii la un moment dat, dc ai fi tratat diferit??

  de acord ca nu ma pune din start pe locurile pe care eram, dar asta nu e scuza sa nici nu imi dea de ales.


  ok, lasand astea...ce mai exact inseamna un server compatibil..?

  Edited 3 times, last by Splina ().

 • hmm...cam aiurea pusa conditia atunci

  "your account MAY not be"...eu din asta inteleg ca "ar putea sa nu fie in top 50" nu ca "nu se poate"

  Mai citeste odata textul. Spune SCORUL TAU NU POATE fii in top 50.

  Nu spune ca "ar putea"... spune may NOT be (deci NU poate fii!), nu "your acc" ci "score". Dar textul este destul de clar si in limba engleza. Scorul tau total nu se poate regasi in top 50. E o conditie dintotdeauna (incepand cu momentul in care conturile se puteau transfera pe alte servere cu ambrozie). Avand in vedere ca jocul transfera contul tau in "Purgatoriu" automat, mutarea pe serverul unde vrei sa joci din "Purgatoriu" va fi posibila fara costuri de ambrozie!


  A doua problema: Din nou, repet, doua chestiuni: una ca nu e tocmai neaparat normal sa primesti mutari gratuite ca faptul ca ai devenit inactiv este o situatie independenta de mecanismul jocului, o situatie creata exclusiv de tine (indiferent de motive), si a doua chestiune, repet, incearca sa ajungi pe un server, posibil sa primesti totusi mutarile. Dar tine cont de faptul ca atunci cand deveneai clasic inactiv si ajungeai in GHOST MODE, la revenirea pe server erai dat in "aproximativ" aceleasi coordonate daca erau libere si NICI ATUNCI nu primeai mutari gratuite! Prin urmare, daca vei primi mutarile, e un plus aceasta situatie de acum fata de aceeasi situatie in care te-ai fi regasit inainte de inventarea acestui server de inactivi (pe care unii din noi, jucatorii, il numim "Purgatoriu").


  Un server compatibil este acel server pe care il alegi si la care iti apare doar mesaj ca sunt locuri libere. Acel server pe care nu mai exista jucator cu acelasi nume, server unde nu vei ajunge in top 50 si, evident, server de razboi (fiind si aceasta incompatibil). Eu iti raspund ca un jucator care a experimentat inclusiv inactivitatea!


  EDIT: Poza pusa de tine este o poza de la intrebari si raspunsuri despre FUZIUNE. Adica de la momentul in care serverele au trecut prin a doua fuziune, "Noua fuziune a serverelor" dupa cum este numit si acest topic. Situatia ta, a unui cont care dispare de pe server fiind inactiv, NU este o situatie de "fuziune a serverelor" ci o situatie clasica de inactivitate. Repet, inainte de aceasta fuziune disparitia in ghost mode si reaparitia pe server NU iti aducea nicio mutare gratuita! Puteai sa ramai LEJEEER fara miracole pe server! Incearca mutarea pe un server conpatibil si bucuta-te de joc! IKARIAM (inca) ESTE MINUNAT!


  Spor!

 • ok..nu prea are rost sa dezbatem detaliile ca nu se schimba nici parerile nici situatia :)


  daca e sa ma intorc, vad ca pe RO ar fi doar 2 servere si ambele imi dau erori...

  singura varianta "compatibila" ar fi UK..dar asta inseamna sa schimb comunitatea...si nu prea ma incanta


  *o chestie totusi ce merita mentionata e ca DA, am pretentia la mutari :)

  o fi fost inactivitatea o parte din problema DAR fuziunea din cate se vede INCLUDE si conturile inactive

  inactivitatea e inclusa in fuziune, nu invers

  deci tot pe fuziune se pune problema...altfel nu as fi ajuns aici sa intreb dc ma pune sa transfer un cont. Era ca inainte, ma punea pe coordonate "apropiate" si done.

  Deocamdata imi cere sa aleg un server de destinatie...deci am fost afectat de fuziune fara sa aleg asta :) si mai imi si pune in fata faq si imagini cu mutari gratuite...deci DA, e ceva necesar pt intoarcere

 • Bun sunt doua situatii diferite. Ma refeream la un cont care devine inactiv acuma, de pe alpha si beta si vrea sa se intoarca.
  Daca esti inactiv inainte de fuziune, atunci da, evident ca vei primi mutarile....


  Dar daca intri in top 50...nu te va lasa sa te duci pe server.

  Aici intradevar e ciudat, pleci de pe Beta (de exemplu) fiind in top 50... si la intoarcere nu te mai poti intoace ca ai intra in top 50. Pentru acest lucru ar trebui sa existe ceva setare, daca erai deja in top 50 pe serverul de unde ai disparut, SA AI DREPTUL sa te intorci tot acolo!