Pitanja u vezi spajanja i rasprava

• Velikih bitki nije bilo bas zbog hofa, razdvanja vojske i bezanja cim steta krene da se priblizava granici. Evo sad ces imati prilike jer ovo ne zanima hof nego igraju da te uniste. Da ti ubiju sve jednu jedinicu, nablokiraju i opljackaju sve jedan grad.

Imas jako pogresan pristup igri. Svrha ratovanja nije hof vec unistavanje protivnicke vojske. Hof je bio samo nesto usput. Zamisli nece ti niko na forumu reci BRAVO DARKO ZMAJU, KIDAS. Kakva havrija.

Sto je najgore places kao da nemas gde da postavis borbu, a ustvari kao sto je vec receno, otvoris svoju temu i kacis bitke. Nema sta da citas i prevodis.

Jeste,ali moras priznati da je upravo zbog tih hofova se i ratovalo pre,seti se kada je u bitkama ucestvovalo po nekoliko saveza sa obe strane.

Клекну Милош пред ИКОНУ испред Лазара,Он позива у молитви светог ЗОСИМА.НЕЋЕ СУЛТАН воду пити покрај ПРИЗРЕНА
    Не дамо му ни камена Цара Душана.

Теби кнеже завет дајем нек запамте сви,пашће СУЛТАН испред тебе пре нег паднеш ти

За тебе ћу и крст часни живот предати.Па ћемо се сви на небу вечно састати.

Не дам,не дам земљу Цара Душана.Не дам децо ни камена с двора његова

Чекам,чекам њега ја на Косову.Па нек узме моју главу,не дам СРБИЈУ!

🇷🇸<3🇷🇸<3🇷🇸<3🇷🇸<3🇷🇸<3🇷🇸

• Duške bilo pa ih je dosta i sam si ih video tamo u top10 kao i sve one koje su bile za top ali nisu postavljene zato što su sve ostale tamo bile veče od njih .Meni lično uopšte nije zanimljivo to da idem okolo gubim vreme i napadam nekoga po svim gradovima da bih mu pobio sve več da mu pronadjem svu vojsku na gomili i hofnem ga .

A možda je tvoj pristup igri pogrešan a moj nije .Jer tvoj je smaranje jurcanjem po ostrvima da bih nekom u gradu pobio bilo šta da bi mu možda na kraju pobio sve tj uništio svu vojsku .A moj je nadješ nerazdvojenu vojsku upadneš i za par sati uništiš je a pri tome uopšte ne izgubiš vreme jureči po ostrvima i smoriš se napadom na sve nečije gradove ..Možda je to zato što si to navikao tamo na stranim serverima umesto da si se sam malo više potrudio na našim tj igrao ih .

Nemora ama baš niko meni na forumu da kaže to nego samo bravo ili da mi ukaže ako sam nešto možda pogrešio ili me pitati nešto ako mu u vezi te bitke nije jasno .lajkuje i to je dovoljno .

Ne plačem ja zato što nemam gde postaviti bitku , več neču da otvaram temu koju tamo neče pogledati ni šačica ljudi .Čitanje i prevodjenje se odnosilo na njihove teme tamo, a na njhov forum kao što rekoh prethodno neču uopšte ni ulaziti jer sem tih malih bitaka i pljačke nema se šta ni videti kao ni popričati sa nekim što nije nikada bio slučaj ovde

• lMožda je to zato što si to navikao tamo na stranim serverima umesto da si se sam malo više potrudio na našim tj igrao ih .

Svestan si da sam uz Coksija lik sa ubedljivo najvise hofova na nasim serverima:D

No dobro, jasno mi je sta hoces da kazes, no realno je da ni ovde nista vise ljudi nece pregledati hof nego tamo. Eto udji na poslednji koji si okacio i vidi koliko imas komentara. Onaj koga zanimaju tudje bitke pregledace i tamo. Koga ne zanima i ovde samo skroluje.

Ovde uopste neces morati da jurcas po 10 gradova da bi dobio bitku. Opljackaj nekog bugara sa generalima 2 puta i bitka ce ti doci sama. ;)

• Svestan si da sam uz Coksija lik sa ubedljivo najvise hofova na nasim serverima:D

Ово је дискутабилно.

Сама жалба око хофова ми не пије воду imho. Сада(тренутно) имате одрешене руке да качите и радите шта год пожелите. То да ли постоји граница или не, препуштено је вама и искључиво вама. Ви сте ти који постављате границе и шта мислите да је вредно качења. Маните се сулуде балканске таштине и уживајте у игри. 8)

“The guilty one is not he who commits the sin, but the one who causes the darkness.” ~Victor Hugo

• baš sam se razočarao kao ratnik kada sam ovde saznao da tamo limiti za hof ne postoje kao ni top10 a i mesto na forumu predvidjeno za kačenje istih več savez ili vi postavljate post koji če verovatno retko ko i pogledati .i čemu onda bitka sa nekim ... satima provedeno vreme na igri ...velika šteta za top 10 kada če to videti samo vaši saveznici na kružnoj i tek poneko ko pogleda to tamo na tom postu ??? kad toga nema nevidim ni zašto bih uopšte išao na forum tamo smarajući se prevodjenjem nihovih postova sa jezika koji ne razumem ;(;(

kada bih barem mogao ostao ovaj forum pa da na njemu mi nastavimo igrati kačiti naše bitke kao i do sada i komunicirati tu na našem jeziku .ali mi o tome ne odlučujemo na žalost mi več samo gf kao što je oduvek i bilo .:(

ne računajuči ono što večina nas ima trenutno problema s prebacivanjem u lobiju (još uvek su mi svih 9 pod banom iako sam uradio sve što je trebalo nemogu na nijedan ući tamo ) evo ovo sa hofovima je prvi pogrešan potez gf zbog kojeg če mnogi odustati od daljeg igranja ;(

Ti i ne znaš koliko je ljudi baš zbog tih hofova i napustilo ika

• A koliko ukupno ih imaš na ovom kao i na starom forumu i zašto si sada protiv njih i podržavaš ovu priču da ih netreba više biti ?

Oko 1k koje sam licno kacio. Nisam protiv ali nisu mi bitni. Ja kad napadam napadam da unistim vojsku. Ako ima hof da okacim super, ako ne nebitno...

Svestan si da sam uz Coksija lik sa ubedljivo najvise hofova na nasim serverima:D

Ово је дискутабилно.

Bilo bi da se pojedini nisu penzionisali davnih godina i otisli u zidare. :DOvako sam imao vremena da ih obidjem8o

• Kiki ja sam odavno ovde više od 10god na rs kao i na ba da niko od mojih bivših saveznika kao i svih drugih koje znam ovde nije nikada rekao da je razlog odlaska što je bio hofnut uglavnom to je bilo zbog velikih obaveza u rl i nemanja više vremena za igru isl .Tako da hof nije bio razlog za to .Videčeš uskoro koliko če ih otiči sa igre zato što ga nema više dosadiče im kada se nadju tamo po tim serverima stalno pljačkani i sva vojska koju naprave biče pobivena

• Kiki ja sam odavno ovde više od 10god na rs kao i na ba da niko od mojih bivših saveznika kao i svih drugih koje znam ovde nije nikada rekao da je razlog odlaska što je bio hofnut uglavnom to je bilo zbog velikih obaveza u rl i nemanja više vremena za igru isl .Tako da hof nije bio razlog za to .Videčeš uskoro koliko če ih otiči sa igre zato što ga nema više dosadiče im kada se nadju tamo po tim serverima stalno pljačkani i sva vojska koju naprave biče pobivena

Okej je imati misljenje o necemu, al buraz tvoje misljenje je pogresno, batali piskaranje idi nadji neke bugare da ratujes malo sa njima :D

• E sad nešto na temu onoga Ika nikad neće biti isti, nikad se neće vratiti ono vreme slavne Ika. Ta stara ika može sutra da se vrati, da sve bude kao 2011 i sve isto kao tada, nema gusara, stari ares, i sve ostalo da ne nabrajam. Ali znate šta se neće vratiti? Osoba koja ste bili pre 10 godina. Ne fali nama ika od tada već taj period života.

Kao na primer na koncertu kada publika traži od pevača da peva neku staru pesmu, ne traže oni samo tu staru pesmu zbog pesme već da bi se setili tog vremena kad su je prvi put čuli.

Prosto nije toliko do promene Ike (mada imali su stvarno par diskutabilnih odluka) već do promene u svemu, i kada kažemo nedostaje nam stara ika, nedostaje nam i to ali bismo voleli i to neko vreme da se vrati, a nemoguće je. Zato uvek kad se o tome priča svako do kraja brani taj period i niko "ne da na staru Iku"

tako da ljudi nemojte više plakati za prošlošću i kako je nekad bilo na Ika jer tako nikada nećete uživati u ovoj današnjoj. Recimo Duške kad je sad krenuo da tuče Bugare igra čovek Ika ne silazi hahaha a da je ostao u ovom prošlom vremenu zarobljen kao neki ne bi on tu ništa radio, što bi meni više značilo, zna on na šta mislim :D

Igramo ovo što imamo i manje kuknjave

Površno razmišljaš. Nije niko otišao jer je hofnut. Otišli su ljudi jer ih smorila ika postala manje aktivna. A zašto? Jer je postojalo rešenje da se igra igra na sigurno. Danas ni jedna igra nema onaj siguran neki put. Uradiš to i to i ne može ti niko ništa. Ika ima tu opciju, tj imala je kod nas sa hofom. Rasporediš vojsku, i niko te nikada neće napasti, milina, misliuš igraš mirno, niko te ne dira i posle 3 godine te to smori i batališ. Ovi što jure hof kao ti ne mogu više vojsku na gomili da nađu i zato njih smori, mnogi ratnici su batalili zato. Kao što Duške reče, udari ove bugare pa će ti dovesti milion generala i eto tebi igre i zabave. Nećeš morati i gradove da im tražiš doći će ti sami na gomilu :D

• A koliko ukupno ih imaš na ovom kao i na starom forumu i zašto si sada protiv njih i podržavaš ovu priču da ih netreba više biti ?

Oko 1k koje sam licno kacio. Nisam protiv ali nisu mi bitni. Ja kad napadam napadam da unistim vojsku. Ako ima hof da okacim super, ako ne nebitno...

Pa ja sam samo na starom imao više od toga a na ovom nisam ih brojao .

Edited 2 times, last by DARKO67: Pa ja sam samo na starom imao više od toga a na ovom nisam ih brojao . ().

Umesto sto imas uzitak u kacenju 2k generala na forumu probaj malo da uzivas u ratovanju i druzenju sa saveznicima, napravite savezne akcije, pozive na drustvenim mrezama i slicno...

Uzivajte u druzenju, a ne u hofovima, sada smo barem uglavnom podeljeni na nacionalnoj osnovi, i nema razloga za mrznjom, samo uzivajte u vremenu provedenom na ovoj igri, jednog dana je nece biti verovatno, tako da uzivajte dok je jos tu:D

Ares - Denis1998 -SRBIJA-(KOM )

To ti mislis da si imao, realnost je da nemas ni priblizno koliko mislis.

Evo ja sam ti sad prebrojao, imas 36 na novom. A novi forum postoji vec 3-4 godine...

To ti mislis da si imao, realnost je da nemas ni priblizno koliko mislis.

Evo ja sam ti sad prebrojao, imas 36 na novom. A novi forum postoji vec 3-4 godine...

Duske ja mislim da ova tema nema nikakve veze sa brojem hofova koje je gospodin Darko67 napravio tako da molim te drzi se teme.

• Umesto sto imas uzitak u kacenju 2k generala na forumu probaj malo da uzivas u ratovanju i druzenju sa saveznicima, napravite savezne akcije, pozive na drustvenim mrezama i slicno...

Uzivajte u druzenju, a ne u hofovima, sada smo barem uglavnom podeljeni na nacionalnoj osnovi, i nema razloga za mrznjom, samo uzivajte u vremenu provedenom na ovoj igri, jednog dana je nece biti verovatno, tako da uzivajte dok je jos tu:D

Nisam nikada okačio 2k generala jer na novijm serverima ni igrao sem malo na zeti gde nisam ni ratovao.Družim se ja sa saveznicima na igri ,ovde i još po negde :). A gde čemo se mi raspravljati kada ovog foruma ne bude više bilo :(.Meni su svi ljudi jednaki i baš me briga koje su nacionalnosti ovde na igri kao i u rl :)

• Ko o cemu onaj koji bjezi o hofovima, DARKO67 osobno sam ti nudio bitku više puta i također te posjećivao i uvijek su bile izlike. Ako već si jedan od onih što vole kačit offline igrače i mislit kako su veliki majstori igre a boje se ol odigrat s ikim tko išta razumije priznaj lijepo i to je to. Moram priznat u početku sam bio malo je reći skeptičan oko jezika ali s crome opcijom prevođenja se to da anulirati dovoljno da je igra relativno nalik onome sto sam dosad navikao vidjet kad ju upalim. Izostanak pragova je isključivi bonus za sve koji žele aktivno igrat samu igru zbog igre jer ovo i je ratna strateška igra. A kačenja se nikad nije smjelo bojat jer ako znaš igrat onda nemaš čega se sramit jer si valjda u stanju adekvatno i vratit za nečiji napad dok si offline.

13a329c14e07cb3a.jpg

• Mislim da ova tema nema veze sa vasom raspravom to ostavite za PP,postujte naziv ove teme.

Клекну Милош пред ИКОНУ испред Лазара,Он позива у молитви светог ЗОСИМА.НЕЋЕ СУЛТАН воду пити покрај ПРИЗРЕНА

Теби кнеже завет дајем нек запамте сви,пашће СУЛТАН испред тебе пре нег паднеш ти

🇷🇸<3🇷🇸<3🇷🇸<3🇷🇸<3🇷🇸<3🇷🇸

• Ko o cemu onaj koji bjezi o hofovima, DARKO67 osobno sam ti nudio bitku više puta i također te posjećivao i uvijek su bile izlike. Ako već si jedan od onih što vole kačit offline igrače i mislit kako su veliki majstori igre a boje se ol odigrat s ikim tko išta razumije priznaj lijepo i to je to. Moram priznat u početku sam bio malo je reći skeptičan oko jezika ali s crome opcijom prevođenja se to da anulirati dovoljno da je igra relativno nalik onome sto sam dosad navikao vidjet kad ju upalim. Izostanak pragova je isključivi bonus za sve koji žele aktivno igrat samu igru zbog igre jer ovo i je ratna strateška igra. A kačenja se nikad nije smjelo bojat jer ako znaš igrat onda nemaš čega se sramit jer si valjda u stanju adekvatno i vratit za nečiji napad dok si offline.

Molim te ne provociraj i neiznosi neistine ovde jer ja se bijem kad zato imam vremena a ti nijednom nisi došao tada tj uvek si dolazio kada sam imao nekakva posla i nisam imao vremena za bitku tada .A i dešavalo se da si me napadao i flotom a ja flotaš na nijednom nalogu na ba kao i na rs nisam .A to što nisam hteo oflline bitku sa tobom to je jedino zato što sam od drugih igrača čuo da ti bežiš glavom bez obzira čim napraviš minimalnu štetu za hof i ne biješ se do kraja :) Imao sam ja mnogo i offline bitaka čak i u njima uspevao napraviti hofove i bez hefa . Učesnik sam gotovo svih največih bitaka na rs i ba serverima gde se rotiralo danima i nočima a trajale su čak i više od 7 dana na smenu smo se menjali i zvali jedni druge na mob kad neko nije tu u bilo koje doba dana i noći .Nesečam se da je tebe u nekoj ikada bilo .Moja zadnja 2 največa hofa ovde bili su dugo a verovatno su još u top10 ,Od toga je jedan od njih bio offline mada se taj igrač na kraju povukao a imao sam i još jedan offline sa dovoljnom štetom ali nije bio tamo jer su svi jači bili od njega tada u top10 . Nesečam se ni to da si ti ijedan takav za top10 ikada napravio .Izvinite svi što sam morao opet skrenuti sa teme jer sam morao Badu dam odgovor na ove provokacije .:).Trudiču se da je se držim s tim što ču morati davti odgovore na možad još po neku sličnu provokaciju .Ja se trudim da nikada ne provociram nikog zato i ne dozvoljavam da drugi provociraju mene :)

• Људи ајде прекините расправу већ једном јер ово нема везе са називом теме.Пустите играче који имају проблема са пребацивањем да пишу.

🇷🇸<3🇷🇸<3🇷🇸<3🇷🇸<3🇷🇸<3🇷🇸