Pitanja u vezi spajanja i rasprava

• Imam neko pitanje ako imamo neke naloge na razlicitom serveru a imamo jedan nalog na drugom serveru da li te naloge mozemo da prebacimo na jedan server?

Mislim na te Engleske servere sto cemo se prebaciti

Da, samo sto nisu engleski nego bugarski^^Osim ratnog:)

• Pitanje vezano za preseljenje gradova koje imamo na postojecem server-u dali ce ici na server koji odaberemo na iste kordinate na kojim smo bili ili ce ih taj novi server/svijet razbacati gdje stigne negdje po mapi :/

.Screenshot-1

• Pitanje vezano za preseljenje gradova koje imamo na postojecem server-u dali ce ici na server koji odaberemo na iste kordinate na kojim smo bili ili ce ih taj novi server/svijet razbacati gdje stigne negdje po mapi :/

Iste ili priblizne ako je zauzeto

• Najbolje je bilo spojiti SR i BA servere u jedan .. bilo bi dovoljno igraca ... posle svega sta procitah mislim da ce puno ljudi odustati od igre , ja sam odabrao da igram RS server da sam hteo Bugaarski igrao bih njega .. žao mi je utrošenih godina .. a da ovako završim sa igrom...

• Imam neko pitanje ako imamo neke naloge na razlicitom serveru a imamo jedan nalog na drugom serveru da li te naloge mozemo da prebacimo na jedan server?

Da, samo sto nisu engleski nego bugarski^^Osim ratnog:)

Aa razocarao sam se ja mislio to je to vladacemo englezima tamo a ono nista :)

Маре царе још ти нису узели налог на Јоти?:D ОТМИ ИМ СВЕ:D:D

Шалу на страну, можеш да пребациш све осим са Ареса он ти иде на Енглески ратни

Hahahh cudi me ti neigras na Ares?

Inace igras na svim serverima koliko sam primetio sem Aresa

• Ukoliko si vec imao grad na 17. mestu onda mozes. Ukoliko nisi onda moras kupiti premestaj za premium mesto po punoj ceni.

• Ukoliko si vec imao grad na 17. mestu onda mozes. Ukoliko nisi onda moras kupiti premestaj za premium mesto po punoj ceni.

Jos jedno pitanje, znam da nije vezano za ovo.

Imao sam acc na kordinatama 1:44, i tu okolna ostrva, oko 600k poena.

Ne mogu da se setim ni nicka a ni mejla, znam sifru i od mejla i od nicka, ali ne mogu da se setim koji je nick ili cak mejl.

Da li moze neko da mi pomogne nekako. Hvala

• Ti si zajeba i šefa i stanicu. Neznas sifru od nicka a znas od majla al nisi siguran koji je mejl al znas sifru od materinog fejsa pa jel ti ko moze pomoc

• Veliki apel na igrace koji moraju da predju na Bugarski server, da izbegavaju SVET ETA, svaki hefest mermer je zauzet , cak i onaj na kordinatam 90:90

I imate akaunte po 2m generala.. + Postavili su na 90% hefesta/poseidona duple acc da ne bi mi imali gde da se smestimo.

Sto se tice Theta sveta, jako malo igraca, nema poente preci tamo.

My server isto tako, jako malo igraca i + imate ona ubrzanja sto se meni licno ne svidja.

Zeta ima puno vojske, isto oko 2m generala, koji su u modu i cekaju da napadaju sve redom. Isto tako dosta mesta na hefestu mermer je popunjeno ili su napravili alt acc i postavili tu.

Jedino normalno mi se cini Epsilon, on je kao sto su kod nas Delta i Epsilon. Ima puno igraca, i ima dosta mesta za hefeste/ poseidon. Nema 2m generala kao vamo, nego normalno 100,200k !

Razmislite jos jednom gde idete !

• Najjaci igraci idu na etu, da se razumemo 8)

• Jedino normalno mi se cini Epsilon, on je kao sto su kod nas Delta i Epsilon. Ima puno igraca, i ima dosta mesta za hefeste/ poseidon. Nema 2m generala kao vamo, nego normalno 100,200k !

Citiracu Diosa. Ko zeli mir nek ide tamo, mi idemo u nemir:D

• Pa fali sto neko igra 10 god i sad kao treba da se ode na taj na kom ce za 3meseca neko da skupi 20m poena.

I ima 100 igraca, a na Epsilonu ima 3000, i sta treba da stavim svoj akaunt od 15m poena na tih 100 igraca?

To za vas koji imate 100-200k poena, razumem. Za ostale ne