Noua fuziune a serverelor

 • E o problema cu Ip-ul din ceea ce observ. Am facut un hotspot si functioneaza. Daca intru pe router da aceeasi eroare. Doar pe Beta. Alpha merge normal  [mod]***PanNtix: Am sa te rog sa consulti regulamentul forumului si sa pastram o ordine in ceea ce priveste postatul pe forum, fara a fi confudat cu un chat.[/mod]

 • Buna seara,


  Exista o contradictie care ar trebui lamurita... In versiunea romaneasca, donatiile pentru mine tin 18 zile "de la unire" iar in versiunea "englezeasca" a aceleiasi intrebari, raspunsul este diferit. As dori, eu si multi alti jucatori, o lamurire suplimentara: In cazul donatiilor la minele de resurse, fondul special destinat donatiilor, va avea dispozitie de consum de 18 zile, sau va fi nelimitat? Pentru ca informatiile sunt contradictorii:


  Pe romania avem traducerea urmatoare:


  Intrebare: Ce se va intampla cu nivelul minei ? Ce se va intampla cu donatiile mele?


  Raspuns: Din pacate se va pierde nivelul actual al minei. Vor fi alte nivele ale minelor pe noile servere. Tot ce ati donat inainte de fuziune va fi salvat intr-un fond special de donatii pe care il puteti folosi pentru a dona la noile mine. Acest fond va fi valabil 18 zile de la unire.


  Iar pe Anglia, nu exista nicio precizare despre cele 18 zile disponibile de donatie:


  Question: What happens to the mine levels? Where will my previous donations go?

  Answer: Unfortunately you will lose your previous mine levels. You will however gain new ones on the new world. The previous donations will be credited to you on a separate, non-plunderable donation account. From there, you can then donate to the mines in your new home world.


  As dori, daca se gaseste o explicatie sau un raspuns, sa se spuna clar: Ce se va intampla cu "fondul de donatie"? Va fi disponibil doar 18 zile dupa unire (adica 18 zile dupa momentul fuziunii FINALE a tuturor serverelor, va fi disponibil doar 18 zile de la momentul intrarii pe noul server, sau va fi un fond permanent care va fi nelimitat doar ca in primele 18 zile mina va dura maxim 12h de extindere?


  Niste lamuriri suplimentare ar fi de mare ajutor! :D


  Multumim pentru intelegere!

 • Termenul nu exista, este nelimitat. Pune o poza, te rog, pentru a le trimite.

 • Fuziunea ar trebui sa fie reactivata acum in toate comunitatile, iar aceia dintre voi care inca nu au fuzionat, ar trebui sa poata incepe din nou procesul de transfer. Cu versiunea de remediere aplicata vinerea trecuta, nu ar trebui sa intalniti problemele mentionate anterior.


  Datele de incheiere vor fi esalonate pentru a preveni ca problemele sa se intample din nou in acelasi timp.


  Datele de incheiere a ale fuziunii sunt urmatoarele:


  03.01.2022 08:00 CET -> AE, BG, BR

  04.01.2022 08:00 CET -> CZ, DE, EN

  05.01.2022 08:00 CET -> ES, FR, GR

  06.01.2022 08:00 CET -> HU, IL, IT, PL, RO

  07.01.2022 08:00 CET -> RU, TR, US


  Comunitatile care nu sunt mentionate in aceasta lista sunt, in mod evident, comunitati sursa care nu vor mai exista ca si comunitati autonome dupa incheierea fazei de fuziune.


  In ceea ce priveste inceputul fuziunii serverului de razboi: observam situatia pana maine si apoi vom decide data de incepere a acestuia.

 • Festivalul Lumilor & Bonusuri isi va extinde termenul pana pe 6.01.2022? Abia am facut mutarea si inca am lipsa 170 tc-uri cu 1Z23h ramase din event
  Nu stiu daca voi putea ocupa toate locurile la muzeu pana la sfarsitul acestuia.

 • "2. Jucatorii din serverul "cimitir" se transfera pe noi servere, ajungand in top 50

  Este evident ca s-a intamplat acest lucru. Pentru a fi foarte clari si directi despre asta: nu, acest lucru nu ar fi trebuit sa se intample si ne pare rau pentru aceasta omisiune. Investigam problema. Jucatorii care au facut acest lucru vor fi mutati inapoi pe serverele cimitirului de unde se vor muta din nou fara a mai cauza probleme."


  Nu reusesc sa inteleg acest paragraf, este clar ca se refera la fuziunile deja realizate... sa inteleg ca exista posibilitatea ca acele conturi care, la fuziune, au ajuns in top 50, sa fie relocate INAPOI in serverul "cimitir" adica in severul de origine (sau in serverul "Porgatoriu, al mortii" cum l-am numit noi jucatorii) si vor fi nevoiti sa REIA procesul de fuziune? Ca asta ar fi un pic aiurea.... oamenii deja s-au asezat in server, si-au mutat orasele, etc.


  Daca inteleg eu gresit, imi cer scuze, si mi-as dori din suflet sa imi traduca si mie, prostul, cineva mesajul. Ca asa is de suparat pe astia de la GF cu fuziunea serverului de razboi de nu mai judec o fraza simpla... Mai ales cand vad titlul "Ne pregatim de o fuziune chibzuita." Am avut senzatia ca astia de la GF au schimbat sensul cuvantului "chibzuit" direct in DEX si ca Academia Romana e complice...


 • Doar un like nu era suficient !:D:D:DTrebuia sa rad cu toti "dintii" ! Mi-a placut postarea! Ar fi ceva sa ne mute la loc si sa o luam de la capat =O

  imageedit-14-6609913058.png

 • Minunata "fuziune chibzuita" din nou si-a dovedit ineficienta ! Dupa ce am stat zile bune sa nu putem muta conturile pana au venit sarbatorile iata ca acum serverul Beta este full ! Ce pot face jucatorii daca vor sa joace impreuna ca pana acum?! NIMIC


  As vrea sa stiu daca mai exista posibilitatea prelungirii sau eliberarii locutirlor pe serverul Beta . Pentru ca sunt destule conturi de inactivi, unele activate nu stiu prin ce minune care ocupa locurile

  imageedit-14-6609913058.png

 • Buna seara


  Situatia e destul de aiurea, eu detin un cont care e inca in serverul Ny. Posibilitatea de a ajunge pe alpha se exclude ca am ajuns la limita, iar contul va trebui sa fie transfera pe Beta. Problema este ca.... serverul Beta este FULL, nu mai detine locuri goale. Am colegi care inca sunt blocati in vechile servere si ar mai avea la dispozitie doar 3 zile sa aleaga un server. Insa alegerea lor nu mai pare, de fapt, o alegere din moment ce NU POT alege serverul Beta, daca si-ar dori acest lucru.


  Intrebarea noastra, de bun simt este, ce se va intampla in aceasta situatie in care jucatorii, desi au dreptul sa aleaga, NU POT alege si sunt fortati sa migreze pe Alpha? Ce se intampla, de asemenea, cu un jucator care detine un cont pe serverul Pi de exemplu pe care a muncit si care NU POATE sa il transfere in Alpha deoarece detine deja 11 conturi pe alpha aduse din alte servere?


  Suntem interesati de un raspuns pentru ca dupa cum vedeti mai sunt putine zile pana cand fuziunea va fi definitiva! :)

  Atasez o poza mai jos.


 • Mai sunt 2 zile pana se incheie fuziunea! Avem un raspuns la aceasta problema care s-a invit ? @Arabela ne poti oferi o solutie.? Multumesc anticipat

  imageedit-14-6609913058.png

 • In 2 zile și 9 ore fuziunea serverelor va fi finalizată. Știe cineva sa ne răspunda ce putem face cu conturile care ar trebui să ajungă pe Beta și nu mai sunt locuri? Se vor suplimenta cumva aceste locuri? Gen prin transferul conturilor inactive sau in ghost că e clar că și alea sunt calculate de scriptul jocului in numărul locurilor disponibile) spre serverul "purgatoriu"?

 • Draga SoSo, bine ca ne "agitam" noi pe aici degeaba :D


  Poate daca ne certam ne baga cineva in seama :cursing:


  Nu stiu ce este asa de greu sa ni se raspunda la aceasta problema "tehnica" !


  Draga Arabella daca ne "vezi" nu ne ignora !

  imageedit-14-6609913058.png