amúgy, majd ha mostanában kicsit szaporodnak a városok, mert felépülnek a paloták, és lesznek játékosok, akiknek lesz pár colosszusa, meg az adott szigeten többeknek is napi több, az érdekes lesz

Szerverösszevonás (Soft Merge) - KIBESZÉLŐ
-
- HU
- Alpha
- Játék
- Gro
-
-
jól teszed, bár minden nemzet fórumán bizonygatja mindenki, hogy neki nincs, és ellenzi, de a valóság az, hogy a játékosok 90%-ának van, de mindig a másé csípi a szemét, ha a másiknak több van, vagy nagyobb, vagy jobban használják ki.
Itt is volt ilyen hozzászóló! :))Játékon belül meg egyes szám harmadik személyben beszélt magáról.
Miközben másik szerveren meg saját maga mondta el, melyik a másik játéka.
-
jól teszed, bár minden nemzet fórumán bizonygatja mindenki, hogy neki nincs, és ellenzi, de a valóság az, hogy a játékosok 90%-ának van, de mindig a másé csípi a szemét, ha a másiknak több van, vagy nagyobb, vagy jobban használják ki.
Itt is volt ilyen hozzászóló! :))Játékon belül meg egyes szám harmadik személyben beszélt magáról.
Miközben másik szerveren meg saját maga mondta el, melyik a másik játéka.
oly sok szerveren oly sokn buktak már le, hogy csak mososlyra érdemes.
a jelenlegi helyzetben sokkal jobb, hogy a multizás felett szemet hunynak egy bizonyos határig, a határ fölött meg jön a tiltás.
-
Sziasztok valami frissítést rebesgetnek,sehol nem találom. Tudtok róla valamit?
-
Szia!
Angol szerveren van.
-
-
Kopi nem találom se az angolon se a németen.
Trockij köszi,de ezt sem találom
-
Kopi nem találom se az angolon se a németen.
Trockij köszi,de ezt sem találom
Elvileg ez a link hozzá:
-
-
nem hiszem el,tényleg kiszőkültem teljesen.
Köszönöm!
-
nem hiszem el,tényleg kiszőkültem teljesen.
Köszönöm!
:)))
-
Most jutottam gépközelbe. Igen jön új verzió egész pontosan a holnapi napon.
Mindjárt próbálok rittyenteni egy kiírást róla hírekbe, hogy legyen magyar változat is.
Amúgy új szerver is jön 12.09.-én. Ezt is mindjárt kiírom ahogy időm és erőforrásaim engedik
-
egy kérdés.. az ikariamon nem lehet az adott szerver beállításainak megváltoztatására szavazást kiírni és azt végrehajtani? volt már ilyenre itt példa?
-
egy kérdés.. az ikariamon nem lehet az adott szerver beállításainak megváltoztatására szavazást kiírni és azt végrehajtani? volt már ilyenre itt példa?
Tudtommal nem!
De én benne lennék! :))
-
Ilyenre még nem volt példa legjobb tudomásom szerint, magyar szervereken pedig biztosan nem volt.
Még ha van is ilyenre lehetőség, nagyon nagy nyomás kéne szerintem a játékosok részéről, hogy egy aktív szerver beállításain változtassanak.
-
értem, köszönöm
-
Annyival kiegészíteném, hogy mivel valószínűleg a játékosok másik fele meg a változtatáson akadna ki (vagy ha nem is érdekelné őket, félnének a cégnél, hogy kiakadnának), így ha technikailag kivitelezhető is, a gyakorlatban valószínűleg sosem sikerülne meggyőzni az ebben illetékes embert
-
tiszta sor és nem is szándékoztam bonyolítani a dolgokat..
csak furcsa, h egyik helyen van, a másik helyen nincs..
a GF sose egyszerű..
-
a GF sose egyszerű..
Szia!
Sajnos ahogy már írta is valaki lennének akik kiakadnának a változtatáson,személy szerint én örülök minden új dolognak,de sokan nem szeretik,nem vagyunk egyformák.
Egy másik játékban te Game operátor vagy ugye? tudtommal ott sem történt ilyesmi.
Üdv,
Tankcsapda
-
a GF sose egyszerű..
Szia!
Sajnos ahogy már írta is valaki lennének akik kiakadnának a változtatáson,személy szerint én örülök minden új dolognak,de sokan nem szeretik,nem vagyunk egyformák.
Egy másik játékban te Game operátor vagy ugye? tudtommal ott sem történt ilyesmi.
Üdv,
Tankcsapda
OGame-nél (is) csapattag Trockij és én is. Ott van erre lehetőség (persze ingame a játékosokkal meg kell szavaztatni és ha jól emlékszem 85% köbség kell a változtatáshoz)