Szerverösszevonás (Soft Merge) - KIBESZÉLŐ

• arról nem is beszélve, hogy miért nem említették egy büdös szóval sem, hogy amúgy e-maillel meg kell erősíteni az egész átvitelt.

mert nem kell.. ogame-n is volt ilyen probléma, még napokig kint volt a kék csík, rákattintottam, küldtem magamnak e-mailt (?) és a csík eltűnt..

persze, akiknék már nem él a regisztrációs cím, azoknál lehetnek gondok..

a fizetéses tiltásnál itt tudtok jegyet nyitni: https://billing.gameforge.com/

angol / német nyelven

akik költöztek, azoknál a régi account tiltásba ÉS törlésre kerül 7 nap múlva..

Az "Azonosítóm - E-mail cím megváltoztatása" nem lehet megoldás?

Ez mondjuk jó kérdés..

• és a sima tiltásnál hol lehet jegyet nyitni? hiába nyomok kék csíkra, nyomok a levél küldésre, de három órája nem érkezik semmi, akkor már nem is fog

General HU Gamma (AB-AS alliance)

• Létezik, hogy az összekötés,emal megerősítés után valami időkorlát lett beépítve?

Vagy a bug aki olyan okos lett az évek alatt,hogy a 48 órás vakot átírta 7 napra ő az oka hogy sokan még most sem tudnak belépni? :evil:

gnPmyu1.png

Soha nem mondd, hogy soha!

• Kellett volna mindenkinek adni egy kupont amin a városai számának megfelelő szerver váltásra szépen elindította volna magát és ez csak a célszerverekre érvényesen lett volna (fel) használható.

Aztán mindenki szépen átjelentkezik, majd ott megkapná a rendszertől - egy üdvözlő üzenettel - az extra cuccokat a leltárba és már játszhatna is.

Mindenki megoldaná...

• lehetséges, de nem tudom.. ogame-n nem volt ilyen jellegű probléma..

Köszönjük Emese ! ;)

Mondjuk én már kedvet kaptam ogamézni - annyit van itt emlegetve, hogy netovább :D

Már csak azért is mennék oda, hogy folyton az ikáról írhassak az ottaniaknak...:/

• Na most akkor nagyon hülye vagyok. Beléptem azt látom, hogy 11 éve volt egy jegyem, de most nem tudok újat nyitni. Most épp nem lehet, vagy annyira béna vagyok, hogy nem tudok rájönni hogy kell.

( Főoldal mellett ) Támogatás - Ikariam

Ez a jegy melyik közösséghez? - Válassz -> ikariam.hu

Milyen jellegű kérdésed van? - Válassz -> Játék

A többi értelemszerűen.

• köszi!!!!!!

General HU Gamma (AB-AS alliance)

• Akinek már nem él az email címe annak érvényes és hozzáférhető emailt kell csinálnia.

Lehetőleg még az áthelyezés előtt kellene,mert ismerve a GF hozzáértő programozóit nem biztos,hogy Team segítség nélkül hozzáférsz majd az áthelyezetthez.

A Warosok meg még várhatnak,de majd egyszer csak az is fog működni.

Talán már jövőre.

• Most már nekem is sikerült belépnem.

Amit sérelmesnek találok, az az, hogy a játék során korábban 6 városomat áthelyeztem, ezek közül 3at sima, 3at pedig 17. építési területre.

12 várossal költöztem, de csak 9 sima és 3 prémium városáthelyezési kártyát írtak jóvá.

Azaz a korábbi stratégiai költözéseim (amik hosszútávú célt szolgáltak, de már tökéletesen haszontalanok), ~1500 ambrónak megfelelő költözés kukában találta a helyét.

• CSM! Szerintem a játékban korábban tettek miatt (városáthelyezés) nem jár most semmi és ez rendben is van így.

Az átjelentkezéskori város pozíciókra jár az áthelyezés kártya - és Neked pont annyit adtak, mint ami jár.

MÁS

Azon gondolkodtam, hogy írtátok már páran: átjutottatok, de 7 napos vakáció ketyeg. A GF-es emberke az babidol vagy kifene meg azt írta, hogy 30 perc és megoldják. Lehet, hogy szervernek frissülnie kell (az 30 percenként van nem?) és aztán megszűnik a vakáció?

Netán valaki már átjutott ezen és célszerveren van?

Halljátok! Tiszta survivor ez már - élet-halál harc az átjutásért X(

• Engem is vakba vágott és elkezdett visszaszámolni 7 naptól és persze nem léphettem be 48 óráig. De most már feloldódott és be tudtam lépni és a megfelelő a város mennyiségnek megfelelő áthelyezés kártya is ott várt és működik is.

• Nekem is sikerült kiszabadulnom a tiltásból, a vakból, és a 11 városomból (amelyből egy csak a +1 városáthelyezésért raktam le, törlésre is raktam) a központi 8 városomat át is helyeztem. Épp időben, az egyik szigeten pont annyi szabad hely volt, mint amennyi kellett nekem.

De úgy nézem, az adományozás miatt nem kell aggódnom. Egy fejlesztés, aztán a maradék fám már nem indít továbbit. Pedig a korábbi szerveremen a 10. legnagyobb adományozó voltam. Igaz, itt kétszer annyi ember fér a bányákba.