Pitanja u vezi spajanja i rasprava

• Kako ja nemam taj problem? Meni su svi gradovi na svakom serveru najvise na 3h udaljenosti (eps,eta i my), ne moras samo mermer gledati da ti bude hefest, imas kristal,sumpor i vino :)

Jednostavno naviknite se da GF ne ovisi o nama balkancima, cak ni o bugarima, kad im ne bude isplativ bugarski server mogu nas prebaciti i na japanskom, niko ne radi u minusu, a ovim su sigurno dobili aktivne servere, evo My server ima 3-4 saveza, Eta ima Apo, i to samo sto se tice balkanskih saveza :)
    Dzabe kukate, ne isplati se

Denise ne razumem to kako nemaš taj problem jer logično je oduvek bilo da ti svi gradovi budu što bliže radi lakše odbrane a jedino poneki malo dalje na nekom hefu ili posedonu kolosu da bi u slučaju da ti neko obori veru namerno ili slučajno tamo bi ti bila 100% i mogao bi se biti .:)

https://prnt.sc/220hk0k

evo na eti gde svi kukaju da nema mesta, evo nasao sam totalno prazna ostrva, svaki server ima, samo se potrudite pronaci, a ne kukati samo ovde, evo ovde se mozes naseliti ostrvo do ostrvo i ne misliti, ocekujete da vam GF i koordinate trazi :)

Ares - Denis1998 -SRBIJA-(KOM )

• Edited 2 times, last by _Maksimus_ ().

• Mozda nije ovo mesto za ovo pitanje ali me zanima sta se desava sa stranicom saveza.Da li menjamo na bugarski jezik ,engleski ili mozemo da zadrzimo opis na svom jeziku.Takodje zvanicna komunikacija na serveru izmedju saveza na kom je jeziku?

Nigde nisam pronasla ovo objasnjenje ( a mozda sam i propustila negde).

Hvala ,unapred

• Ovo spajanje je jako oštetilo sve nas igrače sa RS i BA!

Gradovi su nam pobacani na čuda koja nam nisu baš neophodna u igri, tipa Demetra, Hades, Atina itd, a sva čuda tipa Hefest, Posejdon, Kolos su uglavnom popunjena ili udaljena od naših gradova po 15 sati... Smatram da su ,, domaćini" u velikoj prednosti u startu... Potpuno sam svestan da ovim što pišem sada ništa ne mogu popraviti u tom spajanju, ali da mi, primera radi, dva grada sa Hefesta/ mermer bace na Demetru / mermer je katastrofa i da ja pritom mogu da prebacim gradove na hefest / mermer na oko 15 sati puta... jer samo tamo mogu da nađem slobodno mesto... to je užas!

Gradili smo svoje naloge po 10 godina da bi sad bili ovoliko razoreni ovom seobom. Jako sam razočaran u sve što se događa sa nama u vezi same igre! Kako prolazimo u RL sada smo i u VT poniženi i zloupotrebljeni.

Kako ja nemam taj problem? Meni su svi gradovi na svakom serveru najvise na 3h udaljenosti (eps,eta i my), ne moras samo mermer gledati da ti bude hefest, imas kristal,sumpor i vino :)

Jednostavno naviknite se da GF ne ovisi o nama balkancima, cak ni o bugarima, kad im ne bude isplativ bugarski server mogu nas prebaciti i na japanskom, niko ne radi u minusu, a ovim su sigurno dobili aktivne servere, evo My server ima 3-4 saveza, Eta ima Apo, i to samo sto se tice balkanskih saveza :)
    Dzabe kukate, ne isplati se

Denise, kad nešto pročitaš, probaj da zaista i razumeš šta je ,,pisac" poželeo da iskaže!

Nije ovo kukanje, jako mrzim taj izraz- ,,prestanite da kukate", problem je što smo zakinuti i ne možemo mnogo uraditi sa nalozima koji su nam ovom seobom obezvređeni! Ako si dobro prošao, stvarno si srećnik, kao i Duške, ali nas 80% je u problemu! Verovatno mnogi razmišljaju poput mene da batale ovo sve. Dosta je bilo kidanja živaca za ništa! Što sam igrao, igrao sam, ovo je sad sve postalo besmisleno. Deceniju sam bacio u reku ovom seobom. A sad treba kobajagi sve iz početka, ma za**bi.

Naravno da je GF počeo da otvara nove svetove, kao što sam i pretpostavio ( čista glupost!), nas su s**bali seobom, a novi svetovi će sve da unište, pa ćemo za 5 godina da se selimo na taj tvoj Japanski server ponovo. Besmisao!

Edited 3 times, last by Artur ().

• Denise ne razumem to kako nemaš taj problem jer logično je oduvek bilo da ti svi gradovi budu što bliže radi lakše odbrane a jedino poneki malo dalje na nekom hefu ili posedonu kolosu da bi u slučaju da ti neko obori veru namerno ili slučajno tamo bi ti bila 100% i mogao bi se biti .

Друже, пратим нажалост коментаре јер ми искаче обавештење и једино шта видим да си нашао 1001 ману, сваки коментар који избациш једну ствар ниси навео позитивну. Све си ти " угрожен " све је тебе неко " закинуо " по твојој причи испада да су се сви из ГФ уротили против тебе а њих апсолутно не занимаш у целој причи нити знају да постојиш. Превише сте се осилили да мислите да је Икариам ваше власништво да можете да бирате како је вама воља и шта вам више или мање одговара. Уместо да си се фокусирао да се лакше уклопиш и ЧИТАО УПУТСТВА, ти си од првог дана кренуо да сејеш пропаганду да је тебе неко оштетио већ у старту а ниси ни кренуо. То што ти не знаш да пребациш налоге ( скапирао сам из приче ) то је искључиво зато што не читаш и не пратиш шта модератори пишу. Ја сам пребацио пар налога без икаквих проблема као и 100 других људи на Ети по 3-4 налога. Да си се организовао раније да погледаш кординате и смислиш неки план, имао би острва која желиш и чак и боља него што си имао на РС али ти си вероватно ушао, погледао два минута и дошао да просипаш памет по коментарима. Моје питање је једно, да ли ти и на послу који радиш долазиш овако испред својих надређених да кукаш и жалиш се? Не, јер да то радиш вероватно не би ни радио на том месту. Ти мислиш да си једини паметан који зна шта и како треба да се ради? Мислиш да смо ми глупи и да не знамо које су мане овог спајања него само ти знаш? Не знам због чега не пишеш тикет да ти сада модератори нађу места пошто сматраш да си оштећен него спамујеш овде 10 иста коментара? За овакве размажене играче којима све нешто фали и смета, имам препоруку да крену да играју шах на Калишу, ту немаш никог да ти руши фигурице и имаће неко да ти лајкује шах мат ако га даш.
    Artur Друже, ја не знам одакле си ти испао овде?:D
    На страну то колико играш игру, ја сам једино тебе видео у акцији када треба да муваш клинке и маторке по туђим форумима и тада ти није сметало ни што је ћирилица/латиница ни што је енглески или јапански језик, све си препреке успео да савладаш на њиховом форуму и да се тагујеш из дана у дан ко старлета и да скупљаш " лајкове " пошто видим да је то постао тренд када имаш профил на форум. Фокусирајте се на игру као и сви ми ако хоћете, ако нећете неће игра да пропадне без вас, не морате да нас извештавате о томе да л' планирате да играте или не, то никог не занима а не знам ни шта тиме постижете и очекујете?!

• BBRS nije se GF upotio protiv mene več da opet čin kao što je i u onom prošlom spajanju veliku grešku sa ovim kao i sa prethodnim spajanjem i sve što sam na onom starom forumu pričao o njegovim posledicama pre spajanja to se tada ili malo posle zaista desilo tj dovelo ih umesto da povečaju broj igrača oni su ga nesvesno smanjili samim tim doveli nas do ovog novog .Nemislim i ne ponašam se tako kao da je GF moje vlasništvo a i kada to bilo veruj mi da bih pratio sve što igrači misle o igri svaki dobar predlog bih prihvatio trudio se da ne načinom nikakav pogrešan potez i i smanjm broj istih več samo povečam .Igrači bi bili pitani za svaku buduču promenu preno što ona uradi pa ako su oni u večini ok a ako nisu onda i nema je . Ja ne kukam več govorim i kritikujem ono što je ovim spajanjem loše za sve nas .Ja na poslu nikada nisam kukao kod nadredjenih jer sam to bio ja .Imao sam više od 30god svoju privatnu firmu koju je vodio moj pokojni otac a posle sam je vodio ja.Zbog manjka posla firmu sam morao ugasiti i sad čekam penziju Ovo nije ni tema pa neču više o tome .

Nažalost opcija da pogledam otoke i izaberem mesto kod mene ni na jednom od naloga radila nije .Uradio sam sve kako je rečeno ali nisam se uspeo ulogovati još na nijedan od 9 naloga jer mi na njima još stoji ban sem na jedan mali nebitan koji nisam zbog zaboravljene šifre mogao ugasiti i izbaciti iz lobija .Nisam ni mogao kontaktirati podršku jer mi tamo stoji da je sertibikat nevažeći :(

• .Zbog manjka posla firmu sam morao ugasiti

Mozda onda nisi kompetentan da pricas o odlukama kompanije kao sto je GF;)

Verovatno su oni napravili bolju procenu stete ovog spajanja nego ti.:rolleyes:

Nisi se jos ni ulogovao, a vec znas sve sta ne valja:S

Nažalost opcija da pogledam otoke i izaberem mesto kod mene ni na jednom od naloga radila nije .Uradio sam sve kako je rečeno ali nisam se uspeo ulogovati još na nijedan od 9 naloga jer mi na njima još stoji ban sem na jedan mali nebitan koji nisam zbog zaboravljene šifre mogao ugasiti i izbaciti iz lobija

Ocigledno da nesto nisi uradio kako treba jer da jesi bar bi na nekim nalozima usao. Nemoguce je da se dogodila greska u igri sa svih 9 tvojih naloga dok su mnogi drugi bez problema prebacili i 10. Pregledaj ponovo prethodne poruke i vidi sta nisi uradio kako treba.

Ako si dobro prošao, stvarno si srećnik, kao i Duške, ali nas 80% je u problemu!

Kojih 80%?? O cemu vi ljudi pricate?

Pa nasa ekipa koja se skupila za etu ima sve ukupno preko 100 igraca i verovatno preko 200 naloga. Nek je na svakom po 10 gradova, to je 2000 gradova. Skoro svi su smesteni na hefeste i posjedone...?(

• Denise ne razumem to kako nemaš taj problem jer logično je oduvek bilo da ti svi gradovi budu što bliže radi lakše odbrane a jedino poneki malo dalje na nekom hefu ili posedonu kolosu da bi u slučaju da ti neko obori veru namerno ili slučajno tamo bi ti bila 100% i mogao bi se biti .

Друже, пратим нажалост коментаре јер ми искаче обавештење и једино шта видим да си нашао 1001 ману, сваки коментар који избациш једну ствар ниси навео позитивну. Све си ти " угрожен " све је тебе неко " закинуо " по твојој причи испада да су се сви из ГФ уротили против тебе а њих апсолутно не занимаш у целој причи нити знају да постојиш. Превише сте се осилили да мислите да је Икариам ваше власништво да можете да бирате како је вама воља и шта вам више или мање одговара. Уместо да си се фокусирао да се лакше уклопиш и ЧИТАО УПУТСТВА, ти си од првог дана кренуо да сејеш пропаганду да је тебе неко оштетио већ у старту а ниси ни кренуо. То што ти не знаш да пребациш налоге ( скапирао сам из приче ) то је искључиво зато што не читаш и не пратиш шта модератори пишу. Ја сам пребацио пар налога без икаквих проблема као и 100 других људи на Ети по 3-4 налога. Да си се организовао раније да погледаш кординате и смислиш неки план, имао би острва која желиш и чак и боља него што си имао на РС али ти си вероватно ушао, погледао два минута и дошао да просипаш памет по коментарима. Моје питање је једно, да ли ти и на послу који радиш долазиш овако испред својих надређених да кукаш и жалиш се? Не, јер да то радиш вероватно не би ни радио на том месту. Ти мислиш да си једини паметан који зна шта и како треба да се ради? Мислиш да смо ми глупи и да не знамо које су мане овог спајања него само ти знаш? Не знам због чега не пишеш тикет да ти сада модератори нађу места пошто сматраш да си оштећен него спамујеш овде 10 иста коментара? За овакве размажене играче којима све нешто фали и смета, имам препоруку да крену да играју шах на Калишу, ту немаш никог да ти руши фигурице и имаће неко да ти лајкује шах мат ако га даш.
    Artur Друже, ја не знам одакле си ти испао овде?:D
    На страну то колико играш игру, ја сам једино тебе видео у акцији када треба да муваш клинке и маторке по туђим форумима и тада ти није сметало ни што је ћирилица/латиница ни што је енглески или јапански језик, све си препреке успео да савладаш на њиховом форуму и да се тагујеш из дана у дан ко старлета и да скупљаш " лајкове " пошто видим да је то постао тренд када имаш профил на форум. Фокусирајте се на игру као и сви ми ако хоћете, ако нећете неће игра да пропадне без вас, не морате да нас извештавате о томе да л' планирате да играте или не, то никог не занима а не знам ни шта тиме постижете и очекујете?!

BBRS

Pa, druže, forum je postao meni mnogo zabaviji od Ikariama. Na forumu mogu da radim šta god ja hoću, i to nije tvoj problem, i to nema veze sa igrom na Ikariamu!

Ja nemam problem sa Ćirilicom a ni sa latinicom, čak Bugarski odlično razumem i ne smeta mi uopšte što sad treba da koristim taj jezik u igri.

Али заиста ми смета што су ми градови разбацани како јесу и што нису макар постављени на исти ресурс и чудо које сам имао.

Želeo sam da znam kako su ostali ljudi prošli sa ovom seobom.

Ne razumem pitanje šta sam želeo da postignem?

Tražio sam samo mišljenje ostalih igrača.

Ako ništa nas bar vremenska razlika toliko ,,ne košta" samo 1 sat bugari su ispred nas, a recimo, sad vidi ovo:

Imao sam nalog na Portugalskom serveru koji je sada premešten na Brazilski server, možeš li da zamisliš kako će tek to da funkcioniše u odnosu na Brazilsku vremensku zonu sa portugalskom? U Brazilu je sada 07h 51minut a u Potugalu je 16h 51 minut... kod nas je 11h 51h... Kako će portugalski igrači sad da se sa tim vremenom izbore? Ovi tek ustali a ovi blizu kreveta!? Meni je još najbolje vreme na satu u odnosu na sve njih... I koga je briga u GO što je to sada tako urađeno Evropljanima?

Ovaj problem će se javiti na Ratnom serveru kod nas... Ukoliko imaš nalog za ratni server, shvatićeš šta sam ti sada pisao...

• Али заиста ми смета што су ми градови разбацани како јесу и што нису макар постављени на исти ресурс и чудо које сам имао.

Dobio si besplatne premstaje gradova, za svaki grad koji imas.

Prebaci ih na resurs i cudo koje ti odgovara...

• Ako si dobro prošao, stvarno si srećnik, kao i Duške, ali nas 80% je u problemu!

Pa nasa ekipa koja se skupila za etu ima sve ukupno preko 100 igraca i verovatno preko 200 naloga. Nek je na svakom po 10 gradova, to je 2000 gradova. Skoro svi su smesteni na hefeste i posjedone...?(

Па, брате ви стварно сте имали среће, ја моје градове селим сад јер сам стварно очајно распоређен на овом серверу где је мој савез прешао...

http://prntscr.com/225iscp

• Ako si dobro prošao, stvarno si srećnik, kao i Duške, ali nas 80% je u problemu!

Па, брате ви стварно сте имали среће, ја моје градове селим сад јер сам стварно очајно распоређен на овом серверу где је мој савез прешао...

Nismo imali srece, nego smo se premestili tamo gde nam odgovara. To je svrha toga sto si dobio premestaje. Nisi ih dobio da ih cuvas...

• Tako je, koliko imaš gradova toliko možeš i da prebaciš gde hoćeš, možeš da biraš gde ćeš.

Napravi plan, pogledaj šta je za tebe najbolje i gde ti odgovara pa se seli.

Ja zameram GF mnogo toga ali ovo su uradili kako treba, imaš mogućnost da prebaciš sve gradove po jednom tako da nisi ništa u minusu i prošlo spajanje je bilo isto ovako.

Ono što je stvarni problem je što su svi rudnici i strugare na 1 lvl kao i čuda i tako moramo sve od početka da podižemo za šta je potrebno mnogo više od 10 dana koliko su oni dali nama vremena sa ovim bonusima, u isto vreme Bugari imaju sve na po 30 ili 40 lvl i više.

Dugi problem bar ja koji imam je taj da mi je nestao glavni nalog, niko ne zna da mi odgovori kako, nije banovan, a ne postoji, jednostavno neko ili nešto ga je obrisao.

Nisam ulazio dve godine na taj nalog, zaboravio sam i šifru, ukucao mail kako bi resetovao šifru i povratio nalog medjutim igra kaže ne postoji registrovan nalog na ovom mail-u, kraj priče.

Ode 10 godina igranja, trošenja para i živaca u vetar.

Ostao sam na ovom od milion poena da igram na serveru gde ljudi imaju po 80 miliona.

Nalog koji sam pre dobio na čuvanje a koji sam dao sad ne mogu da vratim jer ne mogu da se razdvoje nalozi.

Ovo su glavni problemi.

Mnogi ljudi će izgubiti po jedan nalog umesto da ga daju nekome kome je potreban.

S.anje !!!

• Imao sam više od 30god svoju privatnu firmu koju je vodio moj pokojni otac a posle sam je vodio ja.Zbog manjka posla firmu sam morao ugasiti i sad čekam penziju Ovo nije ni tema pa neču više o tome .

Kao sto si ti verovatno pokusavao da nadjes vise posla da do toga nebi doslo, ali ipak je, tako sada i GF radi, da nebi zatvorili firmu, pokusavaju na sve nacine da je dignu na noge, i iskreno mislim da im je to ovim spajanjem uspelo, jedino im zameram zato sto nemaju nikakav marketing, u prevodu nema mlade (nove) krvi

Ali opet vratili su ljudima volju za ratovanjem, na celom .RS i .BA domenu nije bilo saveza sa 200k napadackih 2-3 god, jedino ljudi sta su radili to je gusarenje, i to uglavnom ko je vise imao multica taj je bio top1, sad je ipak stanje malo drugacije, treba se i pomuciti za top50, a ne top1 :)

Ares - Denis1998 -SRBIJA-(KOM )

• Denise to je bio samo deo odgovora BBRS - ju jer me je u postu pitao čak i to što i nije uopšte ni tema za ovu priču ovde .I nije samo nedostatak posla bio razlog gašenja moje firme več niz bolesti koje imam hronične nesanice ,šečera pritiska i još po nekih .

Jeste se vratila volja za ratovanjem ali pitanje je koliko če ona trajati jer pod takvim načinom borbe tj napadanjima da bi ti se pobilo sve bez ikakve zaštite razdvajanjem mnogo njih če se smoriti i svoje naloge staviti držati u MO prvo ratnici pa onda zidari i gusari .:(

Videčeš i sam da če nažalst za par meseci biti tako .:(

• Svaka promena je dobrošla, iako su ovom izbrisana cela balkanska zajednica i rs server i došli smo u drugačije jezičko područje i načine igranja.

Iako smo lepo primljeni na bugarski svet Episilon, to nikad neće postati naš svet u smislu kakvim smo smatrali balkansku zajednicu.

Nedostaju poznati igrači i poznati savezi. Poznati prijetalji i poznati neprijatelji.

Dosta igrača jeste napustilo igru. Neki su grešili kod premeštaja naloga.

Bugarski igrači igraju drugačije, neobično kako pirate shvataju veoma lično. Biće tu i bitaka.

No, jasno da su naši svetovi došli do kraja. Kao i većina, godinama nisam bio aktivan nešto posebno.

I kog bugarskih igrača je ista apatija. Pirate igraju tako što skupljaju svaki savez za sebe, i ko najviše skupi.

Poneki ratovi. Milioni generala u modusu.

Malo je sad sve ovo oživelo. I mi smo. Koliko ćemo ovakvi trajati, ne znamo. Bilo nam je lepo i biće nam lepo. Ali, dođe trenutak kad svako od nas ode sa igre, ali igra nije ta koja je razlog već život, druga interesovanja.

Zato je potrebno pozdraviti promene. One su neophodne. Ako se ne menjaš - umireš.

- ExYu -

Moj dragi leute, toj li su tve službe

• Odlicno receno. Promene su sustina, kako ovde tako i u zivotu. Ljudima prvobitno promene ne prijaju jer se ustale, naviknu, lepo im da stoje u mestu, niko ne zeli da izadje iz komfort zone ne shvatajuci da izlazak iz iste zapravo znaci bolja buducnost.

Pricao sam bas danas sa burazerom od promeni interfejsa Ikariama pre desetak godina(mozda i vise, ne secam se).

Ko je igrao tada, seca se starog interfejsa. Prvobitna reakcija igraca je bila neverovatno odbojna, skoro niko nije podrzavao tu promenu iako je tako interfejs postao 10 puta moderniji za to vreme. Ali je fora sto su ljudi godinama pre igrali na starom interfejsu i nisu hteli da se navikavaju na novi, a sada sve do jednog od njih da pitas koji je bolji, svi bi rekli da je nov bolji.

Ma svako nek pogleda slike starog, ako neko kaze da je bolji on je za ludnicu, a kada se menjalo 95% igraca je bilo protiv tog menjanja...

• Ako te promene znače da nalozi nestanu onda j.beš takve promene. UŽAS:thumbdown::thumbdown::thumbdown: !!!!

Ako te promene znače da igra gubi smisao kao sto je izgubila jer su sve vezano za igru što je privlačilo ljude uništili onda džabe promene.

Sad se čude zašto im masovno odlaze igrači.

Umesto da poprave igru oni svakih godinu-dve spajaju servere:thumbdown:.

Na kraju će ostati jedan server poluprazan a oni će se i dalje čuditi što su igrači otišli.X(

Pa nemaju svi pare da troše stotine evra na ambroziju što je njima jedini cilj izgleda, ja to razumem ali ovu su posledice, na kraju nećete imati ni kome da prodate ambroziju jer će svi napustiti igru.

Šta da rade igrači u ovoj igri.

Uništili ste ratni deo igre najviše promenama vezanim za čudo Ares koje je obesmislilo ratovanje.

Uništili ste i gusarenje jer ste sveli nagrade za prvih deset mesta na smešnu cifru.

Znači nema više ni rata ni gusarenja, šta da radimo onda ?

Ova igra je zamišljena kao ratna, to više nije, gusare ste ubacili koji su igru malo oživeli ali u isto vreme dobar deo ljudi oterali i šta na kraju ste i to uništili, zašto bi iko gubio vreme po ceo dan skupljajući gusare da bi na kraju dobio 20, 30 ili 50k resursa, pa 10 puta više više može da opljačka za nedelju dana :cursing:.

Znači više ništa ne privlači ljude, zato ODLAZE !!!

Zidarenje je dosadilo ljudima a i tu ste ograničili igrače bez amborije.

Ne mogu da podignu 12 gradova jer više nisu u mogućnosti da naprave dva depoa i samim time nemaju dovoljno mesta u skladistu za resurse potrebne za 11 nivo Palate i rezidencija.

Ako vi mislite da su ovo promene koje ce privuci igrace varate se.

Trenutno je server aktivan jer se ljudi cimaju da prebace gradove na dobra mesta, podižu rudnike i tako to.

Čim to prodje 50% će u mod a ostali će da posive.

• Imao sam više od 30god svoju privatnu firmu koju je vodio moj pokojni otac a posle sam je vodio ja.Zbog manjka posla firmu sam morao ugasiti i sad čekam penziju Ovo nije ni tema pa neču više o tome .

Kao sto si ti verovatno pokusavao da nadjes vise posla da do toga nebi doslo, ali ipak je, tako sada i GF radi, da nebi zatvorili firmu, pokusavaju na sve nacine da je dignu na noge, i iskreno mislim da im je to ovim spajanjem uspelo, jedino im zameram zato sto nemaju nikakav marketing, u prevodu nema mlade (nove) krvi

Ali opet vratili su ljudima volju za ratovanjem, na celom .RS i .BA domenu nije bilo saveza sa 200k napadackih 2-3 god, jedino ljudi sta su radili to je gusarenje, i to uglavnom ko je vise imao multica taj je bio top1, sad je ipak stanje malo drugacije, treba se i pomuciti za top50, a ne top1 :)

Denise da ne bi ugasili firmu čitaj igru treba poboljšati, vratiti joj smisao.

Ljudi ovo je ratna igra, tako je zamišljena, nije farma sa Fejsa gde udješ jednom dnevno da pokupiš paradajz i kukuruz i ćao do sutra.

Nekada smo noć i dan ratovali, ceo savez protiv drugog.

Gomila flote i vojske po ostrvu, blokade, gomila bitaka, napada, odbrana..a šta sad rasporediš vojsku i tako stoji mesec dana.

Zaboraviš i gde si je stavio.

Zašto, pa upravo zato što svi rasporede vojsku i zidaju samo a ti nemaš Aresa da upališ pa da možeš da rokaš, napraviš neki HOF, diviš se sam sebi i tako:P;).

Čak i kad nadješ negde nešto roknu Kolosa rasporede ponovo i odu na spavanje.

To neće unaprediti "Firmu", a ni igru samu po sebi.

Gle brate ja sam bacen na koordinate 30-5 a neki saveznici na 87 neki 65 itd,ali smo se svi prebacili na jedne koordinata gde smo svi sad na okupu.

Клекну Милош пред ИКОНУ испред Лазара,Он позива у молитви светог ЗОСИМА.НЕЋЕ СУЛТАН воду пити покрај ПРИЗРЕНА
    Не дамо му ни камена Цара Душана.

Теби кнеже завет дајем нек запамте сви,пашће СУЛТАН испред тебе пре нег паднеш ти

За тебе ћу и крст часни живот предати.Па ћемо се сви на небу вечно састати.

Не дам,не дам земљу Цара Душана.Не дам децо ни камена с двора његова

Чекам,чекам њега ја на Косову.Па нек узме моју главу,не дам СРБИЈУ!

🇷🇸<3🇷🇸<3🇷🇸<3🇷🇸<3🇷🇸<3🇷🇸