מתלבטים לאיזה שרת לעבור? חוששים שהיוזר שלכם קטן? תשובות כאן

• יש מיזוג שרתים מטורף שמוסיף הרבה למשחק

הרבה שחקנים חוששים כי היוזר שלהם קטן ובשרתים אלפא ובטא היוזרים ענקיים

אסביר לכם בנושא הזה, ואתם כבר תבינו לבד כמה שזאת טעות והמשחק רק נהיה מטורף

לפני שאתחיל כאן לדבר, אל תשאלו שאלות בפוסט כאן כי מגיק פתח פוסט בשביל זה.. אז אם יש לכם שאלות תרשמו שם ולא פה

שאלות ותשובות בנושא מיזוג שרתים

יש לכם יוזר קטן? אתם מתבאסים שהיוזרים בבטא ואלפא ענקיים ו"אין לכם סיכוי"? הרבה חושבים ככה

ובכן, זו טעות

תתפלאו.

יש הרבה, הרבה שחקנים בגדלים קטנים ובינוניים גם בשרתים כמו בטא ואלפא. ואם תוסיפו לזה גם את השחקנים שמתאחדים מכלל השרתים, אז בכלל. יהיו הרבה בדיוק כמוכם

ויהיה מטורף.

אם אתם משחקים 3 שנים במשחק, מן הסתם שהשחקן שלכם יהיה לפי מה שהספקתם לבנות ב3 שנים... ויש עוד הרבה שחקנים כמוכם.

לא יודעים לאיזה שרת לעבור?

אם אתם רוצים לבנות ולא להתעסק יותר מדיי במלחמות - אלפא. הבריתות שם נמצאות בפדרציה.

אם אתם רוצים לשמוע לאן אני אמליץ לכם לעבור.. ללא ספק לבטא. המצב שם מצויין ואתםתלמדו המון על המשחק שם.

• אחי זה נורא פשוט, רגיל להחזיק נפחייה בלי צינון? אוהב לשחק עם הרבה ערי שיש? משחק ללא אמברוסיה? באסה!

עכשיו תצטרך לבחור בין נפחייה ללא צינון לבין להמשיך לשחק במשחק באופן חינמי או להנות מערי שיש מרובות.

הבעיה המרכזית באיחוד לאלפא ובטא זה המפה הישנה. שיש שחקנים שבחרו לא לשחק בשרתים הישנים בדיוק בגלל המפה הזו ועכשיו כופים עליהם ללכת לשם.

מעבר לעניין הניקוד, הגנרלים והזהב שכבר יש שם והבעיה של יתרון שרת בית לשרתים החלשים גם ככה שמוקפצים לשרת וותיק מהם.

המפה היא הבעיה הכי גדולה. היא נבנתה לפני שפסלים היו חלק מהמשחק והיו ברי שימוש וכנראה כתוצאה מזה יש נפחייה רק באיי גופרית.

בלי קשר לעובדה שבשרתים החדשים יש בונוסים שחלק מהאנשים בונים את המשתמש שלהם בהתאם לכך.

• כשעוברים שרת אתה בוחר איפה הערים יקומו אז אל תתחיל לחרטט לי את השכל

הבעיה של המפה קצת מבאסת בשביל שחקנים שרוצים לבנות את עצמם.. אבל לגבי פוסידון אתה חופשי להקים את הערים איפה שבא לך אומנם בנפחיה אפשר רק בגופרית אבל אפשר להסתדר ככה

• מה הקשר מה עוזר לך שאתה יכול להקפיץ כשיש לך רק נפחייה בגופרית.

זה הסוף של המשחק הזה, מזל טוב.

אתה פשוט לא רואה את זה כנראה

• כנראה מהלך של החברה לפני סגירה של המשחק (לפחות בישראל)

...מבריחים כמה שיותר שחקנים, מי שיישאר כנראה פראייר שישקיע אמברוסיה ובשלב מסוים פשוט יזרקו את כולם

ליבי עם כל אותם ששיחקו בהוגנות ושייפגעו מהמהלך, הרמאים ימשיכו ליהנות

• אני מעוניין בנפחייה ללא צינון מה אתה ממליץ לי לעשות?

• המיזוג הזה הורג את המשחק סופית

אני אישית פורש לגמרי מאיקרים לא שזה מעניין מישהו כן

אבל לדעתי יהיו עוד מלא שחקנים מישראל ומדינות אחרות שיפרשו

חבל על כל שקל שאנשים השקיעו פה החברה לא שמה על אף אחד ולא אכפת להם מאף שחקן

אנשים השקיעו זמן עבודה קשה וכסף והם לא מעניין אותם כלום זה חוצפה

שחקנים שלא יפרשו וימשיכו לשחק תעשו טובה אל תשקיעו שקל יותר

זה לא שווה את זה

• כנראה מהלך של החברה לפני סגירה של המשחק (לפחות בישראל)

...מבריחים כמה שיותר שחקנים, מי שיישאר כנראה פראייר שישקיע אמברוסיה ובשלב מסוים פשוט יזרקו את כולם

ליבי עם כל אותם ששיחקו בהוגנות ושייפגעו מהמהלך, הרמאים ימשיכו ליהנות

ללא ספק

מהלך שקוף לסחוט עוד קצת כסף לפני שיסגרו את הכל

• שים את הערים שלך בגופרית 6 ערי גופרית של נפחיה מה לעשות זה מה שיש

שאר הערים תגוון בסוגי משאבים...

• לא רואה איך שחקן שאינו אמברוסיונר מסתדר עם חצי מהערים בגופרית

גם אם יהיה לך צינון של כמה שעות בנפחיה זה לא סוף העולם זה לא כאילו אתה עכשיו נכנס לקרבות של 24/7 בשרת בטא.. זה מבאס אבל זה המציאות. אבל אפשר להסתדר גם עם כמה שעות צינון נחמדות

• סהכ אם רוב האנשים ככה אפשר באמת להסתדר

זאת הבעיה העיקרית מספיק מי שאמברוסיונר יש לו כל כך הרבה היתרונות ועכשיו עוד היתרון מאוד משמעותי כי מי שאמברוסיונר לא מפריע לו לבזבז על המרות כמה פעמים יותר בשבוע ולכן לא יהיה לו צינון בכלל לעומת חברה אחרים שכן יהיה להם צינון כי הם לא אמברוסיונרים

• סהכ אם רוב האנשים ככה אפשר באמת להסתדר

זאת הבעיה העיקרית מספיק מי שאמברוסיונר יש לו כל כך הרבה היתרונות ועכשיו עוד היתרון מאוד משמעותי כי מי שאמברוסיונר לא מפריע לו לבזבז על המרות כמה פעמים יותר בשבוע ולכן לא יהיה לו צינון בכלל לעומת חברה אחרים שכן יהיה להם צינון כי הם לא אמברוסיונרים

הרוב המוחלט לא אמברויונסרים וגם הרוב המוחלט הם שחקנים עם יוזרים בינוניים

אם יציקו לכם ולא תצליחו להתמודד אתם תמיד מוזמנים לפנות אליי או אל מור

• לפחות האיחוד החזיר את הפורום לחיים לכמה שעות...

50 מחוברים זה לא משהו שמגיע בקלות

מקווה שגם היכל התהילה יגיע ואז נעקוף גם את החמישים מחוברים

• באמת נחמד לראות פעילות רק חבל שבנסיבות האלה.

אני מקווה לפחות שבפורמט החדש של המשחק (מי שיישאר לפחות) נכיר אנשים חדשים ואמיתיים, כי אני ממזמן כבר שכחתי שזה קיים

ואולי תהיה מטרה משותפת לכולם שתגרום לכל מי שמשחק בצורה הוגנת להתאחד נגד אלו שימשיכו עם הכפולים

• דרך אגב בהמשך לתגובה שכתבתי מוקדם יותר היום,

נפל לי האסימון שהכל מתוכנן מראש, מהרגע שעברנו לשחק דרך הלובי החדש בחברה ידעו כבר מה עתיד להיות