Kako ja nemam taj problem? Meni su svi gradovi na svakom serveru najvise na 3h udaljenosti (eps,eta i my), ne moras samo mermer gledati da ti bude hefest, imas kristal,sumpor i vino
Jednostavno naviknite se da GF ne ovisi o nama balkancima, cak ni o bugarima, kad im ne bude isplativ bugarski server mogu nas prebaciti i na japanskom, niko ne radi u minusu, a ovim su sigurno dobili aktivne servere, evo My server ima 3-4 saveza, Eta ima Apo, i to samo sto se tice balkanskih saveza
Dzabe kukate, ne isplati seDenise ne razumem to kako nemaš taj problem jer logično je oduvek bilo da ti svi gradovi budu što bliže radi lakše odbrane a jedino poneki malo dalje na nekom hefu ili posedonu kolosu da bi u slučaju da ti neko obori veru namerno ili slučajno tamo bi ti bila 100% i mogao bi se biti .
evo na eti gde svi kukaju da nema mesta, evo nasao sam totalno prazna ostrva, svaki server ima, samo se potrudite pronaci, a ne kukati samo ovde, evo ovde se mozes naseliti ostrvo do ostrvo i ne misliti, ocekujete da vam GF i koordinate trazi ![]()