Noua fuziune a serverelor

 • Multumesc de raspuns.

  Este vorba de resursele deja existente pe orase respectiv in magazie. se vor pierde si le primim inapoi in inventar?

  Clar asteptam raspunsuri cand le vei afla:D.

  Sunt constient ca daca stiai raspundeai deja:D

  Multumesc inca odata si o seara faina:P

  ZbzeaFM.jpg

 • O alta intrebare ar fi:

  ---Resursele din magazie raman sau se pierd?


  Resursele din magazie raman in magazie. Donatiile se pun intrun fond separat si poti sa le donezi din nou. Donatiile sa fac mai intai din acel fond comun pentru toate insulele si dupa ce se epuizeaza donatiile revin la normal. In acest fel poti sa-ti organizezi donatiile.

  Si armata pe care o ai ramane, nu dispare. Este bine totusi sa o ai acasa atunci cand transferi, nu prin alte orase prietene sau inamice.

  Deoarece prin transfer se modifica ID-ul contului si al insulelor, orice este legat de alte ID-uri de jucatori (armata, spioni, tratate, muncitori in mine) se reseteaza. Adica 0 muncitori la mine, 0 tratate, si in plus 0 cetateni in academii si temple. Ca si cum ai reveni din ghost mode.


  Doar am mai trecut printro fuziune si stim cum este. Acum este la fel doar ca in loc sa se transfere conturile toate odata dupa 2 saptamani, se transfera rand pe rand in timpul celor 2 saptamani.

  sunrise-signature.jpg

 • Conturile care au orase pe locurile Premium, vor primi mutari de orase pentru locurile Premium.

  Toate obiectele ce vor fi trimise in inventar (pachete cu resurse, mutari de orase etc) nu au termen de valabilitate, deci pot fi folosite oricand doriti.


  Data fuziunii s-a modificat din nou, va rog urmariti topicul de anunturi.

 • Buna seara!

  Cu riscul de a parea neincrezatoare si poate si din temerea ca o sa pierd conturi in care am investit atat timp cat si ceva bani, revin la intrebarea lui ssdd

  Sunt in aceiasi situatie, am pe aceiasi adresa de email (adresa de loggare in lobby) cont si pe Chi si pe Psi. In trecut, pe alte servere am incercat sa rog adminii sa imi permita dislocarea conturilor de pe mai multe servere, dar cu aceiasi adresa de email si din motive de a nu comercializa conturi etc, mi s-a explicat ca nu se poate.

  in momentul de fata, prin fuzionare, logginul facandu-se prin lobby cu aceiasi adresa de email, nu o pot avea contul de Chi, dar si contul de pe Psi pe acelasi server Alpha sau Beta, ci unul pe Alpha si celalalt pe Beta, asta daca nu permiteti separearea conturilor care au aceiasi adresa de email.

  Astfel, revin cu intrebarea, se va acorda posibilitatea conturilor cu aceiasi adresa de conectare in lobby, sa joace pe un singur server cu toate, bineinteles, in limita a 10+1?

  NU CONTEAZA DACA E SAU NU ACELASI LOBBY


  Va las mai jos cateva exemple de mutare:


  Exemplul 1


  Puteti muta ce conturi vreti de pe orice server, mai putin Alpha si Beta.


  cont pe Alpha - ramane pe Alpha


  cont pe My - se muta pe Alpha

  cont pe Ny - se muta pe Alpha

  cont pe Chi - se muta pe Alpha

  cont pe Psi - se muta pe Alpha


  Total 5 conturi.


  Pentru ca regula permite 11 conturi/IP, puteti aduce inca 6 de pe orice server, acelasi server sau servere diferite.


  ---------------------------------------------------------------------------------------


  Exemplul 2


  Puteti muta ce conturi vreti de pe orice server, mai putin Alpha si Beta.


  cont pe Alpha - ramane pe Alpha


  cont pe My - se muta pe Alpha

  cont pe Ny - se muta pe Alpha

  cont pe Chi - se muta pe Beta

  cont pe Psi - se muta pe Beta


  Total 3 conturi Alpha si 2 conturi Beta.


  Pentru ca regula permite 11 conturi/IP, puteti aduce inca 8 pe Alpha si inca 9 pe Beta de pe orice server, acelasi server sau servere diferite.

 • Buna seara,

  in acest moment acestea sunt conturile mele ssdd, toate pe aceeasi adresa de mail. Cand ma loghez la lobby cu adresa de mail si parola, imi apare acest camp din poza de mai jos.

  Eu nu inteleg cum le voi putea accesa pe toate 5 daca le mut pe Alpha, deoarece imi va aparea o singura lume Alpha.

  Lumile Chi, Psi, Ny si My vor disparea, ramane Alpha singura.

  Cum ma voi putea conecta pe Alpha la contul adus de pe Chi?
  Multumesc si o seara frumoasa!

 • Posibil sa ramana aceeasi interfata doar pentru conectare si cand apesi pe Joaca sa te duca pe contul ales chiar daca e acelasi server.

  Posibil sa gaseasca GF o (alta) modalitate.

 • Salut,

  deci v-om fi carne de tun pentru cei stabiliti de multa vreme pe aceste servere cu o vechime de ani buni, parerea mea ar fi ca sa avem si noi (cei ce vor fi mutati cu forta) sa se faca 2 servere noi pe care sa fie mutata toata lumea inclusiv cei de pe Alpha si Beta.

  Odata ce ai ajuns in gura lupilor (localnici, cei cu peste 10 ori punctajul tau) nu vei mai putea sa mai evoluezi sau sa iti faci armata pentru ca ei cunosc bine zona si nu vei avea sanse, doar renuntand la joc.

  Va fi foarte interesant cum si cati vor mai ramane cel putin la 6 saptamani dupa mutare.


  PS: Spor la Măcel!

 • Salut,

  Numai vesti bune, deci mai intai ne vom folosi mutarile gratuite pentru a ne stabili orasele pe sulf cu Forja (condamnandu-ne la conturi mici in luptele cu ,,dinozaurii''), dupa care ,,totul este posibil'', o fuziune bine gandita dupa atatia ani, argumentata pe masura.  E si vorba aia: Mergem inainte, ca inainte era mai bine!8)

 • Cea mai buna varianta ar fi sa se mute toata lumea pe serverele noi, adica cei mai mici au deja avantajul de logistica si cei ce se vor muta pe server ori vor opta pentru a fi aproape de centru cu un oras sa poata fi aproape de razboi ori se vor muta la capatul lumii si v-om avea avantajul de timp sa ne strangem mai multi sa facem fata.(ma gandesc ca e mai usor sa muti pe cei mici decat pe cei mari pentru calculele de resurse). Cel putin in primele minute o sa fie haos de la start-ul mutarii.

 • Nu va fi nici o problema cu logarea, poti sa joci cu toate conturile pe aceeasi lume.

  Mai jos in poza iti dau exemplul meu de pe Test server.


 • O sa fie ca si acum ! Eu am 3 conturi pe NY in IP sharing cu care ma conectez de pe acelasi cont lobby (adresa de mail si parola). Iti vor aparea aceleasi conturi insa in dreptul lumilor cred ca va fi doar ALPHA.


  Problema cred ca va fi la nick (numele contului). Daca va fi acelasi (adica ssdd) te va obliga sa-l schimbi , sa-i adaugi ceva. Asa a fost si la fuziunea anterioara. Si bineinteles nu le vei putea avea deschise simultan. Doar pe rand!


  @arabela cred ca este absolut necesar sa se permita transferarea ambroziei de pe un cont pe altul in cadrul aceluiasi cont lobby. Adica daca eu am conturi pe Alpha, NY, Asklepios si ma obligati sa migrez cu ultimele 2 , trebuie sa fie oferita si varianta de "transfer ambrozie" !

  REPET sunt jocuri unde acest lucru se poate! Renunti la un cont de pe un server si iti ofera posibilitatea ca ambrozia achizitionata (nu cea castigata , ca pe alte jocuri se si castiga) sa o transferi altui cont. Dau exemplul Rail Nation unde acolo iti permite doar un cont pe server, cumperi si castigi gold (varianta la ambrozie) prin diverse modalitati (evenimente/concursuri, etc) dar POTI si sa transfer gold-ul daca te-ai plictisit de un server. Repet Goldul cumparat cu BANI! Ganditi-va ca poate unii vor "aduna" mai multe conturi de 10+1 din aceste 2 fuziuni istorice (una acum cativa ani si alta acum)! Faptul ca poti transfera ambrozie, cred ca va fi un castig si pentru dezvoltatorii jocului ! Prin flexibilitatea acestei optiuni in viitor jucatorii vor cumpara ambrozie stiind ca intr-un fel sau altul vor putea folosi cum vor ei ambrozia! Doar ambrozia sa fie transferata! Desigur "vanzarie" de ambrozie vor scaea in urmaoarea perioada daca se permite "transferul" dar oricum vor scadea ! Ca cine mai are incredere in acest joc cand se produc periodic fuziuni si tot periodic se infiinteaza noi servere ca dupa aceea sa fuzioneze din nou iar jucatorii sa fie mereu pacaliti ! Cu regret dar asta este adevarul!


  A doua propunere : Sustin ideea de imbunatatire a hartiilor cu miracole de pe serverele ALPHA si BETA inainte de fuziune. Dupa fuziune stim cu totii ca nu se va mai putea face nimic. Probabil dupa cateva luni , vor incepe iar sa infiinteze servere noi - ca doar asa mai obtin bani de la jucatori !


  A treia propunere: In cazul in care nu se poate imbunatati hartile PROPUN (a mai fost spusa pe aici) acceptarea a inca unui server , DOAR UNUL , din cele noi care au mult mai multe miracole bune : forja/ delfin pe aproape toate resursele. Daca in alte tari se permit mai mult de 2 servere de ce nu am avea si noi macar TREI servere (din care unul sa beneficieze de harta modernizata a jocului). De ce noi sa regresam si sa nu progresam ca celelalte comunitati (tari) pentru ca trecerea la 2 harti depasite "tehnic" inseamna un regres!


  Multumesc

  imageedit-14-6609913058.png

 • E clar, pana la fuziune nu se va rezolva problema cu privire la minunile ce se afla doar pe insulele de sulf. Vom avea dreptul la o singura mutare, vom da gres multi dintre noi si apoi va trebui sa investim o gramada de bani in ambrozie pentru a ne muta pe insule bune dupa ce se aseaza treburile.

  Sper sa nu fie asta planul, sa ne alegem insule de sacrificiu si apoi sa se reformeze harta, trebuind apoi sa platim pentru a ne muta din nou.

  PNst for life