Szerverösszevonás (Soft Merge) - KIBESZÉLŐ

 • Eleje: lásd előző postomat :)

  Illetve rész: nem tudom... eddig nem volt az? :D amúgy állítólag van akiknek működik, de egyes funkciókat eleve nem sikerült elérhetővé tenni benne, érdemi fejlesztés meg nem volt benne az elmúlt X évben.

  Uff! Én beszéltem! :)

  🇭🇺 Admin -- Béta verzió | Admin -- Beta version 🇭🇺


  "Reginam occidere nolite timere bonum est si omnes consentiunt ego non contradico."

  "A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem."

  Merániai János, esztergomi érsek (1213)

 • Sziasztok!

  Mégsem olvasok mindent végig, majd kérdezzétek meg inkább újra, ami még aktuális, azóta annyi minden változott. A célszerveren megjelent minden furcsa account nem a temetőbe megy szerintem, hanem végleg elvész, ehhez kellett kihozniuk, hogy legyen hely és a foglalt neveket is használhassátok (itt jegyzem meg, nem mindegyik került ki, én pl a mai napig nem lehetek sipka egy szellem miatt..na ő nem került ki ...fenemegeszi). A többi szerveren a temetőbe mennek, de nem is kerültek ki.

  Az applikációt nem lehet használni, akinek még működik, az se sokáig és nem is hasznos...amúgy még mindig kinn van a gf reklámoldala, ahol hirdeti..ez volt az egyik legjobb fejlesztésük, hogy megcsinálták...de lepődjünk meg, nem érdekli őket jó sok éve.


  Nem vettük magunkra, nem sértődtünk, de már mások is elmondták...csak jeleztük, hogy ezt csak azok olvassák, amit itt írtok, akiket pont érdekel is és aggódnak és segítenek...senki mást nem érdekel, aki nem olvassa. Elhihetitek, hogy folyamatosan toljuk a hibákat és kérdezünk és próbálkozik mindenki...olvastam olyat, hgoy bezzeg külföldön ott kiabál mindenki hogy javitsa a gf....ad1: és sikerült? ad2: melyik cég hangulata lesz jobb attól és lesz segítőkészebb, ha üvöltözik neki ugyanazt a hibát ezren? ad3: attól, hogy mi nem hangosan tesszük?


  Megint más: igen, ki kell beszélnetek magatokból, ezért van a kibeszélő, nem sértődünk meg rajta, csak az ilyen baromságok hogy úgyse olvassa a gf vezetője...perszehogynem...úgyse jut el hozzá vagy nem ugyanaz..de ugyanaz, nem agysebészet megérteni, hogy nem jutnak át a játékosok, eleinte tojtak rá, de sokezer után már nem, most dolgoznak rajta..itt nincs mit már kiabálni meg közölgetni, a hülye is látja a bajt. Le is zárták. S igen mégegyszer mondom, kibeszélni ér, panaszkodni, átbeszélni....amikor én megláttam csütörtökön , hogy email kell hozzá, olyan mélységesen felháborodtam, hogy ezt az apróságot nem emlitették és ilyen hülyeséget csináltak, hiszen az a leggyengébb pontja a lobbynak, amióta létrehozták ezt a baromságot...orbitális hiba. én se álltam meg, hogy ne panaszkodjak a kollégáimnak, hogy a jó....az ménem őket....keresztbe-hosszába. Ez kegyetlen. De ez nem azt jelenti hogy holvan loro, holvan bárki, nem nektek szól, de más nem olvassa... lehet panaszkodni, nyilván óvatosan, a duplaposztokat is engedtük és lehet kérdezni és sokmindent,, csak nem látjuk akkor a kérdést esetleg. Ügyesen válaszoltok egymásnak, figyelitek a híreket, igyekszünk kitenni mindenképp..ha maradt kérdés, tegyétek fel...elfelejtettem már a felét annak, amit írni akartam...ja igen és nem panasz, hogy többszáz jegyet kezelünk, abból is 4-6válasz még rá, és a többsége különböző játékostól...de értsétek, hogy ezeket mind ellenőriznünk kell, nem csakúgy irogatunk, segitünk ahol tudunk, sokkal több ez mint csak elolvasni őket, és nem sablonválaszokat kapnak, mert sok jegy más, mindig vmi apróság van, és akkor felküldeni ha olyan, megbeszélni..ha más hiba, akkor azt..közben minden kommunikációs csatornán jönnek az üzenetek, itt privát, discord, fb, messenger, telefon akár, de a szervereken is, mindegyiken...közben tudom, hogy nem mentség, de dolgozunk, sokan hétvégén is, ráadásul egyikünk sem azt a fajta, jóvanelpassziánszozok-féle munkát. Olvassuk a fórumot, olvassuk amit ugye kiír más máshova, mert senki nem írja meg nekünk egy normál fórumon se, hogy hello tim, most ez van...nekünk is ugyanott kell kaprigálni, mint Nektek, csak ezért kértem, hogy ne ismételgessétek, hogy senki se válaszol. A GF itt nem fog, maximum Lorovus, ha nagyon fontos lenne, de ő bízik annyira bennünk, hogy mi kezeljük ezeket a dolgokat amióta visszajöttünk. Mindenben segít, jobban talán, mint más comák, ő hétvégén is segített Nektek..úgyhogy ezzel nincs mit csinálni, panaszkodni lehet, de annak igazán nincs értelme, hogy miért nem olvassa egy külföldi vadidegen a gftől amit ideirunk 30 oldalon?


  kihagytam sztem még pár dolgot, de kérdezzetek és válaszolok

  "...az embernek ne legyen túl sok igaza, ha a nevetőket a maga oldalán akarja látni"

  ( Friedrich Nietzsche )

 • A GF itt nem fog, maximum Lorovus, ha nagyon fontos lenne, de ő bízik annyira bennünk, hogy mi kezeljük ezeket a dolgokat amióta visszajöttünk. Mindenben segít, jobban talán, mint más comák, ő hétvégén is segített Nektek..úgyhogy ezzel nincs mit csinálni, panaszkodni lehet, de annak igazán nincs értelme, hogy miért nem olvassa egy külföldi vadidegen a gftől amit ideirunk 30 oldalon?

  Neked elhisszük - de kiírhatta volna.


  Én nyitok egy új időszámítást - ma van az iká(m)ban a türelem elfogyása utáni 1. nap

  te. 01

 • A célszerveren megjelent minden furcsa account nem a temetőbe megy szerintem, hanem végleg elvész, ehhez kellett kihozniuk, hogy legyen hely és a foglalt neveket is használhassátok


  Akkor megírjátok nekik, hogy ha ez így van, ne egy hónap múlva tűnjenek el? Mert egy hónap múlva már semmi! sem érünk vele!


  A GF itt nem fog, maximum Lorovus, ha nagyon fontos lenne, de ő bízik annyira bennünk, hogy mi kezeljük ezeket a dolgokat amióta visszajöttünk. Mindenben segít, jobban talán, mint más comák, ő hétvégén is segített Nektek..


  Alapvetően az a véleményem - kb. 50 éves távlatban -, hogy ha pl. árvíz van, akkor Országunk fejesei ne menjenek ki a gátakra! Mert segíteni nem tudnak. Cölöpnek nem verhetik le őket. Viszont sok ember akkor azzal foglalkozik, hogy olyan körülményeket teremtsen, hogy nehogy bajuk legyen. Miközben inkább a gátat kellene építeniük.

  Itt persze nem erről van szó! Köszönjük Lorovus-nak, hogy hétvégén is szánt időt a mi problémáinkra! És ezt komolyan írom! De azért egy-két vigasztaló mondatot ide is leírhatott volna, hogy érezzük, hogy velünk van!

 • Engem igazából az érdekel, hogy lesz-e meghosszabbított világok ünnepe. Vagy esetleg azt az +1000 elégedettséget be is építhetnék, ha már úgyis piszkálják :D Meg az akciókat nem lehetne kikapcsolni, egy kicsit azért csípja az ember szemét, ilyen munka után.

 • Most OFF leszek és elnézést érte.

  Egy ideje többen is panaszkodnak, tehát lehet nem nálam a hiba csak. Kalózküldetés végén sokadik frissítésre zárul csak a küldetés, van akinél hiába van 8 órás is fejlesztve, 4 a max. amit enged neki.

  Ja, csatánál is azt látom, hogy bár megy a körváltás, de beragad. Tudtok esetleg indítsa újra helyett -- ez megvolt, sőt, friss a browser is - mást mondani, hogy mit tegyünk?

  Tényleg bocs, de ezért ha nem muszáj nem nyitok jegyet ilyen zavaros időben.

 • By badidol

  Az utolsó mondata nagyon teszik.:)


  Sajnos az összevonás után még mindig dolgozunk a jelenlegi problémák megoldásán, és még nem találtunk olyan végleges megoldást, amely az összes ismert problémát megoldaná.


  Addig is továbbra is megpróbáljuk eseti alapon megoldani a problémákat a támogatási rendszerben.


  Egy kis információval is szolgálunk a fesztivállal kapcsolatban. Mivel ez kissé homályos volt: a 18 napos időszak az összevonás VÉGE után kezdődik. Az egyesülés jelenlegi befejezési dátuma 2021.12.16. 12:00 CET. A jelenlegi helyzet miatt várható, hogy ez a dátum tovább tolódik. Időben új időpontot adunk.


  Továbbá szeretnénk elnézést kérni az ezzel okozott kellemetlenségekért mindenkitől. Türelmed és megértésed hálánk jeléül minden játékos készletébe teszünk egy olyan tárgyat, amely 10 napos prémium számlát biztosít számukra. Mint a készletben lévő minden elemet, itt is szabadon választhatja meg, hogy mikor szeretné aktiválni. A cikk a következő 2-3 óra során jelenik meg a készletben, és egy kis időbe telik, amíg átmegy az összes fiókon.


  Tisztában vagyunk vele, hogy ez csak egy kis vigasz, és nem segít mindenkinek, aki még mindig nem tud bejelentkezni. Ezen dolgozunk.


  Még egyszer köszönjük türelmét és megértését, és elnézést kérünk, hogy túléltük ezt.


 • Hát mert túlélők vagyunk. :D

 • Én Édes Jó Istenem ne hagyj el - de tényleg....
  Örömködjek, hogy megjött a 10 napos prémium (mert tényleg ott van - hipp-hipp...)???
  Ha most látna bárki, inkább vicsornak vélné ami az arcomra húzódott, de semmi esetre sem örömnek....

  Türelem és megértés....
  Türelem lassan elfogy...
  Megértés? Na az sosem volt....
  Ha a való életbe bármelyikünk így végezné a munkáját, már rég nem lenne mit csinálni - szerintem.
  De hogy én bárkit kirúgnék a cégtől ilyen munkamorál mellett, az tuti.

  Jah - valaki írta, hogy ha egyáltalán még lenne kit kirúgni, merthogy fejlesztő lehet, hogy nincs is a csapatban. :D

  De mit is várok én szerencsétlen egyszerű bárgyú "júzer" egy olyantól, akinek rossz bálvány a nick neve.... :P
  Hát jót nem sokat....

  :cursing:<X:thumbdown:

  A végén azért kér elnézést, hogy túlélték?
  Hmmm... Nyers kugli fordításban se rossz....

  c5f3adf8907a18e5061ff377eca460f6.jpg

  >

 • Jps_Valahogy így, igaz? :D


  30301331_d05ef3ef7734200eb5e9783d35e35f76_wm.jpg


  Amúgy bár viccesen hangzik, én nem találtam túlélésre utaló jelet Badidol posztjában. Nem a legjobb google-fordítót használni, ha az ember tud valamennyire angolul (és így bemásolni sem érdemes a fordított szöveget). Nem túl megbízható magyarra fordítani [sic!] :D

  Amúgy a túlélni to survive angolul :P

  Uff! Én beszéltem! :)

  🇭🇺 Admin -- Béta verzió | Admin -- Beta version 🇭🇺


  "Reginam occidere nolite timere bonum est si omnes consentiunt ego non contradico."

  "A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem."

  Merániai János, esztergomi érsek (1213) • Pontosan. :D
  És még az ing-laptop-kávé szentháromság is stimmel.... :D

  Felcsigáztál.... A Bálvány eredeti posztjával...
  Kérek egy linket az eredetihez, vagy be is tolhatod ide....

  Kleine szpík pöti englis..... :P:D

  c5f3adf8907a18e5061ff377eca460f6.jpg

  >

 • Az applikációt nem lehet használni, akinek még működik, az se sokáig és nem is hasznos...

  Nálam működik és nagyon is hasznos. Kalózküldetések indítása, üzenetek olvasása és nyersanyag szállítás ide-oda, jól jön az unalmas irodában töltött percek alatt. :-)


  Tudod vagy csak gondolod, hogy már nem sokáig lehet használni?

 • Az applikációt nem lehet használni, akinek még működik, az se sokáig és nem is hasznos...

  Nálam működik és nagyon is hasznos. Kalózküldetések indítása, üzenetek olvasása és nyersanyag szállítás ide-oda, jól jön az unalmas irodában töltött percek alatt. :-)


  Tudod vagy csak gondolod, hogy már nem sokáig lehet használni?

  Az applikációt évek óta nem fejlesztik. Ahogy haladunk előre az informatika fejlődése terén, úgy válik majd egyre használhatatlanabbá. Aki még tudja használni, használja ki, de lélekben készüljön fel, hogy ez el fog múlni.

  Ne barátkozz a Gonosszal! /52. Lan szabály/

 • Az applikációt nem lehet használni, akinek még működik, az se sokáig és nem is hasznos...

  Nálam működik és nagyon is hasznos. Kalózküldetések indítása, üzenetek olvasása és nyersanyag szállítás ide-oda, jól jön az unalmas irodában töltött percek alatt. :-)


  Tudod vagy csak gondolod, hogy már nem sokáig lehet használni?

  Nagyon alap dolgokra tökéletes. Persze, messze van az eredeti játéktól sokminden hiányzik belőle.

  Amiket leírtál arra jó, még akár harcolni is ha sokat gyakorolsz rajta. Az időzítő úgyis a kezedben.^^

  Azoknak nem működik, akiknek android/windows rendszerű telefonjuk van. IOS(Iphone) rendszeren működik csak az alkalmazás tudtommal.(környezetembe ezt tapasztaltam)

  Erre a megjegyzésre énis szerettem volna reagálni, csak aztán úgy gondoltam inkább nem csipkelődök van ígyis elég gondjuk és még fizetést sem kapnak.

  Kétlem, hogy megszűnne ez nekik nem kerül pénzbe. Inkább, csak gondolja.. :)

 • Ez valami új hobby, hogy az új híreket lefordítjuk valamivel és bedobjuk ide. :D

  Amúgy lehet nem hiba ki tudja. De engem az zavar, hogy igazából sokszor már lejár a szállítási idő és megjelenik egy minusz és kell neki jó néhány másodperc mire tényleg beér. Lehet nem hiba, de zavaró.

 • A többire is válaszolok megint, most csak az app-ra - úgy értettem, a nem hasznost, hogy sok funkció hiányzik belőle már, akinél még működik, az se tud sok mindent elérni...ugynaakkor a költözés a lobbykat is elronthatja, és akkor az app se enged be. Ezen kívül csak iphone-on műkdöik és ezeréve nem fejlesztik sehol, egy frissítés és már az se éri el, aki eddig. Egy szuper dolog volt és nagyon hiányzik.


  A fordítás valóban mókás, azóta kinn van magyarul is, amúgy olyan sok információ nem volt ebben sem, hogy sürgős legyen, de kibeszélő, persze lehet, csak ne innen idézzen aztán máshol bárki, majd tovább és tovább szájról szájra. Esetleg az eredetivel együtt ki lehet tenni, ha muszáj. S köszönjük természetesen, hogy figyelitek a híreket, mi is csak ezt látjuk, amikor épp nem dolgozunk.

  _____

  u.i. Az inkább csak gondolomra (ha ezt jelentette a mondat) sokat nem akarok reagálni, de való igaz, sok mindent gondolunk...hiszen ha tény lenne, itt lenne már nem kéne róla beszélni, mert mindenki látja....de megpróbálunk az információink és tapasztalataink alapján kigondolni dolgokat, és segíteni vele. Meglehet marhaság.

  "...az embernek ne legyen túl sok igaza, ha a nevetőket a maga oldalán akarja látni"

  ( Friedrich Nietzsche )

 • Most OFF leszek és elnézést érte.

  Egy ideje többen is panaszkodnak, tehát lehet nem nálam a hiba csak. Kalózküldetés végén sokadik frissítésre zárul csak a küldetés, van akinél hiába van 8 órás is fejlesztve, 4 a max. amit enged neki.

  Ja, csatánál is azt látom, hogy bár megy a körváltás, de beragad. Tudtok esetleg indítsa újra helyett -- ez megvolt, sőt, friss a browser is - mást mondani, hogy mit tegyünk?

  Tényleg bocs, de ezért ha nem muszáj nem nyitok jegyet ilyen zavaros időben.

  Nálam is beragad minden, egy sima nyersi szállításnál is. Sőt, gyakran az egész játék lefagy (más oldal nem, csak az ikariam). Úgy látom, hogy a problémák nem, hogy megoldódnának, csak egyre sokasodnak...

 • Azért eredetiben másként "hangzik". :)

  Ha valaki kicsit szpíkinglis.... ;)


  c5f3adf8907a18e5061ff377eca460f6.jpg

  >

 • Igen, minden beragad, elmarad, eltűnik, féligműködik, akad...egyre rosszabb. Jól látjátok.

  Ettől függetlenül esetleg összegyűjthettek párat, képekkel, olyat, ami ismétlődő hiba, lehetőleg még több játékosnál is, illusztrála, leírva, és felküldjük a GFnek, hátha nem tudnak róla..változást nem remélek, de ha összeszedtek pár hibát, egy kis leírással, egy jegyben, nem 20ban minden esetről külön - ha szántok erre időt, jöhet, ártani nem árt.

  "...az embernek ne legyen túl sok igaza, ha a nevetőket a maga oldalán akarja látni"

  ( Friedrich Nietzsche )

 • Így se rossz:

  Szerverösszevonás (Soft Merge) - 2021.12.02.


  s igen, ezért kérem ha már fordítózunk, legalább oda elé az eredetit, amíg mi nem írjuk ki.

  "...az embernek ne legyen túl sok igaza, ha a nevetőket a maga oldalán akarja látni"

  ( Friedrich Nietzsche )