Pitanja u vezi spajanja i rasprava

• Eto meni banovan i kad stisnem za mejl i pise da je poslato. Odem na mejl a tamo nista.

Kad se udje s mobilne aplikacije pise da je mod odsustva u toku i da ce trajati jos 48 sati,tako da cim istekne moci ce da se udje valjda...

• imam problem s prebacivanje kad kliknem na predmet u inventaru ne otvara mi se ništa posle toga :(

Prvo moras da izaberes server, desno ispod diplomate. Kasnije kad se.prwbacis na server dobijes u inventar premestaje gradova.

• Eto meni banovan i kad stisnem za mejl i pise da je poslato. Odem na mejl a tamo nista.

Proveri spam, promocije, sve odeljke gde moze da stigne posta. Ako si poslao kako trebao morao bi da dobijes mail

• ljudi šta je ovo masi ljudi izlazi obaveštenje po prebacivanju na server da je mod aktivan i da se čeka 7 dana?????!!!!

Здравейте Rogue,

Във ваканционен режим сте. Поради това не можете да влезете в акаунта ви, защото минималният срок на Ваканционният режим е 48 часа и за съжаление все още не е изтекъл.

Оставащо време: 6d23č50m

• prebacio sam 2 ali oba su banovana tj

Pronašli smo još neke račune u igrama koji koriste istu email adresu. Kliknite ovdje kako bi ste ih povezali sa svojim lobijem!

Vaši korisnički računi

Vaš korisnički račun je pod banom do:utorak, 19. januar 2038. 03:14
    Razlog: Пребацивање налога

Epsilon

26

3.697

dark 67
    468

Vaš korisnički račun je pod banom do:utorak, 19. januar 2038. 03:14
    Razlog: Premještanje korisničkog računa

• Bag, kod svih je tak, radi se na resavanju, citajte poruke iznad.

• Pronašli smo još neke račune u igrama koji koriste istu email adresu. Kliknite ovdje kako bi ste ih povezali sa svojim lobijem

Kliknes na ovu poruku u plavom.

Potom dobijes na email aktivacioni link

• Ko tacno radi oko ovog spajanja? Da li vi to radite moderatori,operatori ili neko tamo treci ko radi na serverima ikariama?

Logicno programi kompanije.

Moderatori i operatori su samo igraci koji volontiraju i pomazu oko pitanja i pravila. Nismo neko ko menja samu igru.

• E pa secam se pre onih spajanja sto su bila. I tad nismo imali ove probleme. Ali eto izgleda otisli ljudi sto su znali kako i sta. Pa ostala grupa nesposobnih ljudi da radi. Sad nam samo probleme prave. Stvarno hvala GF timu sto su nam pokazali koliko ne znaju. :)

• Jos jedno pitanje. Stoji da se svi ratni serveri spajaju sa engleskim ratnim. E pa ja na rs ratnom nemam mogucnost prelaska. Ali zato na engleskom ratnom mi daje da biram servere da se selim. Sta je problem tu?

• Interesuje me da li cu moci da igram igricu na bugarskoj eti u skorije vreme?
    Stojim u modu i pise mi da cu moci da igram tek za 7 dana?????

Kod mene je ista situacija. Ne mogu da verujem. Pa zar cemo sad cekati od 2 do 7 dana da nas puste da igramo?

• Interesuje me da li cu moci da igram igricu na bugarskoj eti u skorije vreme?
    Stojim u modu i pise mi da cu moci da igram tek za 7 dana?????

Kod mene je ista situacija. Ne mogu da verujem. Pa zar cemo sad cekati od 2 do 7 dana da nas puste da igramo?

Procitaj postove iznad. Napisao sam bar 2 puta da je u pitanju bag i da se radi na resavanju istog.

• Ajde bre šta plačete tu i kukate. Ako nekome nije u interesu da se ovo odužni onda je to GF koji će sad da dobije sveže kupljene abrozije jer će biti aktivniji serveri. Tako da manje kuknjave i plakanja i pratite forum, javiće ljudi ako ima novih informacija