Szerverösszevonás (Soft Merge) - KIBESZÉLŐ

 • Értettem a problémádat Kicsi, azonban azontúl, h "türelmes" vagy, mást nem tehetsz.


  sem Gro, sem a többi admin nem tud kézzelfoghatóan belenyúlni a dolgokba és jelezhetik napi szinten a problémákat, azzal azok nem fognak megoldódni.


  Te még szerencsés vagy, h az elején össze tudtad egy helyre tenni a városaidat, más kevésbé az.. de mást nem tudunk tenni csak várunk- és várhatjuk, h alkotnak ide is valami scriptet, ami gyorsan megoldja a problémát.. :)

 • Értettem a problémádat Kicsi, azonban azontúl, h "türelmes" vagy, mást nem tehetsz.


  sem Gro, sem a többi admin nem tud kézzelfoghatóan belenyúlni a dolgokba és jelezhetik napi szinten a problémákat, azzal azok nem fognak megoldódni.


  Te még szerencsés vagy, h az elején össze tudtad egy helyre tenni a városaidat, más kevésbé az.. de mást nem tudunk tenni csak várunk- és várhatjuk, h alkotnak ide is valami scriptet, ami gyorsan megoldja a problémát.. :)

  Mondjuk én per spec a "gyorsan"-ban nem remenykednék... 😅

  c5f3adf8907a18e5061ff377eca460f6.jpg

  >

 • Mindegy, mert nincs katasztrófa, meg tudom magamnak is venni, csak hát ennyi erővel, bejelenthették volna, hogy szerver összevonás lesz, aki költözni akar vegyen ambróért cuccot és szevasz :D Még lehet jobb is lett volna ez a megoldás.

 • Mindegy, mert nincs katasztrófa, meg tudom magamnak is venni, csak hát ennyi erővel, bejelenthették volna, hogy szerver összevonás lesz, aki költözni akar vegyen ambróért cuccot és szevasz :D Még lehet jobb is lett volna ez a megoldás.

  Ha költözéskor tudtál alapítani és leraktál volna egy mobilt, kapsz plusz 1 városáthelyezést csak úgy megsúgom. Kicsit informálódni kellett volna előtte..

  Egyébként érthető a felháborodásod de, ahogy Jps írta nem csak neked van ezzel gondod!

  A kalózba megölték azt ami az egyetlen egy élvezetes dolog még pedig a fosztás. Feltöltött 16 szigeteknél eléggé ellehetetlenítették a mobilok közlekedését...

  Tudnak fent róla, hogy mi a helyzet csak nem tudják a megoldást... Keresik, de a gf munkamorálja ehhez a játékához igen alacsony és nem sürgetik el.

  Látszik rajtuk az igazi szakbarbár tudás a "jólvan az úgy" hozzáállás..

  Ráadás kevesen reklamálnak miattuk ahogy tellenek a napok mivel a legtöbben fosztják őket és még örülnek is nekik...Így még jobban a fejükbe lehet vésve, hogy a megodás várhat ráérünk kávézgassunk... teázgassunk majd a végén odabufogunk valamit ami nem megoldás, csak egy újabb hibát szül. "Mert hát, jól van az úgy megodottuk nem?! :) "
  Csak teszek egy példát nem is olyan rég ott volt, hogy a ker hajók eltűntek amikor visszaértek cselekvésről. Akadtak olyanok, akiknek nem volt 12 napig ker hajói... A játék legfontosabb eszköze és halogatták a megoldást 12 napig.. Addig nem is foglalkoztak az egésszel, amíg már sok játékosnak eltűnt a ker hajói és jórészük elkezdett reklamálni, hogy már számukra volt ciki így ráállítottak egy embert.

  Tehát szerintem ne reménykedj gyors megoldásban, mert kevesen reklamálnak és mint minden cégnél fontos a vélemény, ha sokan fejezik ki, hogy valami szar akkor tesznek ellene, ha pedig nem akkor úgyvannak vele a többségnek jólvan ez így..

  Az pedig, hogy városáthelyezést kapsz még pluszba szerintem felejsd el ilyen nem lesz! Ha továbbítanák, akkor se...!

  Szerintem, vagyis remélem lesz még valami kárpótlás mert eddig ahogy a játékosokkal bántak az összevonással az szégyenteljes. Így vagy úgy, de valamilyen formában kell majd még kiengesztelés, mert ez így borzalmasra sikeredett. Mi is tudjuk, ők is tudják...

 • Nehéz úgy reklamálni, hogy minden jelenthető dolog visszavezethető ugyan arra, akkor már továbbítva van. Notosnon nem 12 óra alatt termelsz annyit, mint ahol most vagyok, így kivitelezhetetlen lett volna a 6. város, így nem lett volna sehogy város áthelyezés. Nem gondolom elhibázott lépésnek a költözést nem mindegy, hogy 14-es vagy 30-as bányákkal próbálod behozni a lemaradást. És eddig nekem a szigetek telítődése nem volt gond. De most már gond. Megfelelő kompenzáció, ja járna és mondjuk egy város áthelyezés segítene, és meg is oldaná a problámt. Nem úgy kellene hozzáállni mindenhez, hogy jaj a GF úgyse... Az első tervek még 1 account megtartásáról szóltak...

 • Én azért halkan megjegyezném, hogy bármilyen más, nem GF játéknál ilyen sorozatos balf...oskodás után annyibkárpótlást adnának, hogy nem tudnád hirtelen hova tenni. Ehhez képest ez a 10 nap prém fiók, kuka :D

  Volt, akinek napokig elérhettetlen volt a játék, máshol ha egy 2 órát elérhetetlen, kapsz annyi kárpótlást, mint itt egy városáthelyezés. Minimum!

  Itt semmi, legfeljebb napokkal, vagy hetekkel később egy bocsánatkérés szerűség.

  Lényegében majdhogybem az jön le, hogy nekünk kéne hálásnak lennünk, hogy egyáltalán bármilyen szinten is foglalkoznak a játékkal:D

  Ahelyett, hogy ők hálálkodnának azért, hogy van még aki játszik...és költ!


  De hát, míg máshol heti 2 event van, addig itt az az event, hogy akciósan veheted meg a városárhelyezést, amire azért van szükséged, mert ők el....baltázták:D

  Jó, mi?

 • Leírtam, hogy jelentettük. Ezt tekintheted úgy is, hogy Badidol jelezte a teameknek hogy tudnak a problémáról, a fejlesztők dolgoznak a megoldásán (vagy nem). Leírhatom neki a már ismert problémákat még ötször, ahogy azt is, hogy a játékosoknak elegük van és kártérítést követelnek (ezekről szintén tud); de azzal csak annyit érek el, hogy jól összeveszek vele egy olyan dolgon, ami attól nem fog gyorsabban megoldódni ha verem az asztalt és keltem a feszkót.

  Másrészt ezt nyilván nem játszhatom el minden egyes alkalommal, amikor valami nem vagy nem úgy történik, ahogy a játékosaink vagy akár csak mi szeretnénk; így a konfrontálódást szeretném olyan esetekre tartogatni, amikor remélhető is belőle valamilyen eredmény.


  A megjelenő inaktívokat elvileg egy script vagy hasonló automatikusan kellett is volna, hogy törlésre tegye, csak valamiért a megjelenésnél megállt a tudomány. Ahogy látom lassan, de növekvő arányban kezdenek törlésen lenni ezek az accok. Sajnos a túlnyomó többségük még mindig nincs törlésen.

  Ha ebbe lenne beleszólásom (vagy bárkinek a teamünkből) elhiheted, hogy már régesrég megtettem/megtettük volna, mert nekünk is kerülgetni kell az 5000+ zombiaccountot. Meg hallgatnunk a panaszokat miattuk.

  Egyelőre csak annyit tudunk tenni, hogy várunk türelemmel és reménykedünk, hogy akinek ez a dolga lenne az 1. nem mond fel, 2. megcsinálja, 3. lehetőleg minél hamarabb, 4. közben nem barmol szét valami olyat ami legalább eddig működött. Az eddigi tapasztalatokat tekintve, még talán döntetlenre ki is hozhatjuk ezt a harcot... már olyan fekete lovagos döntetlenre a Gyalog galoppból :D

  Uff! Én beszéltem! :)

  🇭🇺 Admin -- Béta verzió | Admin -- Beta version 🇭🇺


  "Reginam occidere nolite timere bonum est si omnes consentiunt ego non contradico."

  "A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem."

  Merániai János, esztergomi érsek (1213)

  //John of Merania, archbishop of Esztergom (1213)//

 • Én még mindig azt látom, hogy nő a számuk....
  Reggel felszedtem két mobilt, 10 perc múlva már szellem volt a helyén....
  Ahova eddig tudtam tenni (3 napja) ott sincs már hely...

  Az egyiket most le sem tettem, mert már nem volt hova.

  Szerintem ezek éjfélkor osztódnak.... :D

  És utána eltelik pár óra, amíg ijesztgetnek bennünket, és csak utána keresnek maguknak helyet...

  Lehet halloween party van, csak megkéstek egy bő két hónappal? :/8o

  c5f3adf8907a18e5061ff377eca460f6.jpg

  >

 • Tehát, van egy szolgáltató, aminek fizetnek és nem nyújt szolgáltatást. Vagy amit nyújt, azt sza..ul.

  Igaz, tud róla...de változás nincs. Nem órákról, vagy napokról beszélünk. Hetekről és hónapokról!!


  Jaaaa....a szolgáltatást igénybe vevők meg csak ne panaszkodjanak. Mert azt meg hiába??

  Türelem:D


  Értem én, hogy a Team nem tehet semmit. De nem azért van ez a nyavalyás fórum, hogyha gondunk, bajunk van akk ide írjuk? Nem panaszkodhatunk? Attól függetlenül, hogy tudnak/tudtok a problémákról azok még vannak és idegesítenek. Egy olyan helyen, ahova elvileg szórakozni jár az ember...


  Tehát ölbe tett kézzel nézzük, hogy a GF semmibe vegyen minket? Oké.


  A war szerók összevonását mióta húzzák? Január elejére ígérték hogy mondanak valamit. 13.a van, semmi infó....

  De nem baj, mert türelem az van.

  Meg minden is van.

  Valahol máshol biztos, csak nem itt:D:D

 • Mondjuk én per spec a "gyorsan"-ban nem remenykednék... 😅


  Irónia / szarkazmus volt :)


  Én azért halkan megjegyezném, hogy bármilyen más, nem GF játéknál ilyen sorozatos balf...oskodás után annyibkárpótlást adnának

  Igen? Mesélj még kérlek.. :)


  Ultimate Pirates - bezárás után több heti reklamálás után kaptam egy 10 EUR-os kupont úgy, h többet toltam bele.. más még ennyit sem.. ott még fejlesztések sem voltak.. és az nemzetközi játék volt.. :)

  Bitefight - évek óta nincs összevonás, néha van leállás - tudomásom szerint kárpótlás nélkül -, s csak nyílnak a szerverek

  Ogame - volt összevonás, voltak problémák ( nem lettek megoldva.. khm.. ), nem volt kárpótlás.. még prémiumot sem adtak, csak ingyen költözést, ha foglalt volt az a hely, ahova mentél..


  Aláírom, h vannak olyan játékok, ahol esetleg kapsz valamit. Sok régi játékról egyszerűen megfeledkeztek vagy csak szimplán nincs rá emberük.

  Értem én, hogy a Team nem tehet semmit. De nem azért van ez a nyavalyás fórum, hogyha gondunk, bajunk van akk ide írjuk? Nem panaszkodhatunk?


  Oké. Elmondtátok egyszer. Elmondtátok mégegyszer.. Majd harmadjára.. negyedjére, stb.. a Team pedig elmondta, h továbbítva van, ki is írta, tudnak róla fejlesztői szinten is.. Nem azzal van a gond, h jelzed, h ez még fent áll, hanem hogy azok után, hogy elolvashattad többször is, h ez egy nyilvánvaló probléma és dolgoznak rajta mit vársz / mit vártok? Változni fog bármi, ha még 25-ször leírod, h mi a problémád? Nem konkrétan neked szól Jon, ne értsd félre kérlek.


  A war szerók összevonását mióta húzzák? Január elejére ígérték hogy mondanak valamit. 13.a van, semmi infó...

  Az ogame-n több, mint 1 évet vártunk a teljes összevonásra. Szóval, szerintem lehetnél tényleg türelmesebb.. :)  Értem én, hogy hihetetlenül jó érzés leírva kiadni azt a feszültséget, amit a játékban lévő hibák generálnak.. viszont a Team-tagok is emberek.. és ezeket a panaszokat magukra veszik okkal vagy ok nélkül. Talán arra kellene rájönnie mindenkinek, hogy ők csak az átjátszó állomás, akiket "nyomtok" ti- és "nyomnak" felülről is folyamatosan. A jelzésen kívül többet nem tudnak tenni és az sem megoldás, ha egy problémával többször is mennek a németekhez.. attól ugyanis nem fog megoldódni semmi.. tapasztalat :)

 • Értem én, hogy hihetetlenül jó érzés leírva kiadni azt a feszültséget, amit a játékban lévő hibák generálnak.. viszont a Team-tagok is emberek.. és ezeket a panaszokat magukra veszik okkal vagy ok nélkül. Talán arra kellene rájönnie mindenkinek, hogy ők csak az átjátszó állomás, akiket "nyomtok" ti- és "nyomnak" felülről is folyamatosan. A jelzésen kívül többet nem tudnak tenni és az sem megoldás, ha egy problémával többször is mennek a németekhez.. attól ugyanis nem fog megoldódni semmi.. tapasztalat :)


  Amikor valaki csak "mesél" a gondokról, azt ne vegye magára senki! :) Mert ez egy kibeszélő! És ugye: akarsz róla beszélni? ;)

  Igen! Akarunk! Legalábbis szeretnénk! De ami nem támadás - OK, sajnos van az is... -, azt ne vegye senki annak! :) Elmondjuk. Helyesebben leírjuk. A Team tagjai meg olykor megsimizzák a buksinkat, hogy jól van, jól van... :) Mást nem is tehetnek! Tudjuk! :)

 • Én ott vagyok gammán az első költözés óta a világ végén.

  Senki nem volt ott,most meg tele a szigetek inaktívokkal.

  Kezdtem örülni,h nem leszek egyedül de sajna nem így lett :(

  Viszont az tényleg probléma,h kalózban nem tudok mobilt tenni és elhozni a pontokat mert nincs szabad hely közel és távol :(

  Ami még fontos,h tényleg jó lenne már tudni,h war szerveren mikor lesz költözés:?:

  Dy3y8Ko.png

  A lehetetlen csak a fejedben létezik...


  Sig & Ava by Lara

 • Trockij


  Kérlek olvasd el figyelmesebben amit írtam:

  NEM GF játékoknál. Engem nem érdekel, hogy a GF a többi játékában lévő játékosokat is semmibe veszi :D

  Én azt mondom, hogy máshol ilyen bakik után tömve lennének a játékosok raktárai, vagy a leltár prémium cuccokkal, esetleg ambróval.


  És az még szomorúbb, hogy az Ogame összevonása 1 évig tartott. Ez engem miért is vígasztalna? Miért is lenne ez okés?


  Ne haragudj meg, de engem nem a Team érdekel, és a hozzászólásokat sem nekik, vagy ellenük szánom. Ha magukra veszik, azzal nem tudok és nem is akarok mit kezdeni. Leírtam, hogy nem tőlük várom a megoldást. Azt is tudom, hogy továbbítva van minden is.

  Attól még nem lehet róla beszélni? Szidni a GF et? Úgy érzed, hogy abszolúte nincs igazam?


 • Jogos, a "nem" szón átugrottam, elnézést.


  Azzal amúgy nem értek egyet, h máshol kapnál kárpótlást.. játszom nem GF-es játékkal is, ott max 1 db 3 napos prémium-előfizetést kaptunk egy nagyobb hiba után.. ;) igaz, német cég az is :D


  Nem vigasztalásra szántam a példát.. inkább csak arra, h egy nemzetközi szerver összehozása nem lesz két pillanat.. de ha választhatnál, h egy problémáktól nem mentes összevonást csináljanak most, vagy inkább javítsák a hibák jó részét, melyikre tennéd le a voksod?

  Valamint, valószínűleg nem sok fejlesztő maradt az Ikánál, így vannak pioritási sorrendek is.. a war összevonása szerintem a legutolsó a sorban..


  Szidhatod a GF-et, persze. Mit érsz el vele? :)

  Nem az igazságtartalmát vontam kétségbe az írásodnak, hanem azt, h attól nem lesznek / leszünk előrébb, ha még 20-an jönnek azzal, h mi a rossz és h miért nincs javítva..

 • Nem tudom melyik nem GF játékkal játszol még, ahol én eddig játszottam, ott az előre bejelentett frissítés miatt, ami miatt 1 óráig nem lehetett belépni (ezt is tudta előre mindenki), meg lettünk szórva prémium fizetőeszközzel. Nem mondom, hogy sokkal, de ambróban nézve kb 50.


  Én teljes mértékben zökkenőmentes és gyors összevonást szeretnék. Mert ha reálisan belegondolunk, nem most kezdték el ezt kidolgozni. Tesztszerveren is lement, előtte hónapokig, évekig készültek rá.

  Tehát, normális cégnél, normális körülmények között, ennek kisebb hibákkal a kiírt időpontokban meg kellett volna valósulnia.

  De se az időpontban, se gigászi hiba nélkül nem valósult meg.

  És war szerverekre már időpnt sincs...


  De nem is ez a legidegesítőbb. Miért mondják azt, hogy kapunk január elején infót, ha nem kapunk?

  Meg. Normális ccégnél normális az, hogy atomkatasztrófa van a cégnél, majd elmegy mindenki 2 hétre pihenni az ünnepek miatt, majd megtoldják még 1 héttel, mert a németeknél jan 1 után van még 1 ünnepnap? És addig az atomkatasztrófa jóvanaz]úgy állapotban lebeg?


  Valóban nem leszünk a beszélgetéstől előrébb. De tudtommal hátrébb sem.

  Plusz nem tudom mivel jobb, ha a Szerverösszevonás Kibeszélőben mondjuk az időjárásról beszélgetnénk ahelyett, hogy a szerverösszevonást beszélnénk ki? :D

  Esetleg milyen más témát érzel itt relevánsabbnak?

 • Nos, mindenkinek jó reggelt és örömteli játékot. Átfutom mégegyszer amiket írtatok majd munka után, nehogy kihagyjak valamit, de addig igyekszem általánosságban (én is) reagálni : igen, egyre több inaktív kerül elő, nemis csak tiltottak... sztem a gf nem is érti mi ezzel a baj, már nem is erőltetjük. A törlésre tettek hamarosan eltűnnek, a frissek ...mondanám, hogy egy hét múlva, de nem vennék mérget semmire... nem is sejtik, hogy mi a helyzet, mellesleg sokan meg pont azért kínlódnak, hogy megszerezzék az accountjaikat. Bevallom ez egy picit jobban zavar, hogyha elveszti valaki az accountját, mint az inaktívok, de igen, megértjük, hogy tele van velük a szerver, és újak és újra. Gro admintársam is jelezte, hogy nekünk se fáklyásmenet ezekkel az accokkal dolgozni, de megértjük, hogy mennyire idegesít Titeket. S az se baj, ha kiírjátok magatokból, hiszen jól mondjátok, erre van a kibeszélő. Írjátok nyugodtan. Nyilván nincs értelme 30 jegyet nyitni a témában, és a magyar játékosok sokkal intelligensebbek is ennél, el kell mondjam. Panaszkodjatok nyugodtan, figyelünk Rátok is, a helyzetre is, és amint vmit tehetünk vagy vkinél elérhetjük, hogy tegyen, megtesszük.
  Addig csak...azt mondhatjuk hogy ...kitartás és sajnáljuk és tojni rá,játsszatok. Meg azt, hogy büszkék vagyunk rátok!

  "...az embernek ne legyen túl sok igaza, ha a nevetőket a maga oldalán akarja látni"

  ( Friedrich Nietzsche )

 • Azért vicces, város áthelyezés 20%-al olcsóbb :D Még, hogy nem figyelnek a játékosokra :D Ugyan menjünk már :D

  Ez valószínűleg automatikus, az összevonás után második akció is városáthelyezés volt. Persze egyébként, tényleg vicces ilyen szituációba. :)

  A reklamálásra visszakanyarodva ugyan a fórum is közösségi platform, de a fejlesztők a magyar fórummal nem foglalkoznak itt amit reklamálsz csak a Team tudja továbbítani egyszer. Én speciel arra gondoltam, hogy el csendesedett mindenki Facebook, Discord, külföldi fórumokon egyre kevesebben szólnak, hogy basszanak már valamit a szellemekkel mintha a többséget nem is zavarná... Én arra gondoltam, hogy ott kevés a reklamálás minden más eddigi szült hibákhoz képest amit viszonylag ehhez képest gyorsabban kiis javítottak, amint többen felemelték a hangjukat... :)  Ehhez azért annyit hozzáfűznék, hogy ennél vannak sokkal rosszabb cégek, akik rosszabbul bánnak a játékosaikkal, vevő köreikkel. pl.: Ubisoft

  Mégsem zavarnak el senkitse és kártérítésbe se gondolkodnak sose.. X/

  Persze tudod, hogy van ez mindig van egy rosszabb illetve, egy jobb is.

  Ami pedig a tesztszervereket illeti, az minden játéknál általában így van ami teszt szerveren működik az a valóságban meg egy katasztrófa.

  Másrészről ez számomra is érthetetlen, hogy semmiféle tájékoztatást nem adnak legalább 1-2 naponta, hogy mi a helyzet vagy valami...

  Értem én, hogy hihetetlenül jó érzés leírva kiadni azt a feszültséget, amit a játékban lévő hibák generálnak.. viszont a Team-tagok is emberek.. és ezeket a panaszokat magukra veszik okkal vagy ok nélkül. Talán arra kellene rájönnie mindenkinek, hogy ők csak az átjátszó állomás, akiket "nyomtok" ti- és "nyomnak" felülről is folyamatosan. A jelzésen kívül többet nem tudnak tenni és az sem megoldás, ha egy problémával többször is mennek a németekhez.. attól ugyanis nem fog megoldódni semmi.. tapasztalat :)

  A Teamet senkise szidta, a jelenlévők közül vagy lehet értelmezési gondod vannak fuss átt még egyszer az irományok között..

  Ez a fórum topic a szerverösszevonás kibeszélésére van létrehozva hova máshova írjuk le, a rossz tapasztalatokat illetve akár a jót bár az előbbiből van több... Ha nem ide?!

  Szerintem a Team tagok sem értették félre csak picit te képzelted túl a szereped... :)

 • Ez valószínűleg automatikus, az összevonás után második akció is városáthelyezés volt. Persze egyébként, tényleg vicces ilyen szituációba. :)

  A reklamálásra visszakanyarodva ugyan a fórum is közösségi platform, de a fejlesztők a magyar fórummal nem foglalkoznak itt amit reklamálsz csak a Team tudja továbbítani egyszer. Én speciel arra gondoltam, hogy el csendesedett mindenki Facebook, Discord, külföldi fórumokon egyre kevesebben szólnak, hogy basszanak már valamit a szellemekkel mintha a többséget nem is zavarná... Én arra gondoltam, hogy ott kevés a reklamálás minden más eddigi szült hibákhoz képest amit viszonylag ehhez képest gyorsabban kiis javítottak, amint többen felemelték a hangjukat...

  Igen, "automatikus": jelezték hogy mindentől függetlenek a kedvezmények. (Ettől még szégyen és gyalázat a 20% stb.)
  A fejlesztők semmilyen fórummal nem foglalkoznak, úgyhogy lehet discordon, jegyben vagy ezer fórumon is panaszkodni, mindegyiket mi látjuk és mi továbbítjuk....mármint ami újdonság és ha ezren mondják, hogy baj van, de mi már tegnap jeleztük hogy ez nagy gond, akkor ugyanott leszünk - szerintem erre utaltak előttem....bármennyire megértem a hibajelentéseket, régen is volt erre példa, hogy nem tűnt fel azoknak, akiknek kéne....most is úgy kell összeveszni az illetékesekkel, hogy ez gond, kérlek alássan...neked nem? de a játékosoknak igen, tehát újra és újra. Úgyhogy jelenleg édes mindegy ki hol reklamál, maximum idegesíti azokat, akik nem szokták ezt, és még később javítják...de reméljük odáig senki se jut....Mi pedig még toleráljuk ezt, mert tudjuk, hogy gond (akkor is, ha ezredszer mondjátok el, semmibaj :) vagy legalábbis az első párezernél :D szerintem erre utaltak a többiek :) )...

  "...az embernek ne legyen túl sok igaza, ha a nevetőket a maga oldalán akarja látni"

  ( Friedrich Nietzsche )

 • Sajnos én azt látom, hogy tényleg tűnik el account, de jön is helyére egy másik, de nem azonnal. A kérdés építkezés közben lehet várost áttenni?