Szerverösszevonás (Soft Merge) - KIBESZÉLŐ

 • player_icon_red.png Uralkodó adatai --- A MEGSZŰNŐ War szerveren... végül is költöznénk, addig is had regizzenek nem? Full szűz és kezdő játékos, most tolom nyersivel - még sosem játszott ikával. Még nem is tudja, hogy a szerver költözik... grat göfö

  Cím:
  Név: Buksy
  Helyezés: 1,075
  Pontok: 97
  Uralkodó ettől:: 04.12.2021 10:08:51
  Műveletek:

  Opi szerverre mutató linket nem rakj a hsz-edbe ha lehet.

  Ez Balhéra is vonatkozik.

 • Na szóval.

  Aki már költözött és nem látja még mindig a célszerveren az accountját a felsorolt furmánykodások után sem , az lehetőleg ne próbálja meg a lobbyban az email cím megváltoztatását a költözés után !

  Oka,hogy utána ugyan van amikor a lobby jelzi,hogy hozzáadta az accountot,de továbbra sem fog látszani a listán és nem kizárt,hogy a régi email valahogy beszorult az áthelyezett accountba.

  Viszont ahhoz már nincs lobby azonosító !

  Így látszani sem fog.

  Ilyen esetben jegyben kérjétek az email ellenőrzését és a jelenleg használt meg a régi emailt is adjátok hozzá.

  Belépni lehet ezután sem tudtok,de legalább már azt leellenőriztétek,hogy mely email tartozik ahhoz amit nem láttok.

  Mert kis lépés ez az emberiségnek,de nektek sem lesz nagyobb hála a GF-nek.


  Nem tudom kinek tűnt fel,de az első összevonási dátum az első alfa szerverek 5 ezredik napjára esett volna éppen.

  Hát nem jött össze ez sem elsőre.

 • Opi szerverre mutató linket nem rakj a hsz-edbe ha lehet.

  Ez csak egy másolat - miként a Tiéd is (az enyémről) :*


  Fogalmam sincs hogy rámutat - nem is volt a célom, hogy azt tegye. Nem én tehetek róla, csak simán kijelöltem - a göfö oldja meg, hogy 1-1 másolat ne ilyen legyen :D


  DE

  HA

  Valami szabályt sért akkor sry, nem volt szándékos - fizetek egy fél grillcsirkét ha meló van vele, annak akinek le kell ezt vennie,

  Nem viccelek - élőben beváltható a meghívásom, de lehet belőle halászlé is, itt lakom most nyugat magyarországon


  Szóval, csak azt akartam megmutatni, hogy van olyan szerver aminek már költöznie kellett volna és még jelentkeznek oda új játékosok.

 • Kösz akkor már értem miért van nálam is gond. Franc essen bele mélt váltottam az átrakás után azóta csak a tiltottakat látom meg a Gf szerencsétlenkedését.

 • Azt azért remélem, hogy a költöző szövetségek vezetői nyitnak jegyeket és reklamálnak azok nevében akiknek accai ott pusztultak a senki földjén - akik kibuktak a 20 éves tiltáson, a 7 napos vakáción, a lobbyban nem látható accon, a nem érkező e-mailokat várván pedig feladták a játékot. Mert fórumot kevesen olvasnak, sárga üziket kéne folyamatosan nyomni a játékban lévőknek - ha mással nem, akkor egy linkkel ami ide vezet, vagy mittomén.

  Nem én dolgozok ingyen ennek a göfönek - oldják meg az informálást is, ha már ezt elqrták


  Nem kicsit - nagyon...


  30-40% is lesz a lemorzsolódás - bár ezek között kevés lesz a kocka... Ááá sok ambrót nem vettek (legyint majd babidoll flegmám), de nekünk meg a társaink voltak a fene egye meg ezt a sok bénát germániában.


  Ehhh már olyan bonyolult és kockázatos átmenni, hogy meg sem érti egy mezei játékos, meg már nem is mer semmit megnyomni. Kék csík, fiókok társítása, lobbyhoz hozzáadás meg már ki tudja mi minden kell egy vacak átjelentkezéshez egy másik szerverre??

  Tegyék vakba a költöztetésre váró accot amikor sorra kerülne, előtte 1 órával és tegyék be a célszerverre - oldják meg a játékon belül a kapcsolat felvételt meg mindent ami ehhez kell nekik,


  Nekünk játékosoknak egy működő átjáró kellene - ambróért ment NEM DE BÁR? DE DE BÁR!

  Akkor adtak volna arra való kupont, ami csak adott célszerverekre érvényes és mindenki átmegy azzal - kattintson a célszerverre KATT. Megjelent a leltárodban egy költöztetős kupon, Alphára szól ahogyan kérted viszlát ott és további jó játékot. Oszt csá, átmegyünk a kuponnal mintha ambrósok lennénk.

  DE ötletelhetnénk még száz félét

  Olyan metódus kell, amit mindenki megért és világos meg egyértelmű - sőt el sem lehet rontani mert 2-3 lépésből max oldódjon meg.

  CSAK

  ÉPPEN

  Működjön - az lenne a lényeg.


  A játékosnak joga van bénának lenni - de a szolgáltatónak TISZTA SZÉGYEN!


  Erről mit mond az ÁSZF? Vannak itt akik sokat olvassák. Mondjuk a kártérítésre vonatkozó részek is érdekesek lehetnek e témában

 • Opi, azért ilyen jellegű reklamációkat nem kérünk. Nem áll lehetőségünkben továbbítani a GF-nek (valószínűleg mérsékelten érdekelné őket), amúgy mi meg tisztában vagyunk a problémával és igyekszünk segíteni.

  Ha a reklamáció kedvéért reklamálni kezd 10-20-100 játékos, azzal pedig csak kevesebb időnk jut arra, akinek esetleg tudunk is segíteni.


  A sárga üzenet félek, már késő bánat lenne, mert aki belép és rányom a költözésre, azt ha ott el is vesztettük (feltéve, hogy nem sikerül megoldania és/vagy eljutnia ide/supportra), aki meg már eleve a senkiföldjén lebeg, szintén nem látja a sárga üzit amit megkapott a letiltott régi accba.

  Uff! Én beszéltem! :)

  🇭🇺 Admin -- Béta verzió | Admin -- Beta version 🇭🇺


  "Reginam occidere nolite timere bonum est si omnes consentiunt ego non contradico."

  "A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem."

  Merániai János, esztergomi érsek (1213)

 • Köszi Opi,

  Ercsa megvan, de sajna nem mindentudo :) simán lehet hallgatni az adminokra :)

 • Azt azért remélem, hogy a költöző szövetségek vezetői nyitnak jegyeket és reklamálnak azok nevében akiknek accai ott pusztultak a senki földjén - akik kibuktak a 20 éves tiltáson, a 7 napos vakáción, a lobbyban nem látható accon, a nem érkező e-mailokat várván pedig feladták a játékot. Mert fórumot kevesen olvasnak, sárga üziket kéne folyamatosan nyomni a játékban lévőknek - ha mással nem, akkor egy linkkel ami ide vezet, vagy mittomén.

  Nem én dolgozok ingyen ennek a göfönek - oldják meg az informálást is, ha már ezt elqrták

  Persze, nyissatok felesleges jegyeket minél többet. Azok, akiknek segíteni próbálunk, így garantáltan sokkal lassabban jutnak segítséghez. Vagy, ha megunjuk, akkor nem is fognak. Legegyszerűbb abba rúgni, aki még próbál segíteni. Legfeljebb tanul belőle, és többet nem próbál.

  Ne barátkozz a Gonosszal! /52. Lan szabály/

 • Persze, nyissatok felesleges jegyeket minél többet. Azok, akiknek segíteni próbálunk, így garantáltan sokkal lassabban jutnak segítséghez. Vagy, ha megunjuk, akkor nem is fognak. Legegyszerűbb abba rúgni, aki még próbál segíteni. Legfeljebb tanul belőle, és többet nem próbál.

  Nem felesleges szerintem - azok NEVÉBEN kell intézkedést kérni a Vezetőknek akik nem jutnak túl az útvesztőn és nem fórumoznak (a játékosok jelentős részéről beszélek amúgy)

  Egy csomó mindenre az írtátok, írjatok jegyet - aztán tele van posztolva a fórum, azokkal akiknek az sem ment és segítséget kér

  ÉN egy nagy létszámú játékos állományról írtam, akikből szellem lesz - és egy Vezető segítene nektek velük kapcsolatot létesíteni, de nem tud másként minthogy jelzi.

  Vannak akik most jönnek ám fel a szerver összevonás hírére - mert hétvégén szoktak játszani főként

  Aztán mit lát: a fele szövi átment, a fele nem - van aki beragadt, meglehet éppen a Vezető. Sem itt- sem ott nincs szövi. Azt se tudja merre van előre...

  Ír egy SMS-t, bocsi fiúk, köszi ennyi volt - a játékra szánt időmet az átjelentkezésre fordítottam és nem ment : abbahagyom. Szóval emellett menjünk el gyalog, mert babidol kért egy kis türelmet és megértést.

  No hát akkor ne kérjetek - de Gro írása miatt :)  Egyébként sokszor beszélünk az ÁSZF megszegéséről - talán MOST van ideje annak, hogy megnézze valaki (?) a GF mit szegett meg (vagy fog megszegni, ha vesznek az accok a nem megfelelő lépései, a hiányos és késve érkező intézkedései ehhh elegem van a szép fogalmazásból:!: a bénázásai miatt.


  A team munkáját köszönjük - én adnék Nektek érte juttatást is. Amúgy ha van rá ötletetek, akkor kipróbálhatjuk - pl önkéntes és anonim adományozó számlára küldenék pénzt szívesen, vagy vennék ajándék kupont is ha lehet. Ez is a GF dolga lenne amúgy, főleg a mostani hajtásban - DE lenne szerintem több játékos is, aki ELISMERNÉ amit tesztek, egyfajta juttatással, hogy ne érezzétek magatokat ingyen kulizóknak. Ez nem vesztegetés, vagy kenő/hálapénz lenne, hanem a játékosok részéről elismerése és fent tartása a munkátoknak. Egyébiránt BÁRMELY Team tag felénk jár (nem viccelek) meghívom: egy finom szigetközi halászlét, vagy grillteraszon bármit és kicsit lazábban dumálhatnánk (no, meg falnánk egy jót). Egye fene, járna mellé egy habos-babos kávé is.


  Benneteket fel kellett volna készíteni egy ilyen nagyszabású eseményre - tesztelni, tréningelni a csapatot. A végén GYIK készítés lett volna az írásbeli vizsga anyag - a gyakorlati meg a teszt szerveren beléptetések és jegyek kezelése menet közben. Van itt a Fórumon egy csomó olyan játékos aki a próbákon részt vett volna 1-1 (amúgy is törlésre kerülő) accával és segített volna lemodellezni az éles helyzetet.


  Sem a Team, sem mi (a játékos társadalom) nem lettünk felkészítve, informálva kellőképpen - és ezt most együtt szívunk.... Én meg puffogok is itt folyton, tudom ;)

  DE

  Ezért kibeszélő - és most már ki is beszéltem, vége.


  PS: Az a habos-babos kávé is király nagyon, kár hogy vasárnap nincs, mert most megkívántam:)

 • Köszi Opi,

  Ercsa megvan,

  Jujj, komolyan örülök - én csipázom Ercsá-t (ha ez nem is derült volna ki eddig)

  Ercsát IS


  ÉS

  Gratula - mintha előléptettek volna.... jó GO voltál a szemünkben

  6 ilyen team tag most jól jönne , 2-2 fő mindhárom maradék szerverre.

 • Kérdés:


  War szerverre felnéztem - várom az összevonást (sicc) - és már napok óta (mikortól bejelentették, hogy az csúszik) folyamatosan nő a létszám.

  1 új accot láttam csak, full kezdőként deffiniálta magát

  DE

  Most az egyre sokasodó régiekről kérdeznék:

  Folyamatosan fogynak a helyek, régi accokat hoz vissza VALAKI vagy VALAMI (rendszer) ?

  Szürkék, vakosok, inaktívak - előbbiekből mintha több lenne - mintha ezzel lenne valami cél...:/


  Tudható, publikus ezen intézkedés oka és célja:?:

  Vagy nem 8o

  Netán ez csak - egy eléggé érdekes és tömeges - véletlen egybeesés a szerver összevonással kapcsolatban :?:


  Olyan tippem is lenne, hogy ezeket már a szellem/temető szerverre szánták - csak azért látjuk mert még ott vagyunk és nem a célszerveren...


  Köszi ha válaszoltok énkíváncsiságomnak :)

 • Egyébként sokszor beszélünk az ÁSZF megszegéséről - talán MOST van ideje annak, hogy megnézze valaki (?) a GF mit szegett meg (vagy fog megszegni, ha vesznek az accok a nem megfelelő lépései, a hiányos és késve érkező intézkedései ehhh elegem van a szép fogalmazásból:!: a bénázásai miatt.

  Jól meg van az írva és emiatt esélytelen bármi jogorvoslat.

  Az összes szellem és tiltott account is visszatért.

 • Fel kellett volna készíteni minket is, titeket is, de leginkább maguknak kellett volna felkészülniük, és nem beleugrani, míg nem biztosak abban, hogy minden klappol. Ez sajnos nem az első eset, hogy mindent szétvernek egy mozdulattal, mint elefánt a porcelánboltban. A lobby bevezetésekor ugyanilyen ügyesek voltak, így lélekben készültünk, hogy most sem lesz jobb a helyzet. Akkor fel is adtuk végül. Most felülmúlták önmagukat. Vagy inkább alul.

  A jegyekről annyit, hogy mi kapjuk meg. Ha egy hibát sokszor kapunk meg, nem lendít előre, ha egyszer láttuk, már intézkedtünk, továbbítottuk, a többi jegynél annyit tudunk írni, türelem, és közben tudjuk, hogy nekünk sincs, a játékosnak mitől lenne.


  Ami az adomány vonalat illeti, adományozni szeretek, adományt kapni nem. Van 140 rászoruló gyerekem, és nekik sem szeretek pénzt elfogadni. A pénz problémás, olyan tisztán nem lehet kezelni, hogy ne érjen vád, gyanakvás. Szóval Sipka intézi a teherautót, gyűjti az adományokat, küldi a cuccokat, WeiWuxian a pandémia alatt videókat készít róluk ingyen, Gro meg ingyen rendel online, ha betegek vagyunk. Én meg szortírozok, osztom a cuccokat, szóval az enyém a legjobb munka, én látom a lelkes vigyorokat. Amellett, hogy mind dolgozunk, élni kell valamiből. Ez egy mániákus összeszokott csapat, nem vagyunk normálisak a való életben sem, így itt sem. De igen, mi is puffogunk, mikor napi 200 jegy van előttünk, és egyenként ellenőrizzük, próbáljuk megfejteni a hiba okát. Ebből olyan 120 valós probléma. 80 felett úgy állok, hogy szívem szerint azt írnám: A megoldás: minden elektronikus eszközödet dobd ki az ablakon, nem megy ez neked. De most is egymás kezéből kapjuk ki a jegyeket, szóval jól vagyunk.


  Szóval nem, a Gameforge elküldhetne minket kicsit wellnesselni, bár nem fog, de nem, pénzadományokra nincs szükség.


  A lobby megoldása hónapokig tartott. Remélem, ezt hamarabb rendezik.

  Ne barátkozz a Gonosszal! /52. Lan szabály/

 • Köszönöm a választ.

  Vikinek is.

  A like a köszi :)


  Ööö izé, csak nem lesz spawn - de PM majd írhatnátok nekem. Az a 140 gyerek segítése érdekelne - utána néznék, ha megmondanátok hol és segítenék is meglehet (ha tudok):saint:


  A pénz korlátlanul átváltható értékmérő eszköz. Ha jól használják akkor jól jön mindig - de ha tudott mire kell, mehet a teherautó is...


  ÉS
  Már megérte a szerver összevonást elrontaniuk ha most összejön valami e téren


  MÁS

  A waron mondhatnátok azt is, kárpótlás a sok acc ami vissza lett hozva. Mindenki az összevonást várja - és ezerrel fosztogat, tele 16-os szigetek vannak ameddig a szem ellát :D

 • Azt azért remélem, hogy a költöző szövetségek vezetői nyitnak jegyeket és reklamálnak azok nevében akiknek accai ott pusztultak a senki földjén -


  A játékosnak joga van bénának lenni - de a szolgáltatónak TISZTA SZÉGYEN!


  Erről mit mond az ÁSZF? Vannak itt akik sokat olvassák. Mondjuk a kártérítésre vonatkozó részek is érdekesek lehetnek e témában

  Drága Opi!

  Én ezt egyszerűen megoldottam,még pedig úgy,h a vezető accom a myn ragadt és a másik accom pedig még időben költöztettem.-Jelzem nem multi mert azt még delta vagy ép más megszűnő szerverről hoztam anno:!:

  Így folyamatosan tudom tájékoztatni a tagokat mind a 2 szerveren és nem nyitogatunk jegyet.

  Igénybe vettem a face és telefon szolgáltatást is.

  Sőt szabadidőt nem kímélve más játékosokat is segítek-bár ez tiltott nekem,h nincs már titulusom -de én jó szívem nem tud nemet mondani.

  Neked is és minden más vezetőnek ezt ajánlom így talán gyorsabb lesz az infó áradat és könnyebb és kevesebb lesz team munkája is.

  Gondolhattuk,h nem lesz ez egyszerű hiszen már ismerjük a GF-t .........és nem is lett.

  Várjuk a jövő heti csodát;)

  Dy3y8Ko.png

  A lehetetlen csak a fejedben létezik...


  Sig & Ava by Lara

 • Alphán az én szigetemen is ma megjelent két inaktív account, akik eddig sehol sem játszottak. Azok hogy kerültek oda?

 • Gondolhattuk,h nem lesz ez egyszerű hiszen már ismerjük a GF-t .........és nem is lett.

  Az a helyzet, hogy el kellene jutnia a göföhöz a néphangulat némi szeletkéje

  Gondolom a friccek és az ángliusok - már ha ott is van ilyen gáz - már ezerötcá emilt és kétezerötcá jegyet toltak volna be, hogy jelezzék a véleményüket, csalódottságukat, átvertség érzésüket és netán kárpótlási igényüket.

  DE

  Megértettem: a Team szívná csak meg... Nem akarok ezen rágódni, nahh... mindenkinek kellemes pihenést, szórakozást kívánok a hétvége utolsó óráihoz. Bizakodva várjuk a hétfőt.

  Azért egy komának megmondhatjátok miként háborog a nép - mert nem látnám, hogy a MI kománk lenne úgy igazán...

  Azon csodálkozom, hogy meg sem szólalt Lovorus... ide írom nevét, hátha megidéződik, mint Ercsa :)  Zsucu Neked (is) őszintén köszönjük a ránk fordított időt. Vannak még páran akik segítik a Team-ot.

 • Szinte "látom", mi történik majd hétfőn a GF munkaértekezletén!


  Megisszák a kávét. Megbeszélik, hogy kinek kit sikerült elkapnia a hétvégén. Majd valaki véletlenül felveti, hogy az Ikariam problémáit jó lenne megoldani. Erre többen is az órájukra néznek. Ó, már nagyon elszaladt az idő. Mindjárt vége a munkaidőnek!

  És elégedetten elkezdenek szedelőzködni.