Ko o cemu onaj koji bjezi o hofovima, DARKO67 osobno sam ti nudio bitku više puta i također te posjećivao i uvijek su bile izlike. Ako već si jedan od onih što vole kačit offline igrače i mislit kako su veliki majstori igre a boje se ol odigrat s ikim tko išta razumije priznaj lijepo i to je to. Moram priznat u početku sam bio malo je reći skeptičan oko jezika ali s crome opcijom prevođenja se to da anulirati dovoljno da je igra relativno nalik onome sto sam dosad navikao vidjet kad ju upalim. Izostanak pragova je isključivi bonus za sve koji žele aktivno igrat samu igru zbog igre jer ovo i je ratna strateška igra. A kačenja se nikad nije smjelo bojat jer ako znaš igrat onda nemaš čega se sramit jer si valjda u stanju adekvatno i vratit za nečiji napad dok si offline.
Molim te ne provociraj i neiznosi neistine ovde jer ja se bijem kad zato imam vremena a ti nijednom nisi došao tada tj uvek si dolazio kada sam imao nekakva posla i nisam imao vremena za bitku tada .A i dešavalo se da si me napadao i flotom a ja flotaš na nijednom nalogu na ba kao i na rs nisam .A to što nisam hteo oflline bitku sa tobom to je jedino zato što sam od drugih igrača čuo da ti bežiš glavom bez obzira čim napraviš minimalnu štetu za hof i ne biješ se do kraja
Imao sam ja mnogo i offline bitaka čak i u njima uspevao napraviti hofove i bez hefa . Učesnik sam gotovo svih največih bitaka na rs i ba serverima gde se rotiralo danima i nočima a trajale su čak i više od 7 dana na smenu smo se menjali i zvali jedni druge na mob kad neko nije tu u bilo koje doba dana i noći .Nesečam se da je tebe u nekoj ikada bilo .Moja zadnja 2 največa hofa ovde bili su dugo a verovatno su još u top10 ,Od toga je jedan od njih bio offline mada se taj igrač na kraju povukao a imao sam i još jedan offline sa dovoljnom štetom ali nije bio tamo jer su svi jači bili od njega tada u top10 . Nesečam se ni to da si ti ijedan takav za top10 ikada napravio .Izvinite svi što sam morao opet skrenuti sa teme jer sam morao Badu dam odgovor na ove provokacije .
.Trudiču se da je se držim s tim što ču morati davti odgovore na možad još po neku sličnu provokaciju .Ja se trudim da nikada ne provociram nikog zato i ne dozvoljavam da drugi provociraju mene
DARKO67 siguran sam da sam te posjetio bar 3 puta i toliko još puta nudio da bitku odradimo, pa nisi zauzet kad si imao vremena napadat druge uokolo a kad ja dođem ili pitam uvijek nemaš vremena. Ne provociram ja nikoga već me živcira kad ti i slični pričate o podvizima i hofovima i slično a bojite se ol odigrat. Ja sam pobjegao dvaput od bitke, jednom 2014te od AQUAe kad su me naganjali po otocima ali su i neki njihovi od mene pobjegli pred hof ako ćemo bit iskreni. Drugi put je od Voodooa jednom davno u bitci u kojoj sam bio bez hefa on sa njim. Tada sam i naučio lekciju da ne diraš igrača kojem je jedini cilj da te uništi ako nisi spreman na to jer ćeš platit gorko. Ne sjećam se da sam ikad više pobjegao a nije me sram bio nikad visit jer inače ne bi tražio protivnike za ol uvijek i uredno ispoštovao svaki dogovor i bacao razne kombinacije čisto da se zabavim iako su mi najčešće došle glave u bitci. Toliko od mene jer i nije tema ova za ovakve rasprave. Samo treba bit iskren i sve je super
. Da ne bi bilo da provociram i spamam, suzdržat ću se od daljnih komentara koji se ne tiču sadržaja na koji se ova tema referira.